- Konu Sahibi sananeeem12212
-
Benim çocuklarda tam tersiAy 3 tane oğlum var benim de Allah gösterir inşallah o günleri, aynı kafadayım sizinle. Bir tane de kızım var. İnşallah zalım bir kaynanaya düşmez.
Ahahahahha ne güzel kocaman bir aileyizBenim çocuklarda tam tersi
Kaç yaşındasınız MuneOğlum olsaydı eğer gelinim çok rahat ederdi, ben bakmam böyle şeylere, çocuğumla iyi olsun kafi, ben bir tek cıvık şakalardan hoşlanmam onu da söylerdim sıkıntı çıkmazdı aramızda, damadım var çocuğum zaten terbiyeli ama kayınvalidesiyle rahat etsin diye mutfakta beraber sigara içtik al iç çocuğum dedim, sıkılma rahat ol
Oğlum daha küçük ama gelinim oğlumu sevsin, saysın isterim...karsilikli tabii... Değer bilen, saygılı bir kız olsun yeter ki, sigara, içki de içebilir, bacak bacak üstüne de atabilir, hiç sorun olmaz..merhabalar,
sevgilinizine ailesiyle yan yanayken ayak ayak üstüne atmak ve sevgilinize hayatım canım aşkım kelimeleri kullanmak saygısızlık mıdır?
52Kaç yaşındasınız Mune
Maşallah
evet haklısınız ama sevgilimde benim yanımda istediğini yap ama onarın yanında öyle olma dedieşimin ailesi mutaassıp olmasına rağmen biz en baştan hep rahatız, yani eşim rahat davranınca ben de öyle devam ettim..
birbirimize hep sevgi sözcükleriyle hitap ederiz, bacak bacak üstüne de atarım, yakın da davranırız ama öyle alkol sigara vs olmaz..
benim ailemin yanında bunlara ek olarak alkol de alırız..
aileden aileye ve yetişme tarzınıza göre değişiyor bu durumlar.