• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davet edilmemek

Neden oğlunu aramalı damdancım ? Kızımız oğlunun çantası mı ?

Eve gelme konusundaysa kesinlikle ciddi anlamda bozuluyorum ben böyle bişeye .
Ben gelene acil bi işim sözüm yoksa gelme demem başımınüstünde yeri var yeter ki doğru gelsin .

Bu konuda değil

Eve gelme konusunda evli iken

Bu arada çocuk görümceminse Kv çağırırsa da gitmem ki parti görümcemin o arayıp gel diyecek

Oğlunu arasın benimle muhatap olmasın
Aradaki ilişkideki tek bağ o erkek, onu arasın o da aradaki iliskiyi organize etsin

11 yıldır evliyim Kv ile bir elin parmağı kadar ancak telefonda konuşmuşumdur

Mesafe iyidir

Bu konuda değil

Eve gelme konusunda evli iken

Bu arada çocuk görümceminse Kv çağırırsa da gitmem ki parti görümcemin o arayıp gel diyecek

Oğlunu arasın benimle muhatap olmasın
Aradaki ilişkideki tek bağ o erkek, onu arasın o da aradaki iliskiyi organize etsin

11 yıldır evliyim Kv ile bir elin parmağı kadar ancak telefonda konuşmuşumdur

Mesafe iyidir

Görümce için aynısını düşünüyorum kvye düşmüyo çağırmak

Ama ev konusunda yok eşin sana söylemeyi unutmuyosa senin mantığında normal benimki eşimin teli kapalı olursa ancak beni aradığı için yada açılana kadar beklediği için sinir bozuyo .

Merhabalar,
Çok sinir bozucu bir durumla karşınızdayım. Konuya geçiyorum. 8 nisanda görümcemin oğlunun doğum günü partisi var. Ben nişanlıyım. Beni kimse aramadı söylemedi sadece nişanlım bizde gideceğiz seninle dedi annesi geliceksiniz demiş. Bende tamam dedim. Buraya kadar tamam, sorun yok.
Dün akşam şu en son açtığım konuyla ilgili kv me kırgın ve soğukta olsam gittim evlerine. Baktım o da öyle. Neyse teyzesi kuzenleri geldi nişanlımın. benim kv kardeşine sordu geliceksiniz dimi doğum gününe. Bende yanlarındayım, üçümüzüz. O da evet işte ne alacaksın muhabbet ediyorlar. Kv bana sormadı bile prenses sende geliyorsun dimi, seni de bekliyoruz diye. Kendimi çok dışlanmış hissettim. Bana söylemiyor, ama kardeşine yanımda soruyor.
Herneyse. Nişanlım o sıra marketteydi. Marketten geldi ve ben hemen kalkmak istedim. Ruhum daraldı. Sonra eve gittim. Görüntülü konuşuyorduk o anladı üzgünsün dedi. Ben de söyledim işte kendimi dışlanmış hissettim dedim. Sonra teyzesi geldi yanına bana dedi biz bir aileyiz söylememiz gerekmez tabi ki geliceksin. Annesi hemen ordan atladı noldu diye sonra duyunca durumu e çağırdık ya bidaha mı çağırcaz dedi! ne zaman çağırdı bana söylemedi.. bizde birisi davet edilirken kişinin kendisine laf arasında olsa bile söylenir..
Nişanlımla da kavga ettik yok şımarıklık yapıyosun sana kızım diyolar senin yaptığına bak falan..
İkinci mesele; görümcemlerin durumu çok iyi. Şimdi çocuğa da iyi bir hediye almak gerekir, ama benim anlam veremediğim benim bu kv utanmadan sipariş veriyor. Siz gözlük alın ama çakma olmasın orjinal olsun. Utanmadan bide sipariş veriyor. Biz evleneceğiz zaten masrafımız çok bir de orjinal gözlüğe kimbilir ne kadar vereceğiz. Üstelik bir kaç ay sonra kırılır gider o gözlük..
çok bunaldım çok kırıldım nişanlımı dolduruyorlar bunun farkındayım
ne yapmalıyım tecrübeli ablalarım yardım edin..

WOW cok sinir bozucu diye baslayinca ciddi bir sey sandim.
Cok afedersiniz ama, lutfen kendinizi gelistirmeye bakin, boyle sacma seylere aklinizi yoracaginiza.
Bir de herkesin size "prenses" muamelesi yapmasini beklemeyin, cok komik oluyor.

Görümce için aynısını düşünüyorum kvye düşmüyo çağırmak

Ama ev konusunda yok eşin sana söylemeyi unutmuyosa senin mantığında normal benimki eşimin teli kapalı olursa ancak beni aradığı için yada açılana kadar beklediği için sinir bozuyo .

Ama eşim onlara gelin demiyor ki unutsun

Önce beni arayıp onay alıyor sonra tekrar olur ya da olmaz diyor

Ama eşim onlara gelin demiyor ki unutsun

Önce beni arayıp onay alıyor sonra tekrar olur ya da olmaz diyor

Sonunda gene sen aranıyosun :) Aranmasan bozulmaz mısın ? Bi bakıyosun gelmişler yada hadi gidiyoruz bu tavra sinir oluyorum .

Eş demek gelin demek çanta değil çünkü gözümde sadece çanta oluyo ruhsuz mecburen götürülmüş zorlanmış .

O tavır konulucakki bunlar nişanlı bunlar evli kocası nereye kadın oraya olmasın .

Sonunda gene sen aranıyosun :) Aranmasan bozulmaz mısın ? Bi bakıyosun gelmişler yada hadi gidiyoruz bu tavra sinir oluyorum .

Eş demek gelin demek çanta değil çünkü gözümde sadece çanta oluyo ruhsuz mecburen götürülmüş zorlanmış .

O tavır konulucakki bunlar nişanlı bunlar evli kocası nereye kadın oraya olmasın .

İyi de işte o eşimin sorumluluğu

Arkadaşı Ahmet gelse de arayacak kız kardeşi Ayşe de komşu da

Ben de onu ararım zira o ev müşterek

Bu Kv nin değil benim eşimin sorumluluğu benimle evli olan o

Kv leri değil eşleri eğitmek lazım

Sorunlarinizi teyze anne niye duyuyor ben ona takildim. Maden goruntulu konusuyorsun ee nisanlin da evde yalniz degil anlatma. Kriz yönetimi gerekli

Madem rahatsiz oldun davet edilmemekten gitmezsin. Niye gelmedin derlerse cagiran olmadi der gecersin.

Konuyu dramatize etmeye, yersiz polemikler yaratmaya gerek var mi bilemedim.

Hediye konusunda da soyleneni almak zorunda değilsiniz biliyorsunuz. Ama nisanliniz soylenen hediyeyi almak istedi ya da aldi. Alabilir. Sonucta yegeni istenileni alabilir, 300-500 lira verebilir.
Daha simdiden nisanlinizin parasina karismaniz mantikli gelmedi..

Merhabalar,
Çok sinir bozucu bir durumla karşınızdayım. Konuya geçiyorum. 8 nisanda görümcemin oğlunun doğum günü partisi var. Ben nişanlıyım. Beni kimse aramadı söylemedi sadece nişanlım bizde gideceğiz seninle dedi annesi geliceksiniz demiş. Bende tamam dedim. Buraya kadar tamam, sorun yok.
Dün akşam şu en son açtığım konuyla ilgili kv me kırgın ve soğukta olsam gittim evlerine. Baktım o da öyle. Neyse teyzesi kuzenleri geldi nişanlımın. benim kv kardeşine sordu geliceksiniz dimi doğum gününe. Bende yanlarındayım, üçümüzüz. O da evet işte ne alacaksın muhabbet ediyorlar. Kv bana sormadı bile prenses sende geliyorsun dimi, seni de bekliyoruz diye. Kendimi çok dışlanmış hissettim. Bana söylemiyor, ama kardeşine yanımda soruyor.
Herneyse. Nişanlım o sıra marketteydi. Marketten geldi ve ben hemen kalkmak istedim. Ruhum daraldı. Sonra eve gittim. Görüntülü konuşuyorduk o anladı üzgünsün dedi. Ben de söyledim işte kendimi dışlanmış hissettim dedim. Sonra teyzesi geldi yanına bana dedi biz bir aileyiz söylememiz gerekmez tabi ki geliceksin. Annesi hemen ordan atladı noldu diye sonra duyunca durumu e çağırdık ya bidaha mı çağırcaz dedi! ne zaman çağırdı bana söylemedi.. bizde birisi davet edilirken kişinin kendisine laf arasında olsa bile söylenir..
Nişanlımla da kavga ettik yok şımarıklık yapıyosun sana kızım diyolar senin yaptığına bak falan..
İkinci mesele; görümcemlerin durumu çok iyi. Şimdi çocuğa da iyi bir hediye almak gerekir, ama benim anlam veremediğim benim bu kv utanmadan sipariş veriyor. Siz gözlük alın ama çakma olmasın orjinal olsun. Utanmadan bide sipariş veriyor. Biz evleneceğiz zaten masrafımız çok bir de orjinal gözlüğe kimbilir ne kadar vereceğiz. Üstelik bir kaç ay sonra kırılır gider o gözlük..
alınganlık yapmışsınız boş yere.gözlük konusunda haklısınız

Bence sizi ayrıca çağırabilirlerdi hatta yüz yüze gelmişsiniz kv ile kaf arasında kızım sen de geliyorsun değil mi diyebilirdi ben olsam o gün bi bahane bulur gitmezdim gidersem de çok oturmazdım hediye konusunda da haklısınız düğün öncesi ne gerek var öyle ekstra masraflara siz alacak olsanız bile kv siz almayın düğün masrafınız var diyebilirdi şimdiden böyle her konuda kv dediği oluyorsa Allah kolaylık ve sabır versin size

Gereksiz alınganlık etmişsiniz. Böyle her şeyde mıy mıy mıy nişanlıya dertlenip teselli beklemeyin. Çok bunaltıcı.
Alt tarafı bi kıytırık doğum günü meselesini millete dert haline getirmişsiniz. Nişanlınızla bir tutmuşlar işte sizi, ona demişler. Çok alındıysanız gitmeyin de millete afra da yapmayın yani.

Merhabalar,
sizinde sorunluymuş
evleniceksiniz bunu kimse anlamaz malesef bizimde durum aynı..
bu kış başı kv kendine bastan aşağı kıyafet aldırdı nişanlıma mantosuna varana kadar ve bir kere üstünede görmedim aldırdıklarını ama bişey desen sen kim oluyosun daha evlenmedniz derler o yüzden karışma aldı verdilerine derim ben:KK51:

Bir gülme geldi bana :)
Prenses sen gerçekten alıngan olsan annene alınırsın be canım kadının sana yapmadığı kalmadı.Hadi seni geçtik nişanlını da bezdirdi.Adamı zorla götürüyorsun.
Çocuğun ailesinde sorun aramayı bırak.O vermeye çalıştığın subliminal mesajı biz bile yemiyoruz nişanlın hiç yemez.Hani "sen benim anneme katlanıyorsan bende seninkine katlanıyorum" demek için abuk subuk bahaneler yaratma kendine.Çok komik oluyor.

Ya daha nişanlılıkta ne diye böyle evlerine girip çıkıp küçük çocuklarının doğum gününe doğru düzgün davet edilmeden gidip yuz goz oluyorsunuz?

KV ne diye muhatap alıyorsun görümce seni çağırırsa gidersin cagirmazsa kv yada nişanlınin söylemesini davet saymamalisin o zaman.

Madem gidiyorsun hediye işine ağzını bile açma. Sen hediye alacak değilsin dayısı alsın bi zahmet. Ama evlendikten sonrası seni de ilgilendirecek her doğum gününde böyle sipariş hediyeler almak zorunda kalmamak için tavrını koy.

Gerçi boşa konuşuyoruz her konunuzda böyle bir lackalik, daha nişanlılıkta vıcık vıcık olmuş bir KV ilişkiniz var. Duzelmez.

Ya daha nişanlılıkta ne diye böyle evlerine girip çıkıp küçük çocuklarının doğum gününe doğru düzgün davet edilmeden gidip yuz goz oluyorsunuz?

KV ne diye muhatap alıyorsun görümce seni çağırırsa gidersin cagirmazsa kv yada nişanlınin söylemesini davet saymamalisin o zaman.

Madem gidiyorsun hediye işine ağzını bile açma. Sen hediye alacak değilsin dayısı alsın bi zahmet. Ama evlendikten sonrası seni de ilgilendirecek her doğum gününde böyle sipariş hediyeler almak zorunda kalmamak için tavrını koy.

Gerçi boşa konuşuyoruz her konunuzda böyle bir lackalik, daha nişanlılıkta vıcık vıcık olmuş bir KV ilişkiniz var. Duzelmez.
Size nasıl bir ilişkimiz var onu sormadım, tamam yorumun için teşekkürler, hoşçakal.

Gereksiz alinganlik yapmissin yine. Kv ve gorumcenin davranislarini acayip buyutup alinganlik yapiyorsun. Standart kv ve gorumce. Ne iyi ne kotu.

Hakkaten adon gibi prenses sendromuna girmissin sen. Elli kere mi davet edecekler? Davet edilmissin iste ne diye elin yaninda da donup bana da sormasi gerekirdi falan diye sacmalamissin anlamadim.

Huzur istiyorsan kaprislerinden kurtulmani oneririm. Birak hediyeyi nisanlin alsin. Sen karisma. Senin cocugun olunca seninkine de boyle kaliteli seyler getirir, getirmezse o zaman laf edersin.

Back
X