Şampuan ve Saç Kremleri Davines mi? Nashi mi?

BahtsizBedevii

FAKFAKİR
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
3.344
6.557
73
Merhaba..
Şampuan ve şaç kremi arayışındayım.
Gecmis donemler de Nashi'nin argan yağını Davines'in ise sac maskesini kullandım.
Ikisinden de memnun kaldım acıkcası.

Şampuan ve sac kremi almak icin yine iki marka arasında kaldım...
Tecrübelerinize ihtiyacim var :)

Selam.3 yıldır nashi kullanıyorum hiç bir üründen bu kadar memnun kalmadım nashi harika bir ürün..sampuani , haftalık bakım kremi, spreyi ve argan yağını kullandım harika.. son olarak da
Nashi Argan Capixyl Intensive Treatment-Yoğun Bakım 30ml kullanıyorum bundan da çok memnunum..saclarim sarı ve belimde olmasına rağmen nashinin sayesinde cok sağlıklı herkese tavsiye ederim..

Nashinin saç şekillendiricisi var bende spreyli olan
Aşırı memnunum
Davinez hiç kullanmadım
Oyum Nashiye:)

Son düzenleme:
Ben ikisinide kullandım kesinlikle davines cunku nashi saçı agirlastiriyor davines ise hacimli gösteriyor

Birde soyle birşey var eğer saçların gür ve kalın teliyse nashi arkadasim kullanıyor ve memnun şampuanı maskesi sütü ve yağından ama mesela benim saçlarım hacimsiz ve ince telli oyuzden nashi benim saclarima hacim vermedi sadece yumuşattı ama basik bir görüntü veriyor saçıma oyuzden vazgeçtim sadece denize girerken guneslenirken nashi yağını suruyorum saçıma.... günlük kullanımında davines şampuan maske ve yağını kullanıyorum saçlarım yanmasına ve 10 parmak kestirmek rağmen ciddi anlamda toparlandı ve hacimli parlak gözüküyor suan agirlastirmamasi cok hosuma gitti .. karar senin saçının yapısina göre dusun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…