Çok şükür benı anlayan biri geldi

evet tam olarak bu şekilde düşünüyorum bende önceden haber verseler inanın bşrsey demezdim haber verdiler derdim . Son dk ben sorunca söylediler sormamın sebebi de yer ayırcaktım servisle gelsinler diye kötü bir niyet veya takı değildi meselem. Ben gruba kendim girmedim onlar yönetici olduğu için tekrar alabiliyorlar. Benım kadar anlam yüklememiş dediğiniz gibi.
yok başkalarının davetlerine katılıyorlar diye yok madem para yoktu neden hamam gidildi diye defalarca demişsiniz burada bile, nasıl önceden haber verseler bir şey demezdiniz ya? dürüst olun acık.
kız boşveeeer 3 günlük dünya yaaa ağğğğğ

bu arada düğün denilince herkes öfff ya nereden çıktı diyor ilk etapta, düğünü olan kişiyi sevsen bile böyle artık. kasıntı kasıntı şeyler. çok nadir durumlar hariç kimseyi tanımıyor olacaksın, oturacaksın masada, boş boş nezaketen yapılan muhabbetler, zorla dansa kaldıracaklar, beyin ağrıtıcı şarkılar, yorgunluk cabası, masrafı çok bla bla.
bu arada evet gariptir bana katılmayan çok olur biliyorum ama ben benimkine bile gelinmese cidden darılmam. zaten keşke nikaha bile davet etmeyecek olsam kimseyi, şöyle kimsenin bizi bilmediği bir yerde müstakbel eşimle imzayı atıp çıksak keşke.
ha ben vefasız biri de değilim yani, 2 ay önce bir arkadaşımın isteme&nişan etkinliğinde kendi akrabalarından çok hizmet ettim, iş güç yaptım. ortamdan uzaklaşıp kendimi meşgul tutmak içindi aslında. önümüzdeki ay 2 arkadaşımın düğünü var, arka arkaya olduğu için birine katılıp, gece şehir değiştirip, ertesi gün öbürüne katılacağım ve ben çalışmıyorum yani şuan. yapacağım çünkü biliyorum insanlar benim gibi yabani ve rahat olmayabilir. bu da benim canımı sıkıyor ama.

benim büyüdüğüm yerlerde sokak düğünleri meşhurdu, severdim çok daha samimidir ahaha