-Lüks tüketimi azaltıcı veri önlemleri alacağız
Yahu bizim itibarimiz yok mu madem itibarda tasarruf olmaz biz niye luks tuketmiyoruz hacı?
Tayyip kiziyordu bir zamanlar "asgari ücretle gecinip ayfon aliyi bunlar" deyu.
Napak yani sen de asgari ucretle gecinen halkin parasını alip saray yapiyon
Zannimca sarayin dogalgaz elektrik masrafina yetisilemiyor yeni vergiler gerekli
yeşil alanmı kaldıki?İki maddenin mealini yazdım, buyrun;
Bize oy veren kesimin çoğunluğunda zaten lüks tüketim yok ya da aşırı lüks var. Her iki durumda da seçmen kitlemize ucu dokunmaz ama bize oy vermeyen, geneli eğitimli, durumu vasat ve vasat üstü olan evlerdeki abuk subuk eşyalar bile lüks sınıfına girecek. Buradan elde ettiğimiz gelirin büyük bir kısmını yiyeceğiz kalanıyla da duble yol, hızlı tren falan yaparız insanlar alkışlar.
-Gayrimenkul rantlarından kamunun pay alması için düzenleme yapacağız. Bu haksız kazanç kapısının önünü kapatacağız
Müteahhitler çok kazandı, bize de kazandırdı ama yetmez, kamu payı adı altında rantlardan biraz daha faydalanmamız gerekiyor. Kalan sınırlı sayıda yeşil alanı imara açıp sit alan kapsamını değiştirdik mi bu iş tamamdır.
Hepsini okudum, bana göre "ekonomik kriz" ilanı.
Yeni vergiler gelecek hep birlikte sarayın, lüks arabaların parasını ödeyeceğiz fakat bu sırada tüm kanallarda paralel meselesi, Osmanlıca, evlenmeden çocuk yapmanın orospuluk olduğu falan tartışılacak.
RTE nin hanımı gibi 500 tl lik eşarplar takmadığımızdan bizim için sorun yok..ama 1000 tl de olsa onlara dokunmaz sanırı m-Lüks tüketimi azaltıcı veri önlemleri alacağız
Duyun da inanmayın..
RTE nin hanımı gibi 500 tl lik eşarplar takmadığımızdan bizim için sorun yok..ama 1000 tl de olsa onlara dokunmaz sanırı m
aynen..Önce kendi harcamalarına baksınlarda,sonra tedbir işine girsinler
pırlantaya vergi mi geliyor yoksaaa.Gidip biraz alayım.
aklımdan neler geçiyorda diyemiyorum yazıp yazıp siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?