Daveti reddettik

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.

Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.
Bu konuları görünce şok oluyorum gerçekten. Aynı ülkede mi yaşıyoruz ya?

O eş arkadaşına söyleyin bunu yaparak çok sevdıklerı birinin de ölümüne neden olabilirler...

Ayrıca londrada şuan kaynaklar tukenmekte sağlık çalışanları tıbbı atık poşetini önlük yapıyor
Neyden bahsediyorlar bu insanlar
Bundan dolayı kontrollu bulaş diyoruz
Kaynaklar yetersiz kalmasın diye

Benım annem hemşire(her yerede yazıyorum dkkdkd artık) eğer bundan dolayı bu sorumsuzluktan dolayı ona bir şey olursa pis ah ederim
Yakalarınızı bırakmam ciddiyim

Kimse de hakkını kimsede bırakmasın arkadaşlar
Ben dizimi kırıp oturuyorsam bildiğim var

Bizde gelme gitme işlerini kaldırdık
Herkes biraz evinde oturacak
Kapı komşumla bile kapıdan kapıya merhaba diyoruz hergün gelip gitmeyi bıraktık
Herkesin kendisini koruması lazım

Bizde ilk ara verildiğinde burada kalan arkadaşlarla güldük iyi birbirimizi davet eder dururuz diye. Ama olayın gidişatı ciddiye gittiği için hiçbirimiz toplanma talebinde bulunmadı. 2 arkadaşın bebeği var, birinin solunum sıkıntısı var zaten o cagirsa ben o bebek için riske alıp gitmem

kesınlıkle haklısınız dogru olanı yapmıssınız
ben olsam bende davetı ıptal eder su vırus durumu herkesın ıcını bır rahatlatsın ondan sonra nasılsa gorusuruz yıne derdım aynı sekılde

Herkes ayni bilincte degil siz dogru olani yapmissiniz bilincli davranarak.Alinan da alinsin
Benim arkadasim da bulusmak istedi once dışarda bulusalim dedi ben kabul etmedim on dakika da korona virusunu anlattim.Dun gene aradi sana geleyim diyor.La havle cektim once.Sonra da gene aciklamalar aciklamalar.Kendisinden sogudugumu hissediyorum valla alindiysa da memnun olurum.Colugum cocugum var benim onun eglencesi felan degilim.Sizde rahat olun yani bu donemde şuursuzlarida ogrenmis olacagiz ne yazikki.

Ne denilir ki? Italyada, Ispanyada günlük neredeyse 500 küsürlük insanlarin öldügü yerlerde bile millet halen dinlemiyor ve askeri müdahele gerekiyor. Yani Türkiyede böyle olmasi beni sasirtmiyor.

Insanlar niye bu kadar bencil yada inatçi? Insanlarin sosyal varliklar olmasi bunu açiklamiyor cidden.

Kendi arkadaşlarımla geçen aydan ayarladığımız oturmamız vardı iptal edelim mi diye sorgusu bile olmadı konu direk bitse de bi görüşsek moduna geçti konuşmalarımız. Eşim ayıp oldu bozuldu ama çok haklısın dedi. Bir taraftan kayınvalidem yalnız kaldık modunda telefonda sürekli fotoğraf atıyor özlediğine dair, hafta sonu söz var iptal etmediler o kadar söylememize rağmen ona gidelim diyorlar asla anlamıyorlar. İstemesi olacak olan da doktor deli oldum o kadar yaşlı insanı toparlayacaklar sabretsinler bir kaç hafta daha

Keske yogun bakım sıkıntısı başladığında böyle duyarsızca davrananlara değil diğerlerine öncelik vermenin bi yolu olsa. Bu kadar mı körler italyanın durumunu görmüyorlar mı yazık gerçekten bazı insanlara elli kere de anlatsan anlamıyorlar

Back
X