Merhabalar,
Çok sinir bozucu bir durumla karşınızdayım. Konuya geçiyorum. 8 nisanda görümcemin oğlunun doğum günü partisi var. Ben nişanlıyım. Beni kimse aramadı söylemedi sadece nişanlım bizde gideceğiz seninle dedi annesi geliceksiniz demiş. Bende tamam dedim. Buraya kadar tamam, sorun yok.
Dün akşam şu en son açtığım konuyla ilgili kv me kırgın ve soğukta olsam gittim evlerine. Baktım o da öyle. Neyse teyzesi kuzenleri geldi nişanlımın. benim kv kardeşine sordu geliceksiniz dimi doğum gününe. Bende yanlarındayım, üçümüzüz. O da evet işte ne alacaksın muhabbet ediyorlar. Kv bana sormadı bile prenses sende geliyorsun dimi, seni de bekliyoruz diye. Kendimi çok dışlanmış hissettim. Bana söylemiyor, ama kardeşine yanımda soruyor.
Herneyse. Nişanlım o sıra marketteydi. Marketten geldi ve ben hemen kalkmak istedim. Ruhum daraldı. Sonra eve gittim. Görüntülü konuşuyorduk o anladı üzgünsün dedi. Ben de söyledim işte kendimi dışlanmış hissettim dedim. Sonra teyzesi geldi yanına bana dedi biz bir aileyiz söylememiz gerekmez tabi ki geliceksin. Annesi hemen ordan atladı noldu diye sonra duyunca durumu e çağırdık ya bidaha mı çağırcaz dedi! ne zaman çağırdı bana söylemedi.. bizde birisi davet edilirken kişinin kendisine laf arasında olsa bile söylenir..
Nişanlımla da kavga ettik yok şımarıklık yapıyosun sana kızım diyolar senin yaptığına bak falan..
İkinci mesele; görümcemlerin durumu çok iyi. Şimdi çocuğa da iyi bir hediye almak gerekir, ama benim anlam veremediğim benim bu kv utanmadan sipariş veriyor. Siz gözlük alın ama çakma olmasın orjinal olsun. Utanmadan bide sipariş veriyor. Biz evleneceğiz zaten masrafımız çok bir de orjinal gözlüğe kimbilir ne kadar vereceğiz. Üstelik bir kaç ay sonra kırılır gider o gözlük..
çok bunaldım çok kırıldım nişanlımı dolduruyorlar bunun farkındayım
ne yapmalıyım tecrübeli ablalarım yardım edin..