davetiyemiz:)

denizseboo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
29
Puanlar
123

bugünlerde biraz hızlı hareket ediyoruz artık kızlar:) ramazan gelmeden hazırlıklar bitsin istedim:) bu da davetiyemiz:)

Güzel seçim canım :)

Çok şirin Mutluluklar canım

çooook tatlııııı
ben de davetiyem de ailelerin soy isimlerini yazdırmayı düşünüyorum sadece..

çooook tatlııııı
ben de davetiyem de ailelerin soy isimlerini yazdırmayı düşünüyorum sadece..

hepinize çok tş ederim kızlar yorumlarınız beni mutlu etti:)
ben de çok fazla yazı olmaması adına soyadlarını yazmayı istiyodum ailelerin ama babam olmaz dedi:) soyadı yazınca ailede bisürü bekar kız varmış,yaşlılar kimim kızı olduğumu hatırlayamazmış

teşekkür ederim canım..istanbul haznedarda 250 tanesi 150 tl ye yaptırdım..adresini tarif edebilirm yeri ve fiyatı uygunsa

Fiyat uygun aslinda ama ailem Ankarada yasiyor bizde nisamlimle yurtdisinda o yuzden online siparis olabilecek kataloglara bakiyoruz cok tatli olmus davetiyen mutluluklar :)

Fiyat uygun aslinda ama ailem Ankarada yasiyor bizde nisamlimle yurtdisinda o yuzden online siparis olabilecek kataloglara bakiyoruz cok tatli olmus davetiyen mutluluklar :)

anladım canım online sitelerde de görmüştüm kodu 11149du sanırım..sitelerden de uygun fiyata bulabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…