Cilt Bakımı Ürünleri Day long tüm gün etkili güneş koruyucu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben deylong dan hiç memmun kalmadım kızlar yuzu beyazlatmıyo ama sankı yağlı güleşe çıkcakmışım gibi pasparlak yapıyo yaglı yaglı duruyo terlemiş gbi. o kremı sürünce dışarı çıkarken beni millet yanlış anlayacak diye çekıne çekıne çıkıyodum. sankı yüzünü 1 haftadrı yıkamıyosunda terden pislıkden yaglanmış gibi durduruyo. sizin yorumları görünce şaşırdım valla...üstelik o kremı yüze sürünce sankı bı maske takmışsın gibi agırlık yapıyıyo hafifi bi yapısı yokdu. yüzüm çok lekeli diye yınede kullanmaya devam ettim hatta 2. kutuyuda aldım kullandım ama en sonunda yeter edip bırakdım her karşılaşdıgım arkadaşımla akrabamla tokalaşırken güneş kremımden dolayı yüzüm biraz yapışıyo kusura bakma açıklamasını yapıyodum.

ben deylong dan hiç memmun kalmadım kızlar yuzu beyazlatmıyo ama sankı yağlı güleşe çıkcakmışım gibi pasparlak yapıyo yaglı yaglı duruyo terlemiş gbi. o kremı sürünce dışarı çıkarken beni millet yanlış anlayacak diye çekıne çekıne çıkıyodum. sankı yüzünü 1 haftadrı yıkamıyosunda terden pislıkden yaglanmış gibi durduruyo. sizin yorumları görünce şaşırdım valla...üstelik o kremı yüze sürünce sankı bı maske takmışsın gibi agırlık yapıyıyo hafifi bi yapısı yokdu. yüzüm çok lekeli diye yınede kullanmaya devam ettim hatta 2. kutuyuda aldım kullandım ama en sonunda yeter edip bırakdım her karşılaşdıgım arkadaşımla akrabamla tokalaşırken güneş kremımden dolayı yüzüm biraz yapışıyo kusura bakma açıklamasını yapıyodum.

bu arada Daylong ACTINICA ile EXTREME arasındaki farkı birisi lütfen açıklasın

daylong extreme günlük kullanım için, actinica ise cildi hassas ve melanoma, cilt kanseri vs yatkın ciltler için öneriliyor...

ben çok açık tenliyim cildim çok hassas artı güneşe alerjim var. sebamed coppertone amway aloevera bunların yüksek koruma faktörlü kremlerini kullandım. ama hiç birinden memnun kalmadım. geçen sene daylong 50 aldım. çok memnunum. yoğun kıvamlı krem tarzında. losyon değil biraz yağlı.cilt problemi olanlara tavsiye ederim.

Ben gecenlerede cildiye doktoruna gittim aynı zamanda plastik cerrah, cildimde cok fazla gunes lekesı cıktgını söyledım. doktorda hangı gunes koruyucuyu kullanıosun dedı, amway dedim. amway sebamed vicy roc korumaz dedı. bende gecen sene daylong kullanıyordum dedım ona devam et içlerinden en iyi koruyan daylong dedı ve onu da 4 saatte 1 yenılmek gerekıyormuş. paylasmak istedim umarım yararlı olur :16:

doktorumun tavsiyesiyle daylong kullanmaya başladım. tek kelimeyle mükemmel. yağlı cilt yapım olduğu için her güneş kremini kullanamıyordum hemen yağlanma sivilce yaptığı için. daylong kesinlikle yağlanma yapmıyor. sadece güneş kreminin sürüp çıkıyorum dışarı. cildimi pırıl pırıl gösteriyor.

Kızlar başka öneren var mı bu kremi

Day Long extreme 50 faktörü yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum ,öncesi biodermanın güneş koruyucusunu kullanıyordum.Day Longun benim için en güzel yanı bütün gün koruması yani 5 saatte bir yenilemeye gerek yok.Yaz kış güneş koruyucu kullanıyorum ancak kışa girdiğimiz için artık 30 faktörünü almayı düşünüyorum elimde hala 50 faktör olmasına rağmen.İsviçre malı.100 ml 85 tl ye aldım nisan ayında bayağıda bereketli hala bitmedi.Kıvamıda çok iyi bana göre.Yağlı beyaz beyaz bi görüntü bırakmıyor cildimde.

Back
X