- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Arkadaşlar merhaba benim oğlum 6yaşında.2yaşından sonra problemlerimiz başladı.oğlumda dil ve konuşma bozukluğu var.özel eğitim alıyor.ancak bugün Ram a gittik davranış bozukluğu olduğunu söylediler.devamlı inatçı mızmız bir yapısı var hemen küsüyor.bi psikatriste götürdüm 300tl vermeme rağmen 15dk teşhis koydu prozac verdi yolladı.sosyal fobi teşhisi koydu oğlum çok utangaç kendini ifade edemiyor.ne konuştu doğru düzgün ne dinledi oğlumu doktor.neyse ben araştırdım tamam dedim kullanıyım 20gündür kullanıyorum bi etkisi olmadı bikaçgündür uyuyo hep.daha inatçı oldu sanki.dünden örnek veriyim mağazaya girdim eşimle bişeyler bakarken kıyafet masasının altına girmiş muzurluk yapıyo oğlum çık çıkmaz ya bazen mağazada kazakları aşağıya itip Oray'a çıkıp oturuyor.bugün özel eğitimi arayıp bana tavsiye ettiği psikatristin numarasını istedim pazartesiye randevu aldım.ancak arkadaşım böyle yerlere çok götürdü bana dediği şey etkili olmuyor.ama ben merak ediyorum neden böyle yapıyor.hem çok zeki ama davranışsal olarak daha ufak yaş gibi dersleri çok geri.daha yeni hecelemeye başladık.bende hata ettim erken gönderip okula.şimdi size sorum şu bikaç kişi psikatristler anca ayda bir gel deyip para kazanırlar diyolar.her seans 300verip Nasıl başa çıkarım bilmiyorum sizin tavsiyeniz nedir olumlu sonuç aldınızmı problemleri aşabildinizmi tavsiye ettiğiniz biryer varmı lütfen yardım edin.pazartesi gidicez umarım yardımı olur doktorun sizin yaşadıklarınız nedir doktorlarla ilgili?