• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davranışım doğru mu?

Bence olay kan değeri falan değil zevk almamak..yeterince zevk alınsaydı yorgunluk bahane..hatta beyin sırf seks yapmamak için yorgunluk yaratıyodur(somatik belirtiler)

Canım muhtemelen demir eksikliğin var. Bende de olmuştu. Şuruplar işe yaramadı. Ferro sanol diye bi ilaç kullandım saç dökülmem bile tık diye kesildi. Ama malesef benim depolarım çabuk boşalıyor.
İkinci bir neden de acaba cinsel doyuma tam ulaşamadığın için isteksiz olabilirmisin?
Çünkü uykusuz yorgun bile olsan sex gibi bu çılgın içgüdü harekete geçtimi diriliyorsun :KK70:

Iyi akşamlar bayanlar. 6 aylık evliyim, eşimi seviyorum. Şöyle bir sorunum var. Eşim iki yada üç günde bir birlikte olmak istiyor. Ama ben çoğunlukla yorgun oluyorum. Özellikle son günlerde elimde olmadan geri çeviriyorum. Sürekli birbirimize sarılır opusup koklasiriz ama daha ileri geçeceğini anladigim zaman kendimi geri çekiyorum. Bunun yüzde 90 nedeni yorgunlugum(is yerinde çok yoruluyorum. Bazen bütün gün ayakta dolaşıyor um ve stresli geçiyor. Baş ağrıları m da siklasti)
Çoğunlukla ısrar ediyor bende diretince biraz surat yapıyor ama uzun sürmeden pismanlik duyuyor. 'Anlıyorum seni yorgunsun Özür dilerim ama bende seni çok özlüyorum diyor'
Sormak.istedigim bu durum.evliligimi etkiler mi? Yorgunum birlikte olduğum zaman huzursuz hissediyorum. Kendimi ve hiç keyif almıyorum. :KK43:
bence yorgunsanız beraber olmanıza gerek yok.Cinsellikte iki kişinin istemesiyle olmalı tek değil

Iyi akşamlar bayanlar. 6 aylık evliyim, eşimi seviyorum. Şöyle bir sorunum var. Eşim iki yada üç günde bir birlikte olmak istiyor. Ama ben çoğunlukla yorgun oluyorum. Özellikle son günlerde elimde olmadan geri çeviriyorum. Sürekli birbirimize sarılır opusup koklasiriz ama daha ileri geçeceğini anladigim zaman kendimi geri çekiyorum. Bunun yüzde 90 nedeni yorgunlugum(is yerinde çok yoruluyorum. Bazen bütün gün ayakta dolaşıyor um ve stresli geçiyor. Baş ağrıları m da siklasti)
Çoğunlukla ısrar ediyor bende diretince biraz surat yapıyor ama uzun sürmeden pismanlik duyuyor. 'Anlıyorum seni yorgunsun Özür dilerim ama bende seni çok özlüyorum diyor'
Sormak.istedigim bu durum.evliligimi etkiler mi? Yorgunum birlikte olduğum zaman huzursuz hissediyorum. Kendimi ve hiç keyif almıyorum. :KK43:

bence normal
eşin biraz evdeki yükünü azaltırsa belki sen de daha az yorgun olursun ;)

Yapmayiverin o zaman. O şey yapılmadan evlilik olmaz miymis farzedin kaza geçirdiniz ikinizde ve belden aşağı tutmuyor. Seyyyy yapmak zorunda değilsiniz.

cinsellik evliligin bi parcasi ve etkiler diye dusunuyorum ve istemesi gayet normal 6 aylik cok yeni evlisiniz hergun istemiyo ya usenme hic onu bi is olarak gozunde buyutme

Reddetmemelisin. Bu yorgunluk sorununu cozene kadar gerekirsr rol yap. Simdi ay ne demek niye rol yapsin diye saldiranlar olacak. Ama esin zaten anlayisliymis. Reddedince istemiyor gibi olur, ama cok istiyor ama yorgunluktan yapamiyor gibi olsun en azindan. Bu durumun tam tersini yasamis biri olarak diyebilirim ki, bir zaman sonra esiniz eskisi kadar istekli olmayacak. Sonra problemler baslayacak. Cinkoyu tavsiye ederim bu arada. Doktor bunu recetesiz bile kullanabilirsin demisti. Sac dokulmesine bire bir, yorgunluga da iyi geliyor.diye biliyorum. Ama sen tabi tam kan testi yaptir. B12 ve demir eksikligi cikar buyuk ihtimal.

Bu saat oldu cevap yazamadim kusura bakmayin. Teşekkür ederim herkese teker teker. Az çok herkes aynı kanaatte, yorgunlugum konusunda vitamin desteği almak mantıklı geldi bana. Hem saçlarımda Dökülüyor du doktora gitmeliyum. Ayrıca eşime de daha vakit ayıracagim. Çünkü bazen bencillik yaptığını bile düşündüm. Pismanimmmm :)))

Back
X