davlumbaz

efeycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
60
0
0
Bursa
acaba hangisi güzel duruyor? $IM6552EDD_600X400.webp$IM_6552_EDP_600X400.webp

bence sağdakini almalısın zira soldakinin alt kısmı iki parça temizliği uğraştırır ara bölgeye yağ birikir tabii son karar senin kolay gelsin...
kesinlikle haklı temizliği çok zor olur sonuçta onu silmek toz almak gibi olmuyor bayağı sıkıntılı bir iş

bence sağdakini almalısın zira soldakinin alt kısmı iki parça temizliği uğraştırır ara bölgeye yağ birikir tabii son karar senin kolay gelsin...
kesinlikle haklı temizliği çok zor olur sonuçta onu silmek toz almak gibi olmuyor bayağı sıkıntılı bir iş

bence sağdakini almalısın zira soldakinin alt kısmı iki parça temizliği uğraştırır ara bölgeye yağ birikir tabii son karar senin kolay gelsin.hiç orasından düşünmemiştim gercekten fikrin için teşekürler[/QUOT

önemli değil canım ev hanımı olunca her tarafından bakmak gerekiyor işte iyiki de sormuşsun zira diğeri benimkine benziyo süreklide bacadan toz alıyor ocağı sildiğimde davlumbazıda siliyorum ama pratik oluyor diğeri hakikaten oldukça uğraştırır aslında eve eşya alırkan görselliğin yanında kullanılabilirlik yönünü önemsemek gerekiyor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :64:

Meraba kızlar bende haftaya yeni evime taşınacağım. Uygun fiyatli temizliği kolay vanada davlumbaz önerir mısınız

Meraba kızlar bende haftaya yeni evime taşınacağım. Uygun fiyatli temizliği kolay vanada davlumbaz önerir mısınız

herkese merhaba. benim de yeni eve taşınacağım için davlumbaz almam lazım. bulaşık makinem ve buzdolabım gri siemens. davlumbazı sizce nasıl almalıyım. açıkçası 300-400 max. liralık bir bütçem var. netten bakayım dedim envai çeşit davlumbaz var. kullanıma göre sizin özellikle şuna dikkat et diyeceğiniz birşey var mı?

herkese merhaba. benim de yeni eve taşınacağım için davlumbaz almam lazım. bulaşık makinem ve buzdolabım gri siemens. davlumbazı sizce nasıl almalıyım. açıkçası 300-400 max. liralık bir bütçem var. netten bakayım dedim envai çeşit davlumbaz var. kullanıma göre sizin özellikle şuna dikkat et diyeceğiniz birşey var mı?

kügerr davlumbazı tavsiye ederim. 400 lira verebiliyorsan mutlaka incelemelisin çok sessiz, 6 ay boyunca iade etme hakkın var eğer beğenmezsen. sadece internetten satışı yapılıyor.

Back
X