- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi kakarakubara
-
Merabalar acaba dawut hocaya tüp yatirdinizmi eski bi konu ama umarım görürsünüzSamsun ondokuz mayis universitesinde davut guvene tup bebek yaptiran varmi ? Veya onerebilecek tup bebek uzmani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Siz yaptirdinizmi acaba davut beyeMerabalar acaba dawut hocaya tüp yatirdinizmi eski bi konu ama umarım görürsünüz
Yaptircaktim karaciger enzimlerim yüksek cikti iptal oldu diğer ay a kaldı ama çok güleryüzlü iyi bi doktor ilgili hastasıylaSiz yaptirdinizmi acaba davut beye
Bende ona gidiyorum bana 2 aydir sadece vitamin verdi bisteron decavit bide omepaQ10 diye sende kullanmismiydn bunlari belkide karsilasmisizdir ordaYaptircaktim karaciger enzimlerim yüksek cikti iptal oldu diğer ay a kaldı ama çok güleryüzlü iyi bi doktor ilgili hastasıyla
Sadece decavit werdi bana cnm olabilir belki de karşılaştıkBende ona gidiyorum bana 2 aydir sadece vitamin verdi bisteron decavit bide omepaQ10 diye sende kullanmismiydn bunlari belkide karsilasmisizdir orda
Bide neden iki ay sürdü ki hala neyi bekliyorsunuzBende ona gidiyorum bana 2 aydir sadece vitamin verdi bisteron decavit bide omepaQ10 diye sende kullanmismiydn bunlari belkide karsilasmisizdir orda
Benim amh degerim dusuk o yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin 2 ay kullan dedi ogustosun 15i gibi gidicem tekrar bakalm ne diyecek insallah tekrar vitamin vermezBide neden iki ay sürdü ki hala neyi bekliyorsunuz
İnşallah cnm artık başlar ibrahim sarcoglu kürleri war amh için onlar yapsana netten araştırıp da.. Bende ağustos 15 gibi gelcem insalalh. Adetimi bekliyorum işte .. sen samsun da mı otruyosunBenim amh degerim dusuk o yuzden yumurta kalitesini arttirmak icin 2 ay kullan dedi ogustosun 15i gibi gidicem tekrar bakalm ne diyecek insallah tekrar vitamin vermez
Ilcesindeyim canm carsambadaİnşallah cnm artık başlar ibrahim sarcoglu kürleri war amh için onlar yapsana netten araştırıp da.. Bende ağustos 15 gibi gelcem insalalh. Adetimi bekliyorum işte .. sen samsun da mı otruyosun
Direkt git cnm ama sabah erken gitmelisin.. hayırlısı olsun hakkında..kizlar eski konu ama yardimci olursaniz sevinirim bende davut guvene gidicem 19 mayis universitesine tup bebek icin napmam lazim randevumu alip gidicem yoksa direk mi gidim
randevu almama gerek yokmu cnmDirekt git cnm ama sabah erken gitmelisin.. hayırlısı olsun hakkında..
Yok randevu olmuyo orda cnm.. ben daha yaptırmadım.. karaciğer yağlanması var dawut hoca yapmadıbide sen yaptirdinmi tup orda ne kadar tuttu fiyat
cnm kusura bakma zamanini aliyorum ama merak ediyorum iste sureci amasyadan gelip gidicem bide otobusle onun sitreside var kac gunde bir muayeneye cagriyorYok randevu olmuyo orda cnm.. ben daha yaptırmadım.. karaciğer yağlanması var dawut hoca yapmadı
Sabah 10 çok geç 8 buçuk ta orda olki öğleden sonraya kalmasın muayene cnm.. sanırım iki günde bir cagiriyirmus ordaki kızlara sormuştum bndecnm sabah 10 gibi gitsek bakarlarmi
tuh ya amasyadan otobus 7 de var 10 gibi orda oluyoruz ogleden sonra olsada bakarmi acabaSabah 10 çok geç 8 buçuk ta orda olki öğleden sonraya kalmasın muayene cnm.. sanırım iki günde bir cagiriyirmus ordaki kızlara sormuştum bnde
Onu bilmiyorumm canım.olsun yinede git belki yoğun olmazsa erken girersin genelde kalabalık oluyortuh ya amasyadan otobus 7 de var 10 gibi orda oluyoruz ogleden sonra olsada bakarmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?