dayak manyagi

Dovecegine al kardeşini karşına konuş sor neden öyle yapıyormuş, derdi neymiş. Bir ilgi alaka goster çocuğa, lafını dinleyip yaramazlık yapmadiginda sevindir istediği birşeyi al mesela.. zor mu, olgunluk gerektiriyor birazcık o açıdan belki zor olabilir.

Eski konularına baktım biraz

Bebeğin üzerine gerçek dışı korkuların olduğunu düşünüyorum

Biraz rahat davranmayı denemeni tavsiye ederim

o ailede psikolojik ve fiziksel şiddet olmadığına kimse beni inandıramaz. tanıyan bilen kimse de çıkıp yetkililere şikayet vs etmiyor mu acaba?
Etmiyor çünkü şiddet yok birsey yok sadece simartildik bence babamlar dediğim gibi geç yaptılar bizi ama erkek kardesim en küçüğü ve en simarigi

Kendi cocugunuza gelince kedilerden sakinirsiniz. Baskasinin cocugu olunca " olduresiye dovsemmiki?" Dersiniz.
Hos zaten bi abla yuregide kiyamaz.
Ama siz kiyiyosunuz.
16 yasinda evlendin, cok kiskanmistim.
Hamile kaldigindada kiskanmistim.
Simdi cocugun oldu acayip kiskandim.
Kardesini ölduresiye dovme dusuncenide cok kiskandim ne soyluyum.
Cahiliyet tum bunlar ya.

Ekmek alsam mı der gibi öldüresiye dövsem mi diyen bir abla
Laptop elinden alınınca krize girip oraya buraya saldıran 13 yaşında bir çocuk
Ve bebekli evde altı, rakamla "6" adet kedi.
Umarım sosyal hizmetlerden biri konuyu okuyordur o bebeği addams ailesinden kurtarsınlar.

Etmiyor çünkü şiddet yok birsey yok sadece simartildik bence babamlar dediğim gibi geç yaptılar bizi ama erkek kardesim en küçüğü ve en simarigi

etmedikleri belli. 16 yaşında hamile kalıp 17 yaşında evli olduğunuza göre.

ayrıca emziren kadınların sigara içmemesi gerektiğini bilmiyo musunuz?

Çocuklarına bakamayıp düzgün yetiştirmeyip bir de 7 kedi mi bakıyor anneniz babanız.Kardeşinle sana suç bulmuyorum aile terbiyesi denen şey vardır ya işte o anne babanızda bulunmadığı için maalesef sizi de yetiştirememiş 2 kardeş bebeğimi düşünüyorum diyorsan evinde otur kedilerle değil bebeğine yazık maalesef ana baba seçilmiyor

Konudaki üslubunuz ve korkunç çözüm fikrinize takılmadan sadece bir faydam olsun diye eleştirmeden yorum yapacağım sana minicik anne.

Bilgisayar, internet, pc oyunu bağımlılığı; (okuduklarımdan yanlış hatırlamıyorsam) beyinde kokain bağımlılığına eş derecede yer ediyor. Ve kardeşin, elinden bilgisayarı alındığında uyuşturucularda yaşanan yoksunluk krizine giriyor.
Ailecek profesyonel destek almanızı öneririm ve dediğiniz gibi 13 yaşındaki bir çocuk bu öfke nöbetleri esnasında senin çocuğuna da zarar verebilir istemeden.

Pedagog yardımı alın.

Sigaranın etkisiyle sütünün bütün yararlılığının öldüğünü biliyor musun , üstelik 16 yaşındasın ,bebeğine yazık , ciğerlerine yazık .
Nee 16 yasindami:oha:
Ustelik sigara iciyosun konu sahibi bebegini sen kendinden koru benceo_O
Ayrica niye annenlerin evindesin senin evin yokmu kedili saldirgan kardesli ortamdan rahatsizsin madem git evinde buyut bebegini

Kardeşimi çok seviyorum ama bebegim bu 1 aylik savunmasız ben disardayjen sigara içerken ya birden girip birsey yaparsa ???
Ne sigara içmesi yahu sen yeri gelince tuvalete bile gitmeyeceksin. Bebeği 7 kedi ve bi ne yapacağı belli olmayan kardeşle bırakıp sigara içmeye mi gidiyosun.
Senin yeyip içtiğin her şey bebeğe geçiyor sigara da dahil bunu da öğrenmiş ol.

Konudaki üslubunuz ve korkunç çözüm fikrinize takılmadan sadece bir faydam olsun diye eleştirmeden yorum yapacağım sana minicik anne.

Bilgisayar, internet, pc oyunu bağımlılığı; (okuduklarımdan yanlış hatırlamıyorsam) beyinde kokain bağımlılığına eş derecede yer ediyor. Ve kardeşin, elinden bilgisayarı alındığında uyuşturucularda yaşanan yoksunluk krizine giriyor.
Ailecek profesyonel destek almanızı öneririm ve dediğiniz gibi 13 yaşındaki bir çocuk bu öfke nöbetleri esnasında senin çocuğuna da zarar verebilir istemeden.

Pedagog yardımı alın.
Gerçekten çoook tsk ederim dovemem zaten onu asla yok evladım kötü yetişecek siz kendisiz masummusunuz beni yargiliyorsunuz ve evladini güya elimden alacaklarmis nah veririm . Size tekrar tesekkurler

Mune Mune konumu kapatirmsiniz dayak manyağı diyorum gerçek anlıyorlar yardım isteuende hata kapatirmisin şimdi.
"Ne yapicam suan kimse yok esim iste annem dukkanninda babam arkadaşlarıyla dışarda öldüresiye dovup korkutsam mi?"

Haklısınız biz yanlış anladık.

Back
X