Davutoğlu: Seçimi kaybedersem ayrılacağım

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
Adıyaman'da konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Seçimi kaybedersem ayrılacağım" dedi. Muhalefet liderlerini eleştiren Davutoğlu, "Buradan Demirtaş'a, Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum; ben hazırım. Eğer seçimi kaybedersek ki kaybetmemiz mümkün değil Allah'ın izniyle, ertesi gün siyaseti bırakacağım. Peki siz bırakmaya hazır mısınız koltuklarınızı?" ifadesini kullandı.

http://m.ilerihaber.org/davutoglu-secimi-kaybedersem-ayrilacagim/14939/

ya oyları garantilemiş konuşuyor,kendiside diğerleride bıraksınlar zira onları görmek istemiyoruz

vallahi bence iyi olurdu gitmesi,kılıçlaroğluda,davutoğluda ,erdoğanda,mhp nin tepesindekide keşke hepsi gitse,ama senin yaşın çok genç sen o günleri görebileceksin allahın izni ile..
Hep birlikte görürüz inşallah gittiklerini. .

Helal olsun.
Muhalefetin kulagina da küpe olsun.
Doyamadilar yenilgiye,pehlivan gibiler..-
Artik daha güclü,kararli ve ezberbozan bi muhalefet istiyoruz.

Seçimleri kaybetmeyecekler ama Davutoğlu seçimi kazanmasına rağmen zaten başbakan olarak devam edemeyecek ki, bakınız Başkanlık sistemi.

O yüzden muhalefeti de gaza getirmeye çalışıyor, gerçi evet Kılıçdaroğlu çok önceleri istifa etmeliydi, Demirtaş şu an o parti için en uygun lider, Bahçeli'yi de kişilik olarak seviyorum, kendi halinde sessiz biri fakat liderlik yapacak hırsı yok, o da ayrılmalı.

Üff düşününce şöyle sıkı bir lider görememek ne kötü
Çok uzun zamandır her söylediğini ayakta alkışlayabileceğim, helal olsun diyeceğim kimse yok, siyasi konuda öksüz yetim gibiyim yahu

Davutoglu ne kadar samimiyetsiz bir laf etmis.. Adam bu kadarcik iste.. Yillardir siyasetci tekerlemesi olagelmis bir lafi yine yeni yeniden soyleyivermis, kendince reklam yapmis.. Vizyon bu, bozdur bozdur harca.. Ne diyelim, yeni baskanlari AKPye hayirli olsun.. hehehe..

Sen kimsin ki o partiyi rte var etti. O olmayaydı zaten hiçtiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…