- 27 Kasım 2015
- 59
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi fitnesssgirl
-
Biraz abartmadınız mı ?Bütün gözler poponda olur valla .s
Erkek tarafının ailesı bunu kaldırabılcak yapıda mı?
Ne için ? Ne yı abattım ?Biraz abartmadınız mı ?
O kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim. Nişanlımın ailesi de muhafazakar değil sonuçtabenim nişanım olsa istemem seni böyle, sen popoyla dikkat çekeceksın,
yazık nişanlı kız ıkıncı planda kalacak.
Hani bütün gözler popomda olur dediniz, onu işteNe için ? Ne yı abattım ?
Bana göre oyle :))Hani bütün gözler popomda olur dediniz, onu işte
Evet normalde dikkat çekebilir ama nişanlımın ailesi muhafazakar değil.Bana göre oyle :))
Öyle olmasa dahıı bence nişan için hiç hoş değil. Tercihini başka bır elbıseden yana kullan derımm. Çok özensiz ve asırı açıkk..Evet normalde dikkat çekebilir ama nişanlımın ailesi muhafazakar değil.
Poponuz ve bacaklarınız ne güzel hayran kaldım
Abartıdan ziyade nişanda daha güzel ve oturaklı olabilir size meşale balık etek modeller çık yakışır POP'unuz güzelneden çok mu abartı oldu
kendi nişanında bu kıyafet...kendi nişanımda
olmazmı senceHani bütün gözler popomda olur dediniz, onu işte
ha buldum netten alıntı. her yerde var bu fotoğraf..bu arada avatarındaki kim.
avatara benim demedim zaten, sadece bana çok benziyor. neyseha sen benimmi dedin avatarına yoksa:)
nryse oluyor kkda bazen
İşte anlamadığın şey muhafazakarlık kısmı. Bununla alakası yok giydiğin mininin. Giyinmeyi bilmekle alakası var. İnsan nişanında uzun elbise diktirir. Yok uzun giymem diyorsan dizle bilek arası boy olur diz üstü olur. Ama popo altı olmaz :)O kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim. Nişanlımın ailesi de muhafazakar değil sonuçta
olmazmı. şaka yaptım de bizede, rahatlayalım:)Hani bütün gözler popomda olur dediniz, onu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?