- 17 Aralık 2009
- 3.982
- 13.415
- 733
( yazının sonunda iki haftalık kilo değişimlerimi görebilirsiniz)
Merhabalar,
kendimi tanıtmakla başlayayım. 27 yaşındayım. istanbul'da yaşıyorum. şu an işsizim kpss için evde ders çalışıyorum.

yıllardır kilo problemim var malesef. çocukluğumdan beri hep kiloluydum. "ekmekle tabağını sıyır, tabagında ne kadar pilav tanesi kalırsa o kadar çocuğun olur, ekmekle ye doymazsın tarzı ifadelerle büyüyünce ve genlerde tembellik olunca kilo problemi oluyor malesef.

kilom 105 ti en son.

buraya yazmamın sebebi ise kendi ne yaptıgımı görmek, kendimi kendime kanıtlamak. kendimi kendime anlatır gibi bir şey şu yazdıklarım aslında. kendimle olan kavgam, çelişkilerim. tam olarak açıklayamıyorum ama buraya yazmanın iyi geleceğini düşünüyorum. ortalıklarda görünmezsem bilinki elde nutella- kaşık ikilisi ile pes ederek bunalımlara girmişimdir. üç satır önce yazmış olduğum 105 sayısından sonra bence. pes etmemeliyim
ipleri ele almanın zamanı geldi. vücudumu kendimi tanıyorum artık. dün gece öyle bir şevk geldi bu sefer yapacaksın düzene sok kendini dedim, kendi kendime kızdım azarladım verdim gazı

sabah uyandım normal bir kahvaltı yaptım.
-haşlanmış yumurta
-domates salatalık

-peynir
-zeytin
-çay
sonrasında spor yaptım. evde geçen sene aldıgım eliptik bisiklet var. uzun zamandır askı olarak kullanıyordum

bu günlüğü nasıl tutacagım hakkında hiçbir fikrim yok

şimdi gidip güzel bir duş alacağım. spor yapmak güzelde ah şu hamlık olmasa

Edit: kilo veremeyince diyetisyene gittim. Bu sefer iyi bir diyetisyen buldum çok araştırdım. 23 agustosta 104 kilo ile başladım.Bugün 1 eylül eksideyim. İki haftada bir kontrolüm var değişimleri buraya yazacagım.
23.08.2016 ==> 104
06.09.2016 ==> 101.1
20.09.2016 ==> 98.4
04.10.2016 ==> 96.2
18.10.2016 ==> 94.2
Son düzenleme: