Davranışını nasıl değerlendirmeliyim?

selin658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2018
6
0
1
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim güleryüzlü sakin çevresi tarafından çok sevilen birisiyim. On yıldır bir doktora tedavi oluyorum. İlk yıllar saygı ve ciddiyet şeklinde doktor hasta ilişkisi vardı ve ben hala bu saygı ve ciddiyeti devam ettiriyorum. Fakat onun davranışları eskisi gibi değil. Çok samimi davranıyor, çok ilgileniyor zor anlarımda hep yardımcı oluyor sorunlarımı dinlemek benimle sohbet etmek için zaman ayırıyor. Yalnızken çok samimi ve içten sık sık sarılıyor kendisini özletmememi söylüyor. Bir gün iyi olmadığım için ağladığımda onu sevip sevmediğimi sordu seviyorsan ağlama dedi. Eskiden böyle değildi bu halleri ister istemez beni şüpheye düşürüyor normal gelmiyor sizin fikrinizi almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun
Kronik bir rahatsızlığınız mı var?
10 yıl aynı doktorla devam edince belkide samimiyetten yaptı. Yaşı size yakın mı mesela? Siz bu samimiyetten rahatsız mısınız?

Öncelikle geçmiş olsun
Kronik bir rahatsızlığınız mı var?
10 yıl aynı doktorla devam edince belkide samimiyetten yaptı. Yaşı size yakın mı mesela? Siz bu samimiyetten rahatsız mısınız?
Teşekkür ederim. Evet kronik bir rahatsızlığım var. Benden 16 yaş büyük birisi ve rahatsız ediyor samimiyeti bir gören olsa yanlış anlar. Bu tavırlarını benimle yalnızken yapıyor dışarda ciddi davranıyor.

bence kibar bir şekilde rahatsız oldugunuzu belli etmelisiniz içinize atıp sıkıntı yapmaktansa

bence kibar bir şekilde rahatsız oldugunuzu belli etmelisiniz içinize atıp sıkıntı yapmaktansa
Bunu birkaç kere yaptım ama değişen birşey olmadı. Yine aynı davranıyor benden çekinme bana herşeyini anlatabilirsin diyor. Kendi üzerine alınmıyor resmen.

davranışlarından çok rahatsız olduğunuzu açık ve net olarak belirtin zira hiç hoş bir davranış değil yaptığı olmadı değiştirin doktorunuzu.geçmiş olsun.

Doktor evli mi?
Amca antropoza girmiş gibi geldi bana...
Sen neden sarılmasına izin veriyorsun madem rahatsızsan bu durumdan?

Doktor evli mi?
Amca antropoza girmiş gibi geldi bana...
Sen neden sarılmasına izin veriyorsun madem rahatsızsan bu durumdan?
Evet evli. İyi niyetli düşünmeye çalıştığım için bir tepki verememiştim. Sağlığımla ilgili çok sorun yaşadım, güvendiğim doktorunda böyle davranmaya başlaması moral bozucu. Tedavim için hastaneden hastaneye dolaşıyorum şimdilik.

davranışlarından çok rahatsız olduğunuzu açık ve net olarak belirtin zira hiç hoş bir davranış değil yaptığı olmadı değiştirin doktorunuzu.geçmiş olsun.
Değiştirmeyi çok istiyorum fakat her hekime güvenemiyorum daha önce sağlığımı çok riske atanlar oldu. Bazılarıda bilemiyor sıkıntımı sürekli başka doktorlara yönlendirildim. Bu her zaman doğru teşhis koydu hiç sorun yaşamadığım için değiştirememiştim.

Back
X