davranışım doğru mu?

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Iyi akşamlar bayanlar. 6 aylık evliyim, eşimi seviyorum. Şöyle bir sorunum var. Eşim iki yada üç günde bir birlikte olmak istiyor. Ama ben çoğunlukla yorgun oluyorum. Özellikle son günlerde elimde olmadan geri çeviriyorum. Sürekli birbirimize sarılır opusup koklasiriz ama daha ileri geçeceğini anladigim zaman kendimi geri çekiyorum. Bunun yüzde 90 nedeni yorgunlugum(is yerinde çok yoruluyorum. Bazen bütün gün ayakta dolaşıyor um ve stresli geçiyor. Baş ağrıları m da siklasti)
Çoğunlukla ısrar ediyor bende diretince biraz surat yapıyor ama uzun sürmeden pismanlik duyuyor. 'Anlıyorum seni yorgunsun Özür dilerim ama bende seni çok özlüyorum diyor'
Sormak.istedigim bu durum.evliligimi etkiler mi? Yorgunum birlikte olduğum zaman huzursuz hissediyorum. Kendimi ve hiç keyif almıyorum. :(

Yeni evlilikte 2-3 gün arayla beraberlik çok normal. Şu an haftada kaç kere beraber oluyorsunuz?
Etkiler, yani cinsellik evliliğin önemli bir parçası. Kocanız sizi geri çevirse bozulmaz mıydınız?
Siz onun helalisiniz yani hakkı sizi canının istemesi.Karısısınız sonuçta.
İş yerindeki yorgunluğun sebebi nedir?

Yorgunluğunu anlarım da eve kaçta geliyorsun ve bi iki saat uzanıp dinlenince geçmeyecek kadar yorgun hissediyorsan kan değerlerine bi baktır.eşinin isteği de normal daha 6 aylık evliymişsiniz 2 3 günde bir abartı değil yani

Yeni evlilikte 2-3 gün arayla beraberlik çok normal. Şu an haftada kaç kere beraber oluyorsunuz?
Etkiler, yani cinsellik evliliğin önemli bir parçası. Kocanız sizi geri çevirse bozulmaz mıydınız?
Siz onun helalisiniz yani hakkı sizi canının istemesi.Karısısınız sonuçta.
İş yerindeki yorgunluğun sebebi nedir?
Yoğunluğumun sebebi şu lanet seçimler. Tam bitti kurtuldum dedim yine başladı ve evlendigimden beri bu tempoda çalışıyorum :( haftada bir defa en fazla iki defa. O da eşimin zoruyla:(

Yorgunsanız yapacak bir şey yok ki. Öbür türlüsü kendini zorlayarak eziyet.

Ben de işten hep çok yorgun geliyorum ama 1 2 saat yayılınca kendime geliyorum :) hem uzun saatler çalışıyorum hem zihinsel çok yorucu bir iş yapıyorum. Son 1 yıldır sabah8-aksam 7,8 çalışıyorum bazen pazarları da.

ev işlerini bölüşür müsünüz? İşten gelip yemek bulaşık temizlik yapıyorsanız dinlenememeniz normal.

Iyi akşamlar bayanlar. 6 aylık evliyim, eşimi seviyorum. Şöyle bir sorunum var. Eşim iki yada üç günde bir birlikte olmak istiyor. Ama ben çoğunlukla yorgun oluyorum. Özellikle son günlerde elimde olmadan geri çeviriyorum. Sürekli birbirimize sarılır opusup koklasiriz ama daha ileri geçeceğini anladigim zaman kendimi geri çekiyorum. Bunun yüzde 90 nedeni yorgunlugum(is yerinde çok yoruluyorum. Bazen bütün gün ayakta dolaşıyor um ve stresli geçiyor. Baş ağrıları m da siklasti)
Çoğunlukla ısrar ediyor bende diretince biraz surat yapıyor ama uzun sürmeden pismanlik duyuyor. 'Anlıyorum seni yorgunsun Özür dilerim ama bende seni çok özlüyorum diyor'
Sormak.istedigim bu durum.evliligimi etkiler mi? Yorgunum birlikte olduğum zaman huzursuz hissediyorum. Kendimi ve hiç keyif almıyorum. :KK43:

Kesinlikle doğru değil davranışın. Daha çok yeni evlisiniz bu dönemde sık birliktelik olur. Hem birbirinizi böyle tanıyıp, anlayıp zevk almaya başlayacaksınız.

Huzursuz hissetmenizin sebebi nedir?

Herhangi bir sağlık sorununuz var mı? Sonuçta eşinizle birlikte olmanız sizi aşırı derecede yoracak bir şey değil.Ne yapıyorsunuz ki bu kadar yorgun oluyorsunuz,işiniz çok mu ağır? Eşinizin isteği normal bence birde daha yeni evlisiniz.2-3 günde bir abartılı bir birliktelik değil.

Yeni evlisiniz e adamda her gun istemiyor ki 2-3 gune bir diyorsunuz. Bence geri cevirerek kiriyorsunuzdur esinizi. Bu ne yorgunlugu ki bu kadar. Ve esinizi sizin istememenizde bi problem bence.

Yorgunluğunu anlarım da eve kaçta geliyorsun ve bi iki saat uzanıp dinlenince geçmeyecek kadar yorgun hissediyorsan kan değerlerine bi baktır.eşinin isteği de normal daha 6 aylık evliymişsiniz 2 3 günde bir abartı değil yani
Kan değerlerine baktirma konusunda haklı olabilirsiniz. Çünkü kolum kaldiracak gücüm olmuyor bazen. Teşekkür ederim

Yorgunsanız yapacak bir şey yok ki. Öbür türlüsü kendini zorlayarak eziyet.

Ben de işten hep çok yorgun geliyorum ama 1 2 saat yayılınca kendime geliyorum :) hem uzun saatler çalışıyorum hem zihinsel çok yorucu bir iş yapıyorum. Son 1 yıldır sabah8-aksam 7,8 çalışıyorum bazen pazarları da.

ev işlerini bölüşür müsünüz? İşten gelip yemek bulaşık temizlik yapıyorsanız dinlenememeniz normal.
Evde çok isim yok aslında. Benim zorlamamla elimde yardım ediyor bazeeeennn:) mesai saatlerimiz aynı gibi bende neden hiç enerji yok bilmiyorum :-/

Yoğunluğumun sebebi şu lanet seçimler. Tam bitti kurtuldum dedim yine başladı ve evlendigimden beri bu tempoda çalışıyorum :KK43: haftada bir defa en fazla iki defa. O da eşimin zoruyla:KK43:
Bence çok az :KK43: Biraz ona da hak vermen lazım. Eve gelince 1-2 saat uyu, enerji verecek şeyler ye.

Mutlaka kan testi yaptırın. Cinsel isteksizlik yoğunluğunuz dışında da var mı?
İlişkiniz dışında hayatınızı da pozitif ve enerjik geçirmelisiniz, belki vitamin desteğine ihtiyacınız vardır.

Herhangi bir sağlık sorununuz var mı? Sonuçta eşinizle birlikte olmanız sizi aşırı derecede yoracak bir şey değil.Ne yapıyorsunuz ki bu kadar yorgun oluyorsunuz,işiniz çok mu ağır? Eşinizin isteği normal bence birde daha yeni evlisiniz.2-3 günde bir abartılı bir birliktelik değil.
Kalıtsal bir hastalığım yok çok şükür. Ama demin arkadasin yazdığı gibi en kisa zamanda bir doktora görüşmeyi düşünüyorum. Çünkü son zamanlarda saçlarım da çok. Dökülüyor. Eşimi yorgun olduğum için arzulamadiğimi düşünüyorum. Umarım başka bir nedeni yoktur.

Evde çok isim yok aslında. Benim zorlamamla elimde yardım ediyor bazeeeennn:) mesai saatlerimiz aynı gibi bende neden hiç enerji yok bilmiyorum :-/

Peki tatil günlerinde nasılsınız?

Güne başlarken ben enerjik bomba gibi kalkarım mesela ama mesaim bitince ölmüş bitmiş oluyorum. Siz sabah nasılsınız?

Mutlaka kan testi yaptırın. Cinsel isteksizlik yoğunluğunuz dışında da var mı?
İlişkiniz dışında hayatınızı da pozitif ve enerjik geçirmelisiniz, belki vitamin desteğine ihtiyacınız vardır.
Bilmiyorum ki eşim hiç istekli görünmüyor dedi geçenlerden. Inkar ettim ama içimden keşke biraz zaman verse de bende ozlesem diye geçirdim.

Bilmiyorum ki eşim hiç istekli görünmüyor dedi geçenlerden. Inkar ettim ama içimden keşke biraz zaman verse de bende ozlesem diye geçirdim.
Böyle bir dönem ben de geçirdim.
Eşimle 15 yıldır birlikte 9 yıldır evliyiz.
Evlenmeden önce de ilk yıllarımızda 2 yıl birlikte yaşadık. O dönemde hiçbir sorun yoktu, çok uyumluyduk.
Lakin evlenince bambaşka oldu. Hiç istemiyordum, 10 günde bir desem yeri var. Tabii eşim çok üzülüyor her seferinde reddedilmekten kendini bir şekilde aşağılanmış hissediyordu. Fakat aynı sizin eşiniz gibi hiç uzatmıyordu.
Sonra toparladık tabii ama kötüydü açıkçası. Hatta acaba frijit falan mı oldum diye düşünmüştüm.
Geçecektir, önceliğiniz şu yorgunluğunuz olsun. Onu halletmeye bakın. Hayattan tam anlamıyla zevk almamak bile etkiliyor.
Yapabiliyorsanız kendinize zaman ayırın, sevdiğiniz ve sizi rahatlatan şeylerle uğraşın. Kan testini mutlaka yaptırın. Çok da düşünmeyin ki gözünüzde büyümesin.

Anlayışlı bir eşiniz var ..

Evliyken çalışıp, çocuğu olanları takdir ederim hep ..

Dinlenme zamanı ayarla kendine günde 1, 2 saat. .

Sormak.istedigim bu durum.evliligimi etkiler mi? Yorgunum birlikte olduğum zaman huzursuz hissediyorum. Kendimi ve hiç keyif almıyorum. :KK43:
Bu kadar yoğun çalışıp, sürekli yorgun olman sadece evliliğini değil bütün hayatını etkiler ki. en insani ihtiyaçların için bile kendine vakit ayıramazken sadece eşin olumsuz etkilenmez sen de bi süre sonra hayattan zevk almamaya, kendini değersiz hissetmeye başlayacaksın, hatta kadın gibi bile hissetmemeye başlayacaksın kendini. Problemin eşini reddetmek değil, eşini bile arzulamayacak kadar kendini hayattan soyutlaman bence

Back
X