Cilt Bakımı Ürünleri Day long tüm gün etkili güneş koruyucu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
Kızlar day long kullanan var mı aranızda..günde bir kez sürmek yetiyomuş.ben almak istiyorum ama şu ara araştırıyorum.kullanan varsa lütfen yorumlarınızı yazın.bi kaç gün içinde karar verip almak istiyorum

Kimse kullanmamış anlaşılan..biraz bilgi vereyim o halde belki dikkatinizi çeker..
Day long güneş koruyucu bir ürün.günde bir kez sürülüyo ve tüm gün etkili..öyle 3 saatte bir yenilemeye gerek yok.tüm cilt tipleri için de kullanılıyo.ben almayı düşünüyorum.kullanan varsa lütfen yorumlarınızı yazın..şimdid teşekkür ediyorum kızlarrr

day long kullanmadım ama lancomun tüm gün etkili güneş koruyucusunu aldım.cildimi parlatmadı ve güzel olduğunu düşünüyorum.ama esas yaz günlerinde belli olur ne kadar koruyucu olduğu.cok acık tenliyim ve güneş değdiğian leke olan bir cildim var malesef.

aynen benim de öyle cildim..çok kolay leke oluyo..o yüzden sıkıldım artık güneş kremi yenilemekten.bu ürünü de bulamadım hiç bi eczanede.bulsam hemen alıcam.internetten almaya da korkuyorum.yapısını görmeden almak çok zor..yağlı bi ürünse diye korkuyorum..ama hiç kullanan olmamış galiba.cevap veren yok :(

day long'u bana doktorum tavsiye etmiişti 50 faktörlük olanını kullandım çok memnunum daha önce coppertone kullanmıştım ama mukayese bile kabul etmez. cilde o kadar doğal bir ışıltı veriyorki fondoten, pudra, kapatıcı vs. hiç gerek kalmıyor. yüzde olan ufak tefek izleride kapatıyor.

day long cilde beyazlık da veriyor mu? fondoten pudra kullanmak istemiyorum. chicco kullanıyordum purdraya gerek kalmıordu ancak yapısını değiştirmişler. day longun yapısı nasıl?

day long'u bana doktorum tavsiye etmiişti 50 faktörlük olanını kullandım çok memnunum daha önce coppertone kullanmıştım ama mukayese bile kabul etmez. cilde o kadar doğal bir ışıltı veriyorki fondoten, pudra, kapatıcı vs. hiç gerek kalmıyor. yüzde olan ufak tefek izleride kapatıyor.

pek cildin nasıl?tüm cilt tipleri kullanabiliyomuş.benim cildim yağlı. kremin kıvamı nasıl yoğun mu yoksa losyon mu?teşekkür ederim cvp yazdığın için

rica ederim nedemek bende doğru kremi bulana kadar baya zorlandım. çok hassas bir cildim var ve çok beyaz rouccutane kullanmıştım sivilcelerim için doktorum o zaman önermişti. cildim karma yağlıya dönük.krem çok yoğun değil yağlanma yapacak olsa doktor sivilce tedavisi sırasında önermezdi sanırım. tavsiye ederim

ben daha önce la roche kullanıyordum ama satıcı kız bunu öve öve bitiremedi ultra 25 iniönerdi ama karar veremedim çok problemli bir cildim var çünkü yardımlarınızı bekliyorum

Ben aldım ama çokta iyi bir ürün değil..korumasına lafım yok ama aşırı yoğun bir krem.karma ve yağlı ciltliler sakın kullanmasın..aşırı parlama ve terleme yapıyor haberiniz olsun arkadaşlar..
zaten tüm ciltlere uygun diye bir krem OLMAMALI BENCE...her cilde uyan krem çok zor yani???
CıLDıYLE SORUNU OLANLAR TAVSıYE ETMıYORUM...

canım bende almayı düşünüyordum sen bu yorumu yapana kadar benim cildimde hassas daha önce tüm gün koruma sağlayan ENJÖY die bir güneş koruyucu krem kullandım eczacı bana kullandığım ürünün sivilce yapabileceğini söleyince daylongu önerdi bende tereddütte kaldım almadan çıktım.

yüzüne iğneli epilasyon yaptıran biri için de uygunmudur daylong ürünleri? Daylong actinica yı kullanan varmıdır bide?

Bende kararsızlardanım.Mersinde yaz başladı 15 dk da yanıveriyorsun..üstelik yüzümden nevüs ameliyatı oldum Karar vermek için harcadığım vakit yüzünden günşeten zarar görücem... Day long act. karar vericem gibi .....Bir kaç gün içinde gelicek yorumlarıda beklesem mi acaba!!!

cnm ürünlerin fiyatları çokta ucuz değil yane almadan önce tester ürünlerini iste olmadı vermiyorlarsa diret falan bazen tester yok diolar ürünü al eğer memnun kalmıyorsanız cildinize zarar verdiyse üzerinde danışma numaraları oluyor arayıp bildirin 1 haftada dönmeleri gerekiyolar biz de tüketici olarak hakkımız aramamız lazım ben babe de öle yapmıştım güneş kremi alerji yaptı aradım değişimi yaptılar losyonumu aldım müşteri memnuniyeti önemliaklinialirimsmile

Ben aldım ama çokta iyi bir ürün değil..korumasına lafım yok ama aşırı yoğun bir krem.karma ve yağlı ciltliler sakın kullanmasın..aşırı parlama ve terleme yapıyor haberiniz olsun arkadaşlar..
zaten tüm ciltlere uygun diye bir krem OLMAMALI BENCE...her cilde uyan krem çok zor yani???
CİLDİYLE SORUNU OLANLAR TAVSİYE ETMİYORUM...

cnm mrb bende daylong almayı düsünuyordum ama yazdıklarını okuyunca vazgectim sen hangi urununu kullanmıstım ben baby olanı alcaktım benim cıldim asırı hassas cok beyaz ben yagsız yuzumde tabaka bırakmayan ve kolay cıkan bişey arıyorum ama daylong tabaka gibi kaplamıs sanırım sen
de

slm kızlar bende bu sabah güneş korucu krem almak üzere eczaneye gittim normalde coppertone kullanıyorum. güneş alerjim var benim ve 50 faktörlü kullanmak zorundayımki bazen 50 faktörlü kullansam bile alerjim görülürdü yeterli gelmezdi bana koruyucu... bugün gene coppertone almak için gittim çünkü o kremden de memnundum fakat bende sivilce yapıyordu... alerjiden iidir diyerek kullanıyordum... bugün ilk defa daylongu kullandım eczanedeki kadın baya övdü bunu ve alerjim olduğu için ısrarla bunu almamı tavsiye etti... bende bi deneyim die aldım bu arada fiyatı 75tl... nette 59a falan satılıomuş biraz önce gördüm...her neyse diğer arkadaşların dediiği gibi hiç öyle tabaka olmadı suratımda aksine losyon şeklinde olduğu için ufacık damla bütün yüzüme yettti. ayrıca ne parlama ne terleme hiç bişey olmadı gün boyu çok rahattım... umarım bi aksilik yaşamam ben...ilk gün deneyimlerim bunlar... fondoten ve pudra kullanma konusuna gelince cildiniz çok hoş gözüküo hafif pembemsi ve canlı duruo ama hiçte fondoten etkisi yapmıo... lekelerden ve kusurlardan kurtulmak isteyenler üzerine fondoten kullanmalılar genede...
benimde kafama takılan şu oldu ben hamileyim ve hamilelerde güneş koruyucu kullanmanın sakıncalı olduuna dair bi makale okudum... açıkçası tedirgin oldum bilgisi olan varmı...

Back
X