Davet edeyim mi sizce ??

Yani 1 gun sinaviniza calismasaniz gecemeyecek misiniz? Yemek yapmak kac saatinizi alir ki? Hem temizlik de yapmissiniz. Cagirin kurtulun derim. Ben iftara 2 saat kala yapmaya basliyorum hepsi yetisiyor..
Benim iki günüm gidecek.onlar köyden gelcek büyük ihtimal bizde kalcaklar.Öbür gün öğlen giderler.Onlardan sonra da bi ton iş kalcak eminim yataklarım falan hep hurçlarda annem gilde gelcek .kararsızm

Benim iki günüm gidecek.onlar köyden gelcek büyük ihtimal bizde kalcaklar.Öbür gün öğlen giderler.Onlardan sonra da bi ton iş kalcak eminim yataklarım falan hep hurçlarda annem gilde gelcek .kararsızm

Siz cagirin bence belki gelmezler yine. Tabi siz bilirsiniz ama bence guzel olur..

Önce olmaz demişsin sonra bi gün ayarlarsak kV KP yi tek alırım demişsin sonra yine alamam demişsin kesin kararlı ol eşine de tavrını net göster.
1 günle sınav kazanılmaz çağır diyeceğim ama kendi aileni ayırmış olacaksın
Onları da davet ederim eğer eşimin ailesini çağırmaya karar verirsem yoksa bu defa da onlara ayıp olcak :)

Yok yok çağırma bence.. küserse 2 küser.. gönlünü alırsın sonra..:super:

Sinav bu bir gun calismazsa insanin ici icini yiyor sizi anliyorum.

Ama esinizi kirmak istemiyorsaniz hazir temizlogide yapmissiniz cagirin. Cok agir bir menu olmasin. Disaridan hazir birseyler soyleyin.

Mesela benim bebegim var. Bebegim biraz huysuz kucaktan inmez. Esim teklif etti disaridan soyledik oyle agirladik kayinvalidemleri. Ben corba pilav ve salata yaptim disaridan kofte ayran soyledik. Birde karpuz kestik oldu bitti. Hatta kayinvalidem bebeginle niye zahmet ettin dedi.

Gecen senelerde bende cesit cesit salatali zeytinyagli ara sicakli zengin menuler hazirliyordum ama bu yil bebegim var ne yapayim bu kadari geldi elimden.
Anladım canım.Bu da mantıklı aslında dediğin.Bi düşüneyim.çok teşekkür ederim

Ben olsam cagirirdim.
Calisma planindan en cok 8 saat kaybettirir.
Esine sende yardım et, beraber hazirlayalim dersin. Corba, ana yemek, salata, pilav.. Abartmazsin yemek olayini.

Hem gönlünü almis olursun esinin.
Allah gostermesin sinav olumsuz olursa gordun mu bak demesin sana...

Benim basima gelmisti cunku, yedim lafi oturdum :KK70:
Dua almadan girmek de kötü.bi de dediğin gibi düşünsene sonra diyomuş o kadar sınav sınav diyodun al sana sınav :KK53:

Eşin de yardım edermiş bence çağır. Kardeşler de gelsin. Basit yemekler yap. Fırında kremalı tavuk, çorba, pilav, kavonozda közlenmiş biber ve patlıcan satılıyor, onlardan meze yap. Dışardan çay yanına birşeyler ve tatlı al. Meyvesi kahvesi akşam geçer. Kendini paralama.

Yerken de kusura bakmayın, istediğim gibi hazırlanamadım malum sınavlar filan dersin. Zaten yabancı değiller...

Dua almadan girmek de kötü.bi de dediğin gibi düşünsene sonra diyomuş o kadar sınav sınav diyodun al sana sınav :KK53:

Aynen, dua onemli. Beddua da onemli o_O
Yemege davet degildi benim olay, sehir disinda bir dugune gitme durumuna ben gelemem sinav vs dedim gitmedim.
Sonra veremedim sinavi, bosuna naz yaptın zaten butunlemeye kalacaktin dedi hepsi:deli:

Sen at düdüklüye bir mercimek çorbası... orta yagli iri kusbasi et, uc sogan, uc yesil uc kirmizi biber, uc domates, uc orta boy patates (ikiye bol yeter) karabiber, salca, tuz birazda su koy hepsini cigden guvec kabina ya da normal tencereye, kisik ateste iki saat pissin yanina pilav, salata tamamdir :hamarat:

Uff ne uzun cumle kurmuşum :KK53:

Eşin çok anlayışsız davranmış
Ramazanın bitmesine az kaldı toplasan biz evde 3-4 kere iftar yapmışızdır yoğun çalışıyorum çünkü bazen annemlerde bazen kvlerdeyiz
Tabi sen bilirsin kaybettiğim o zamanı telafi ederim dersen çağır ama ben gerek asistanlık gerek ösymnin sınavlarına hazrlanrken hayattan kopmuştum emek olmadan olmuyo

önceden davet edemeyeceğim dediyseniz
öyle kalsın
kararlarda istikrarlı olmak insan ilişkilerinde önemlidir
ayrıca sınavdan sonra telafi amaçlı cagurabilirsiniz
ama sinavin telafişi yok

Temizliğini yapmışsın. Biraz kolaya kaç hazırlan. Hazır çorba, hazır köfte, pilav , salata, ev yapımı börek al tatlı hazır. Önemli olan kapını açıp Güler yüz göstermek. Eşinden memnunsan yap. O da sana gıcıklık yapıyorsa yapma.

İyi akşamlar herkese:KK200:
Kpss hazırlanıyorum.4 hafta sonra Alan sınavım var.Benim için çok önemli.Yarından itibaren denemelere başlamam ve tekrar yapmam lazım.Bu son bi haftadır doğru düzgün çalışamadım doktor işlerim falan oldu.Bugün de evimin genel temizliğini yaptım ve yarından itibaren istikrarlı şekilde çalışmam gerek.Az kaldı ve yetiştiremicem bu gidişle.
Sornum ise şu.2 ramazandır eşimle evliliğimz.Geçen yıl kp ve kaynanamı yemeğe davet ettim gelmediler.Hatta baya ısrar etmiştik eşimle.Çok bozulmştm.Ailem geldi ama.
Bu yıl ise ramazana denk geldi sınavım.Annemler ve teyzemler bizi dwt etti iki eve de gittik.Ama ben bu yıl kimseyi davet edemicem.çünkü ders üzerindeyim sürekli.Bizim iftarı bile zor yetiştiriyorm.Aileme söyledim.Ksr bkmyn bu yıl davet edemicem dedim.Anlayışla karşıladılar hatta kızdılar sen öğrencisn otur dersini çalış sınavına az kaldı gücenmeyiz biz sana asla dediler.Eşim ise anne baba ve kardeşlerini davet etmemi istedi.Bi bekar kardeşi var merkezde üni okuyor.Onu 2kez davet ettik ikisinde de gelemedi.Eşime ailesini hepsini çağıramayacağımı (kp kaynana hariç 6 kardeşi var evde) vaktimin olmadığını söyledm.Evim de çok küçük.Kırıldı bna.Ben de tamm bi günü ayarlarsam kp ve kaynanamı tek davet edeceğm dedim.konu kapandı.Bugün bana dedi ne zaman anne babamı çağırcaz şehirdeki bekar krdşm bile davet etmiş biz de edelim Sizinkiler de gelsin.Ben de bizimkiler durumumu anlayışla karşılıyor Sen de bu yıl beni mazur gör kimseyi davet edemicem.Ben güzel bi şekilde hizmet etmek güzel yemekler yapmk istyrm ama vaktim yok bu yıl dedim.Ve kırıldı.Biraz söylendi bana ben de ona.ufak bi tartıştk
Sonra gitti odaya.1 saat sonra geldi yanıma hiç bi şey yokmş gbi konuştu askım falan ben de bişey yokmş gbi davrandm.Şuan aramız gayet iyi.Ama çok kırıldı.Ben de kırıldım Dışardakiler bile durumuma anlayış gösterirken o göstermedi.Bi taraftan diyorum yarın onları ve bizimkileri davet edeyim gönlü kalmasın eşimin bana. 1 günümü feda edeyim.Kendisi de bna yardımcı oluyor.Bi taraftan da boşver şurda kaldı kaç gün otur ders çalış 1 gün bile çok önemli benim için zaten bayramda 3 4 günün gidecek telafi edemiceksin sonra diyorm
Napayım kızlar sizce kafam karışık.
Iki tarafida ayni gunde davet edin kiminin duasi derler dua alirsan isin kolaylasir insallah kimisi diyor ramazan hersene var sinav yok ama su bi gerceki bakalim bidaki ramazana kacimiz cikiyoz sonra icimize dert olur siz cagirin bi gununuzu feda edin onlarin duasi size yardim eder ins sonra icinize dert olmasin esinizide kirmamis olursunuz

Back
X