bence en basta senin kardesinin davetiyesinu atman sacma
tanımıyorlar etmiyorlar kizi neden gelsinler ki?
gelip yiyip icip gitmek de olmaz birkacyuz lira da olsa takmak lazim, bosu bosuna giyin et falan hic tanımadığın biri icin. Hos mu yani?
keske bastan gelemeyecegiz deselerdi ama bizim ulkede malesef bu direkt soylenmiyor her zaman her davette ayip olmasin diye "insallah tabii" deniyor, sonra gitmiyorlar daha cok ayip oluyor.
sizin onlar gelmedi diye trip atmaniz falan da cok sacma. inan ben olsam canimdan can olsa kardesi evlendi diye pazarimi bölüp de gitmem düğününe. 34 olacagim bunca sene icinde sadece 1 arkadasimin kardesinin kinasina gittim. onda da cocukluk arkadasiyiz, yillardir evlerine girdim ciktim kardesiyle de bir bagim oldu, kardesinin nisanlisi kendi dedi lutfen gel diye, öyle gittim. ha bir de bi arkadasimin gorumcesinin düğününe gittim ama onla da 10 yillik mazimiz vardi, arasira denk geldigim, konustugum ettigim biriydi. davetiye verince evime de yakin oldugu icin bir ugradim.
sizin yakinliginizda birinin degil kardesi annesi evlense gitmezdim.
bu yuzden de silen silsin.
suclu olan onlar degil bence