Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar day long kullanan var mı aranızda..günde bir kez sürmek yetiyomuş.ben almak istiyorum ama şu ara araştırıyorum.kullanan varsa lütfen yorumlarınızı yazın.bi kaç gün içinde karar verip almak istiyorum
actinica cilt problemi olanlar için öneriliyor sanırım.arkadaşlar peki day long hangisini aldınız activikayı mı
merhaba, bende bugün daylong extreme aldım gittigdyr sitesindn. fiyatı 58. eczaneden sordum 75 miş. nette fotolarını inceledim. bnmkinin üzerinde farklı bi yazıor. kullananlar üzerindeki yazıyı yazabilirlermi acaba? orijinalliğinden şüphe ettim açıkçası. benmkinde
Highly effective protection against UVA and UVB
Extra waterproof perfume free
suitable for highly-sun sensitive skin yazıyor.
merhaba arkadaşlar,
ben de daylong ultra gel fluid güneş kremi kullanıyorum.. önceden yazılmış olan yorumlara göz atarken cvp yazabilmek adına siteye üyeliğimi de gerçekleştirmiş oldum :) kullandığım güneş kremi 25 faktör ve ben gercekten de cok memnunum..
ben de bir süredir Roacuttane tedavisi görüyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim, akneli ciltler ve de bu yüzden tedavi görenler güneş kremlerini 25 faktörden yukarı almamalılar. 50 faktörlük krem alıp korunacaklarını düşünebilirler fakat bu denli yüksek korumalı kremler yağlı oldukları için akneli ciltler için uygun değillerdir. Ben yağsız ve de akneli ciltlere uygun olduğu için Daylong krem kullanmaya başladım..
Öncesinde La Roche Posay kullanıyordum. 50 faktörlük kullanıp cildimin daha da yağlanmasına neden olmuştum. La Roche ürünleri gayet güzeller sadece güneş kremlerini begenmedim.. Kireç gibi beyaz yapıyor yüzü![]()
ayrıca gün içerisinde güneşten yıpranan ciltleri onarmak adına yine Daylong Night repair kullanıyorum.. Erken cilt yaşlanmasına karşı cildinizi koruma altına alan bir ürün.. kesinlikle tavsiye ederim..
Keyifli forumlar..
parfait verdiğin bilgiler için teşekkür ederimbende bir süre önce Roacuttane tedavisi gördüm güneş kremi araştırıyordum güneş kreminin faktörü konusunda yazdıklarını bilmiyordum ben hep 50 faktör kullanıyordum dediğin gibi yağlanma yapıyordu sürekli krem değiştiriyordum beğenmeyip şimdi senin dediğin gibi deneyeyim bende 25 faktörlü bir güneş kremi alıyım
tekrar saol tavsiyelerin için
![]()