dayak manyagi

Kardeşinizin öfke kontrol sorunu ve bağımlılığı için destek alması gerekiyor. Umuyorum şiddet uygulamayı gerçekten düşünmüyorsunuzdur.

Aynı zamanda sizin de anne olmak için hazır olmadığınız açık. Yaşınız hem evlilik hem çocuk sahibi olmak için çok ama çok küçük.

Uslubunuzu çok kaba buldum. Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Son olarak bebeginiz var, lütfen sigara içmeyin. Ve çocuk gelişimi ve sağlığına dair kitaplar okuyun.

Gerçekten çoook tsk ederim dovemem zaten onu asla yok evladım kötü yetişecek siz kendisiz masummusunuz beni yargiliyorsunuz ve evladini güya elimden alacaklarmis nah veririm . Size tekrar tesekkurler
Nah veririm demene de güldüm hoşuma gitti =D
Sakin ol ya kim nasıl alacak elinden

Ayağı büyük diye mi dövmüyceksin şimdi ?
Madem rahatsızsın e ayağıda büyük yalnız kalabilir git evine yada sen ordaysan o gelmesin sana
Hem büyük ayak daha hızlı gider

:KK45: ay bu nasıl bir yorum :D :D :D :D :D yıkıldım :D

önceki konusundan hatırlıyorum. yurtdışındaymış. hakim kararı ile evlenmiş.

Hakim izniyle evlenmişler. Dayanamayacaklarını anlayınca apar topar hakime gittiler herhalde.

hmm anladım
lakin çok enteresan değil mi hangi ülkeymiş merak ettim doğrusu
bizim ülkemizde bile serbest değilken yurtdışında bir hakimin buna onay vermesi
gerçek mi acaba bu? :110:

:KK45: ay bu nasıl bir yorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yıkıldım :KK70:

hmm anladım
lakin çok enteresan değil mi hangi ülkeymiş merak ettim doğrusu
bizim ülkemizde bile serbest değilken yurtdışında bir hakimin buna onay vermesi
gerçek mi acaba bu? :110:
Danimarka'dalarmış ama orada mı evlendi burada mı bilmiyorum.
Aman ne fark eder just, sonuçta bu çocuk evli ve bebeği var. Ha orada ha burada.

Nah veririm demene de güldüm hoşuma gitti =D
Sakin ol ya kim nasıl alacak elinden
Ne bilim biri demiş ya ins. Biryerden biri okuyordurda alırlar diye ben taşıdım ben Dogurdum benim o yedirirmiyim devlete gerçekten sende herşeye guluyon bende snin yorumlarına goluyorum:D

Ablalrimi dinlyecemde ablalaeim yargilamaktak başka şey bilmiyor dovecek olsam şimdiye doverim zaten...

iyi de kendin söyledin dövsem mi diye? biz de sana bu ne saçma düşünce dedik. sen de ama dövmedim dövemem ki diye kıvırdın.

ayrıca anlattığın tüm olaylar, durumun vs birer facia. biz yargılayınca bunları görmezden gelip bize kızmak kolayına geliyo olabilir ama fa ci aaaaaaa.

Ablalrimi dinlyecemde ablalaeim yargilamaktak başka şey bilmiyor dovecek olsam şimdiye doverim zaten...

evladım yargılanmıycak gibi değilsin ki ..
16 yaşındasın çocuğun var sigara içiyorsun kardeşini dövme hayalleri kuruyorsun..
sanki bir senin bebeğin varmış gibi konular açıyorsun..

biraz kendini geliştirsene kendin için birşeyler yap yazık günah sanada çocuğuna da..

Bir erkek kardesim var 13 yaşında çok laptop bağımlısı leptopu babamlar aldigi an heryeri kirip dokuyor sinirli biri yani benimde 1 aylik bebegim var korkuyorum leptop krizine girdiği an oğluma birsey yapacak diye çünkü manyak birşeye dönüşüyor dovsem dahada sinirlenicek ne yapacam Allah aşkına simduye kadar birseyini gormedim ama ilgi bebegime olduğu için al bebegini g.tune sok felen diyor? Ne yapicam suan kimse yok esim iste annem dukkanninda babam arkadaşlarıyla dışarda öldüresiye dovup korkutsam mi? Not; evimizde 6 tane kedi besliyoruz ve kedileri bir süre bebegimin yanına sokmuyorum ne bilim anne yüreği ama bu aptal çocuk dayak yemek için bebegimin kafasına kadar sokuyor kedileri
Akıl sağlığınız yerinde mi ki ?:deli:

Back
X