Cilt Bakımı Ürünleri Day long tüm gün etkili güneş koruyucu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kızlar day long kullanan var mı aranızda..günde bir kez sürmek yetiyomuş.ben almak istiyorum ama şu ara araştırıyorum.kullanan varsa lütfen yorumlarınızı yazın.bi kaç gün içinde karar verip almak istiyorum

Lipozom, kelime anlamı olarak, ikili lipid tabakası ile çevrilmiş ve iç kısmında bir sulu faz içeren küreciklerdir.
Hem lipofilik ( yağ seven), hem de hidrofilik ( su seven) maddeleri ( örneğin ilaçlar ve UV filtreleri) yapılarında taşıyabilirler ve tüm hücreler tarafından emilebilirler. Bu nedenle, cilde uygulandığı için ideal UV filtresi taşıyıcılarıdır.
UV filtrelerini; spesifik bir dokuya yönlendirip, hedeflenen tabakada (stratum korneumda, yani duyarlı cilt hücrelerinden uzakta ) en uygun seviyede yoğunlaşmalarını sağlar.
Böylelikle lipozom içeren bir güneş koruyucu,
1. UV filtrelerinin özelliklerini uzun süre koruyabilmesini ve etkinliklerini uzun süre devam ettirmesini sağlar.
2. UV filtrelerinin daha kolay tolere edilmesini sağlar ve istenmeyen etki risklerini azaltır.
3. Cildi nemlendirerek, esnekliğini artırır.

bir arkadaş daylongu problemli cildi olanlara bu kremi tavsiye etmiorum demiş. ama benim arkadaşımın çok hasssas ve problemli bir cildi war acayip sivilceleri var ve doktoru ona bu kremi tavsiye etmiş... ayrıca kullandığı antibiotikte var ama cildi çok düzeldi...

Akenye meyilli yağlı ciltler için de uygun mudur acaba ?

merhaba kızlar,
ben daylong kullanana kadar güneş kremi kullandığımı sanıyordum. geçen yaz tatile giderken eşimden güneş kremi almasını istedim. bizim için daylong almış. spf 50 olandan., çocuklar için de baby blanket diye bir sprey almıştı. tatilde saat 12 - 1 gibi sürüp kremi evde bırakıp kendimi sokağa atıyordum. saat 5-6 ya kadar geziyorduk dışarıda. sonra doğru denize. giriyorduk. akşam 8 buçuk gibi dönüyorduk otele. 1 hafta kaldık manavgatta. ankaraya döndüğümde kimse tatile gittiğime inanmadı. cildim zerre kadar bronzlaşmadı. üstelik te günde 1 defa uygulanıyor. isviçrelilerin bu kremi kullandığı kadar var yani. ama çocuklarda kullanamadık. yüzlerinde kabarıklık yaptı. onlar için de çantada baby blanket dediğim kremi taşıdık ne yapalım :)
bu arada daylong eczanelerde 79 dan satılıyor sanırım. ama ben internetten bugün 2 tane aldım. reklama girermi bilmiyorum ama evzane diye bir siteden. fiyat eczaneye göre oldukça makul. hediye de vereceklermiş. bakalım. olumsuz bir durum olursa geldikten sonra onu da yazarım.
hepinizi öpüyorum...

merhaba, bende bugün daylong extreme aldım gittigdyr sitesindn. fiyatı 58. eczaneden sordum 75 miş. nette fotolarını inceledim. bnmkinin üzerinde farklı bi yazıor. kullananlar üzerindeki yazıyı yazabilirlermi acaba? orijinalliğinden şüphe ettim açıkçası:15:. benmkinde
Highly effective protection against UVA and UVB
Extra waterproof perfume free
suitable for highly-sun sensitive skin yazıyor.

arkadaşlar banada bi doktor önerdi daylongu ama ne kadar iyi gelir teredditteyim sivilceye meyilşi bi cildim var parlayan ve terleyen

merhaba, bende bugün daylong extreme aldım gittigdyr sitesindn. fiyatı 58. eczaneden sordum 75 miş. nette fotolarını inceledim. bnmkinin üzerinde farklı bi yazıor. kullananlar üzerindeki yazıyı yazabilirlermi acaba? orijinalliğinden şüphe ettim açıkçası:15:. benmkinde
Highly effective protection against UVA and UVB
Extra waterproof perfume free
suitable for highly-sun sensitive skin yazıyor.

canım bende gg den 58 TL ye aldım daha bugün geldi yazını okuyunca bende resmi sitesinden baktım üzerindeki yazı bendeki gibi değil aynı şeyden bahsediyor ama bire bir aynı yazı değil hemen satıcıyla iletişime geçip sorucam ben kafam karıştı şimdi yaa uff :((

merhaba arkadaşlar,
ben de daylong ultra gel fluid güneş kremi kullanıyorum.. önceden yazılmış olan yorumlara göz atarken cvp yazabilmek adına siteye üyeliğimi de gerçekleştirmiş oldum :) kullandığım güneş kremi 25 faktör ve ben gercekten de cok memnunum..

ben de bir süredir Roacuttane tedavisi görüyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim, akneli ciltler ve de bu yüzden tedavi görenler güneş kremlerini 25 faktörden yukarı almamalılar. 50 faktörlük krem alıp korunacaklarını düşünebilirler fakat bu denli yüksek korumalı kremler yağlı oldukları için akneli ciltler için uygun değillerdir. Ben yağsız ve de akneli ciltlere uygun olduğu için Daylong krem kullanmaya başladım..

Öncesinde La Roche Posay kullanıyordum. 50 faktörlük kullanıp cildimin daha da yağlanmasına neden olmuştum. La Roche ürünleri gayet güzeller sadece güneş kremlerini begenmedim.. Kireç gibi beyaz yapıyor yüzü :50:

ayrıca gün içerisinde güneşten yıpranan ciltleri onarmak adına yine Daylong Night repair kullanıyorum.. Erken cilt yaşlanmasına karşı cildinizi koruma altına alan bir ürün.. kesinlikle tavsiye ederim..:34:

Keyifli forumlar..

merhaba arkadaşlar,
ben de daylong ultra gel fluid güneş kremi kullanıyorum.. önceden yazılmış olan yorumlara göz atarken cvp yazabilmek adına siteye üyeliğimi de gerçekleştirmiş oldum :) kullandığım güneş kremi 25 faktör ve ben gercekten de cok memnunum..

ben de bir süredir Roacuttane tedavisi görüyorum. Öncelikle şunu belirtmek isterim, akneli ciltler ve de bu yüzden tedavi görenler güneş kremlerini 25 faktörden yukarı almamalılar. 50 faktörlük krem alıp korunacaklarını düşünebilirler fakat bu denli yüksek korumalı kremler yağlı oldukları için akneli ciltler için uygun değillerdir. Ben yağsız ve de akneli ciltlere uygun olduğu için Daylong krem kullanmaya başladım..

Öncesinde La Roche Posay kullanıyordum. 50 faktörlük kullanıp cildimin daha da yağlanmasına neden olmuştum. La Roche ürünleri gayet güzeller sadece güneş kremlerini begenmedim.. Kireç gibi beyaz yapıyor yüzü :50:

ayrıca gün içerisinde güneşten yıpranan ciltleri onarmak adına yine Daylong Night repair kullanıyorum.. Erken cilt yaşlanmasına karşı cildinizi koruma altına alan bir ürün.. kesinlikle tavsiye ederim..:34:

Keyifli forumlar..

parfait verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :61: bende bir süre önce Roacuttane tedavisi gördüm güneş kremi araştırıyordum güneş kreminin faktörü konusunda yazdıklarını bilmiyordum ben hep 50 faktör kullanıyordum dediğin gibi yağlanma yapıyordu sürekli krem değiştiriyordum beğenmeyip şimdi senin dediğin gibi deneyeyim bende 25 faktörlü bir güneş kremi alıyım :61: tekrar saol tavsiyelerin için :54:

parfait verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :61: bende bir süre önce Roacuttane tedavisi gördüm güneş kremi araştırıyordum güneş kreminin faktörü konusunda yazdıklarını bilmiyordum ben hep 50 faktör kullanıyordum dediğin gibi yağlanma yapıyordu sürekli krem değiştiriyordum beğenmeyip şimdi senin dediğin gibi deneyeyim bende 25 faktörlü bir güneş kremi alıyım :61: tekrar saol tavsiyelerin için :54:

rica ederim cnm gecmıs olsun :34:

kızlar herkese selam..ben de bu ürünü almayı düşünüyorum ancak "DAYLONG ACTINICA YÜKSEK SPEKTRUMLU GÜNEŞ KORUMA" ve "DAYLONG SPF 50 EXTREME GÜN BOYU ETKİLİ GÜNEŞ KREMİ" bu 2 ayrı şekilde var bir ecza sitesinden bakıyorumda hangisi ne için anlayamadım ben 2'si de kaılıcı yazılmış ama siz hangisini kullanıyorsunuz lütfen biri yardımcı olsun bana :(

bayanlar eczaneye göre nette çok ucuz ama o sitelere nasıl güvenebiliriz ki?(orjinal ürün olup olmadığı konusunda).. birde 14 aylık bebeğe kullanılır mı 50 faktörlük?:27:

3 yıldır daylong kullanıcısıyım. Tr ye getiren firmanın eczacıbaşı olmasına güvenerek aldım ve o günden beri bırakamadım. cildim karma. cildi benim gibi olanlar daylong kullanacaksa önce çok iyi bir temizlik yapmaları gerekiyor. sonrasında güneş kremini sürüp sokağa çıkınca artık arkana bakmıyorsun. güneş kremini yanıma aldım mı diye düşünmüyorsun. 8 saat etkiliymiş. sudan etkilenmiyor. bunu bizzat gördüm. cildi çok yağlı olanlar ve temizlik ile uğraşamam diyenlere de Babe nin su bazlı güneş kremini tavsiye ederim. etkisi 2 saat sürüyor ama cildinizdeki yağdan ve sudan etkilenmiyor. bence daylong un en kötü yanı biraz koyu olması. spf50 için sprey formunun çıkması lazım.
netten alışveriş konusunda aslında haklısınız birçok aldatıcı reklam vs dönüyor. ama güvendiğiniz bir site varsa alışveriş yapabilirsiniz. bankacı olunca hele de sizden sanal pos kullanıyorlarsa firmanın içini dışını biliyorsunuz. ben genelde kozmetikçi ve eczanelerde ürünü dener sonra netten fiyat bakar ona göre alırım. genelde internetten daha ucuza geliyor. burada isim belirtmem reklam olabilir. o yüzden soran arkadaşlarım olursa özelden birkaç internet sitesi ismi verebilirim.
şimdilik bu kadar

kendinize iyi davranın kızlar. biz bize daha çok lazımız :)

"DAYLONG SPF 50 EXTREME GÜN BOYU ETKİLİ GÜNEŞ KREMİ'ni bu yaz başından berş kullanıyorum ilk defa lekelerim hortlamadı koyulaşmadı ve artmadı hiç bir şekilde yağlanma sivilce vs. yapmadı bende evdeyken bile yüzümü temizleyip kuruladıktan sonra nemlendirici gibi sürdüğüm oluyor çabuk emiliyor dışarı çıkacağım zamnda 1 saat öncesi sürüyorum sonrasında üzerine makyaj yapıp çıkıyorum bende hiperhidroz olduğundan yüzüm aşırı terliyor yani daylong'dan öncede aşırı terliyordum aynı şekilde terliyorum sıcağa mağruz kaldığımda hafif sıcağa bile gelemiyorum krem den kesinlikle memnunum

Back
X