David Walker Parfüm Önerileriniz

Aylnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
160
67
Arkadaşlar David Walkerden parfüm alacagım. Ama bir türlü istedigim kokuyu bulamıyorum.Esmer tenliyim bu nedenle baharat kokusu istiyorum. Fakat fikirlere ihtiyacım bir kaç koku aklımda bulunsun ki ona göre seçebiliyim :)

Hot couture baharatlı. Orijinali müthiş.
David walker nasıl yapmış bilmiyorum.

Arkadaşlar David Walkerden parfüm alacagım. Ama bir türlü istedigim kokuyu bulamıyorum.Esmer tenliyim bu nedenle baharat kokusu istiyorum. Fakat fikirlere ihtiyacım bir kaç koku aklımda bulunsun ki ona göre seçebiliyim :)

esmerlık te değişiyor beyaz ten sıyah saç ta esmere girer ve ya bronz cildi olanlar da
parfum kalıcılıgı cildın kuru mu yaglı mı ona da bağlı

ama çok esmer isen bence baharat düşünme mısır carsısı gıbı kokmak da guzel olmuyor
benım kuzenım bıldıgın zencı coco chanel kullanıyor belli bi süre sonra terlemiş gibi kokuyor

bence oryantal koku kullan misk vanılya amber vs olsun ıcınde ama
yumusak baharatlar bulunsun yani
öneri ,d&g the one,chance,poeme,alien

Çok kararsız kaldım 212 Seksiyi aldım. Su ana kadar hep olumlu yorumlar aldım parfümle ilgili.Kalıcılıgıda çok iyi. Teşekkür ederim hepinize :)

Çok kararsız kaldım 212 Seksiyi aldım. Su ana kadar hep olumlu yorumlar aldım parfümle ilgili.Kalıcılıgıda çok iyi. Teşekkür ederim hepinize :)

bu markadan başka parfümlerde kullandın mı, memnun musun genel olarak? alkol kokusu falan oluyor mu?

bu markadan başka parfümlerde kullandın mı, memnun musun genel olarak? alkol kokusu falan oluyor mu?
ben hep bu markadan alıyorum.
d&p yaşadığım şehirde yok zaten bargello yu da ben beğenmiyorum çok alkollu geliyo ve bi süre sonra koku değişiyo bence.:KK43:

david den ilk escada collection almıştım çok kalıcı bi koku zaten. burberry body, tresor in love, en son michael kors sexy amber kullandım.
alkol kokusu ilk sıkıldığında tabiki oluyor ama diğer markalar gibi değil bence:KK49:

Ah bide istanbul anadolu yakasina acilsada bende kullansam bu markanin parfumlerini:110:

ben hep bu markadan alıyorum.
d&p yaşadığım şehirde yok zaten bargello yu da ben beğenmiyorum çok alkollu geliyo ve bi süre sonra koku değişiyo bence.:KK43:

david den ilk escada collection almıştım çok kalıcı bi koku zaten. burberry body, tresor in love, en son michael kors sexy amber kullandım.
alkol kokusu ilk sıkıldığında tabiki oluyor ama diğer markalar gibi değil bence:KK49:

bargellonunki gibi değilse her türlü gider diye düşünüyorum.. :KK53:

bargelloyu da iyi kötüledik burda.. :KK48:

ama onlar da bir çeki düzen versinler kendilerine yani..:KK12:

bargelloyu da iyi kötüledik burda.. :KK48:

ama onlar da bir çeki düzen versinler kendilerine yani..:KK12:
Dimi bencede ama ya :-)
İlk baslarda cook iyilerdi bende cok kullanirdim ama zamanla degismeye bozulmaya falan basladi.. Calkalamakta fayda etmiyo biyerden sonra haha :KK70:

Bana yakın yerde var david walker ama hiç giresim gelmiyor nedense. Daha önce yanlışlıkla çok kötü bir parfüm alıp çöpe atmıştım.
Kardeşime erkek parfümü almıştık ayrıca. Alkol kokusu sıfırdı. Harikaydı. Bir daha bakayım ben en iyisi.
Birisi de coco mademoiselle'in burada çok iyi olduğunu söylemişti. Diğer markalar yapamıyormuş da burası çok iyi yapmış. Onu da denerim.

Ben ilk defa kullanıyorum ama arkadaşlarımın çogu bunu kullanıyor ve hepside çok memnun. Şimdilik bende çok mamnunum.Alkol kokusu olmuyor :)

Ben ilk defa kullanıyorum ama arkadaşlarımın çogu bunu kullanıyor ve hepside çok memnun. Şimdilik bende çok mamnunum.Alkol kokusu olmuyor :)

bunu da deneyeceğim bakırköye ilk gidişimde.. sansiro deneyecektim geçen, istanbulda tek şubesi var sanırım.. zazahana saç boyası vesaire almaya gittiğimde ona da bakacaktım yakındı normalde ama kapanmış ben de netten sipariş verdim bakalım nasıl çıkacak.. yorumun için tşk =)

Ben de Anadolu yakasındayım ya.. neden burda yok acaba ?
Avrupa yakasında nerelerde var acaba biliyor musun Nuraycm?
Kuzum avrupa yakasinda bakirkoyde varmis.. Simdi baktim anadolu yakasinda uskudarda varmis david walker mimar sinan mah. deymis pufff uskudar bana cook uzak ya nasil giderim nezaman giderim allah bilir :KK43:

Kuzum avrupa yakasinda bakirkoyde varmis.. Simdi baktim anadolu yakasinda uskudarda varmis david walker mimar sinan mah. deymis pufff uskudar bana cook uzak ya nasil giderim nezaman giderim allah bilir :KK43:
Yolumuz düşerse uğrarız artık.. DP ye devam :KK54:

X