• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu yeni eylem planını açıklıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Başbakan Davutoğlu, Ekonomide Dönüşüm Programı'nın ikincisini açıklıyor.
Sitene Ekle
davutoglu-yeni-eylem-planini-acikliyor-5098148.Jpeg

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Petrol fiyatlarındaki 60 dolara geri dönüş ülke ekonomimize olumlu etki yapacaktır. Bu olumlu etkiyi, petrol fiyatlarındaki düşüşü tüketicimize, vatandaşımıza yansıtıyoruz, pompa fiyatlarında çok ciddi düşmeler oldu. Ama kesinlikle petrol fiyatlarının düşüşünden kaynaklanan bir gevşeme, disiplinden kopuş söz konusu olmayacak" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Ekonomide Dönüşüm Programları'nın ikinci toplantısına başladı.

Davutoğlu'nun konuşmasından başlıklar...

-Lüks tüketimi azaltıcı veri önlemleri alacağız

-Yasası çıkan İstanbul Tahkim Merkezi' ve finans alanında ihtisas mahkemeleri kuracağız.

-Kamu sermayeli katılım bankası kuracağız

-Gayrimenkul rantlarından kamunun pay alması için düzenleme yapacağız. Bu haksız kazanç kapısının önünü kapatacağız

- Vergi mevzuatının sadeleştirilmesi için adım atacağız

- Yerel yönetimlerin gelirlerini arttıracağız

Yahu bizim itibarimiz yok mu madem itibarda tasarruf olmaz biz niye luks tuketmiyoruz hacı?:KK53:

Tayyip kiziyordu bir zamanlar "asgari ücretle gecinip ayfon aliyi bunlar" deyu.

Napak yani sen de asgari ucretle gecinen halkin parasını alip saray yapiyon :KK45:

Zannimca sarayin dogalgaz elektrik masrafina yetisilemiyor yeni vergiler gerekli :confused:

Yahu bizim itibarimiz yok mu madem itibarda tasarruf olmaz biz niye luks tuketmiyoruz hacı?:KK53:

Tayyip kiziyordu bir zamanlar "asgari ücretle gecinip ayfon aliyi bunlar" deyu.

Napak yani sen de asgari ucretle gecinen halkin parasını alip saray yapiyon :KK45:

Zannimca sarayin dogalgaz elektrik masrafina yetisilemiyor yeni vergiler gerekli :confused:

Başka nasıl olacaktı,adam ısınacak diye milletin cebi boşalacak..:confused::confused:

Hepsini okudum, bana göre "ekonomik kriz" ilanı.
Yeni vergiler gelecek hep birlikte sarayın, lüks arabaların parasını ödeyeceğiz fakat bu sırada tüm kanallarda paralel meselesi, Osmanlıca, evlenmeden çocuk yapmanın orospuluk olduğu falan tartışılacak.

İki maddenin mealini yazdım, buyrun;

Bize oy veren kesimin çoğunluğunda zaten lüks tüketim yok ya da aşırı lüks var. Her iki durumda da seçmen kitlemize ucu dokunmaz ama bize oy vermeyen, geneli eğitimli, durumu vasat ve vasat üstü olan evlerdeki abuk subuk eşyalar bile lüks sınıfına girecek. Buradan elde ettiğimiz gelirin büyük bir kısmını yiyeceğiz kalanıyla da duble yol, hızlı tren falan yaparız insanlar alkışlar.

-Gayrimenkul rantlarından kamunun pay alması için düzenleme yapacağız. Bu haksız kazanç kapısının önünü kapatacağız
Müteahhitler çok kazandı, bize de kazandırdı ama yetmez, kamu payı adı altında rantlardan biraz daha faydalanmamız gerekiyor. Kalan sınırlı sayıda yeşil alanı imara açıp sit alan kapsamını değiştirdik mi bu iş tamamdır.

İki maddenin mealini yazdım, buyrun;

Bize oy veren kesimin çoğunluğunda zaten lüks tüketim yok ya da aşırı lüks var. Her iki durumda da seçmen kitlemize ucu dokunmaz ama bize oy vermeyen, geneli eğitimli, durumu vasat ve vasat üstü olan evlerdeki abuk subuk eşyalar bile lüks sınıfına girecek. Buradan elde ettiğimiz gelirin büyük bir kısmını yiyeceğiz kalanıyla da duble yol, hızlı tren falan yaparız insanlar alkışlar.

Müteahhitler çok kazandı, bize de kazandırdı ama yetmez, kamu payı adı altında rantlardan biraz daha faydalanmamız gerekiyor. Kalan sınırlı sayıda yeşil alanı imara açıp sit alan kapsamını değiştirdik mi bu iş tamamdır.
yeşil alanmı kaldıki?

Hepsini okudum, bana göre "ekonomik kriz" ilanı.
Yeni vergiler gelecek hep birlikte sarayın, lüks arabaların parasını ödeyeceğiz fakat bu sırada tüm kanallarda paralel meselesi, Osmanlıca, evlenmeden çocuk yapmanın orospuluk olduğu falan tartışılacak.
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Back
X