- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
vallahi bence iyi olurdu gitmesi,kılıçlaroğluda,davutoğluda ,erdoğanda,mhp nin tepesindekide keşke hepsi gitse,ama senin yaşın çok genç sen o günleri görebileceksin allahın izni ile..Insallah kaybedersin de gidersin
ya oyları garantilemiş konuşuyor,kendiside diğerleride bıraksınlar zira onları görmek istemiyoruzAdıyaman'da konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Seçimi kaybedersem ayrılacağım" dedi. Muhalefet liderlerini eleştiren Davutoğlu, "Buradan Demirtaş'a, Kılıçdaroğlu'na, Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum; ben hazırım. Eğer seçimi kaybedersek ki kaybetmemiz mümkün değil Allah'ın izniyle, ertesi gün siyaseti bırakacağım. Peki siz bırakmaya hazır mısınız koltuklarınızı?" ifadesini kullandı.
http://m.ilerihaber.org/davutoglu-secimi-kaybedersem-ayrilacagim/14939/
Hep birlikte görürüz inşallah gittiklerini. .vallahi bence iyi olurdu gitmesi,kılıçlaroğluda,davutoğluda ,erdoğanda,mhp nin tepesindekide keşke hepsi gitse,ama senin yaşın çok genç sen o günleri görebileceksin allahın izni ile..
evet tüm güçler onun elinde olacak allah fırsat vermesin..Eee kazanırsan da gidicen be canım,Rte bırakır mı seni orada?Kendi başkanlık koltuğuna oturup hepinizi kapı dışarı edecek zaten
Bu fasulye de kendini nimetten sanıyor.
maalesef ben hiç davutoğlunu siyastçi olarak göremedim..onun yerinde olsam böyle bir görevi kabul etmezdim..Sen kimsin ki o partiyi rte var etti. O olmayaydı zaten hiçtiniz :)
kabul etmek lazım onun hareketlerinide de konuşmasını da beceriyoriyi de senin bir görevın yok kıtarıhte bir ilk olarak erdoğan hem cumhurbaşkanı, hem de başbakan
sen göstermelık elemansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?