C
ccerence
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ccerence
-
Cerececiğim ben kullanmadım ama annem ve ablam uzun süre kullandılar çok da memnun kaldılar.Tabii bazıları çok iyi çıkabildiği gibi bazıları da iyi çıkamayabiliyor.
arkadaşlar fırınım şu set üstülerden turbo...begenmiyorum pogacaları falan çok kurutuyo...şu davul fırın var ya eskiler daha çok kullanırmış bildiniz mi...ondan da mı alsam diyorum kullanan var mı bi yardımcı olur musunuz :bbo:
..
..
konuyu umarım dogru yere açmışımdır kafamçokkarıştı
cnmcım aynı dert bendede var benım fırında ıyı pişirmiyor servıse gıtdı geldı degıst bende dusunuyorum davul fırın benım annem teyzem hala kullanır cokda guzel pişiriyor allahdan ısteyımde mısafır pasta derdı yok ondan suan fırınla cok muhattap olmuyorum
ben de markası var mı emin olamadım ama görümcemde ki açık yeşil..her eve lazımdaki borda..seninki gri... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:ya valla onların markaları var mı ben bilmiyorum bee gri renkte oluyo
bizimki öyle ama işte markasını bilmiyorum :)
cvplarınız için teşekkür ederim...kardeşler ben bikaç yıldır şu resimdeki gibi bidavul fırın kullanıyorum.adını bilmiyorum ama onların hepsi aynı.mayalıda,kurabiyede fena değil ama mesela kalıpta kek kesinlikle olmuyor.dışı yanıyo içi çiğ kalıyo.oyüzden kekide tepside yapıyorum .hernekadar görüntü sevdiğim gibi olmasada. bide devamlı başında durucan.çok kızarsa heran içindekiler yanabilir.sevgiler.
bende davul fırın kullanıyorum börek ve baklava gibi hamur işlerini çok güzel pişiriyor gayet memnunum sadece kek olayında sıkıntı yaşıyorum
tamam canım eşime gece yatarken söyledim dikiş mak. ve davul fırın istediğimi o da tamam dedi..dedim her eve lazım 53liraymış h.sonu (ulus da çok satılır bunlar) ulusa bakalım ondan sonra nerden dersen alırız dedi.Şenizhayatım onlarında sıcaklık derecesi olanlar var onlardan al alacaksan kekide pişirdigin diger şeyleride kaç derecede pişirceksen onan göre ayarlarsın benim fırınımın rengi kırmızı ve çok memnunum
hayatım onlarında sıcaklık derecesi olanlar var onlardan al alacaksan kekide pişirdigin diger şeyleride kaç derecede pişirceksen onan göre ayarlarsın benim fırınımın rengi kırmızı ve çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?