dayak manyagi

Yine diyorum nah alırsınız diye benim o benim uyeligim zaten iptal olucak sizlere son kez sovucem:S

söv söv. sonra git kardeşini döv. sonra o senin bebeği dövsün. kocan gelsin seni dövsün. oh ne ala memleket.

Camdan seeni atarım anca
Bu nedir terbiyesizlik ya? Sen kendi yazdıklarının ve açtığın konunun etik ahlaki kurallara uygun olduğunu mı sanıyorsun da bir de hakaret ediyorsun? Seviye belli bence dağılalım.
Döv kızım ağzını burnunu kır yetmez Camdan at olmadı göm filan.

Asıl seni alsınlar gerizekali kimsin sen bebegimi alicak avcunu yala
16-17 yasindaki cocuga sigara satmak yasak ama emzirirken icebilir
16-17 yas cocuk sevgilisiyle sevisirse yasak ama hakim karariyla cocuk dogurabilir
Ben almam canim senin bebegini, aklini basina almazsan devlet alir.
O sorumsuz ailene de Allah akil versin.

Kardeşin o lafları ediyorsa demekki çevreden öyle konuşuyor ki duyuyor rahatça ablasına öyle diyor.

Öldüresiye dövmek nedir kardeş o.Yarın çocuğunu da mı dayakla terbiye edeceksin.

Asıl eğitimsizlik bu işte,böyle çocuk bakılmaz.

Sana bir sey demiyorum sen zaten ergen bir cocuksun.
Anne olma olgunluguna sahip olmadan seni bir erkege kari diye veren o ailene kiziyorum sadece.
Otur internetten sigaranin bebegine verebilecegi zararlari oku.
Olmamis seylerden korkuyorsun ama adim adim bebegini zehirlediginin farkinda degilsin

Kardeşin o lafları ediyorsa demekki çevreden öyle konuşmuyor ki duyuyor rahatça ablasına öyle diyor.

Öldüresiye dövmek nedir kardeş o.Yarın çocuğunu da mı dayakla terbiye edeceksin.

Asıl eğitimsizlik bu işte,böyle çocuk bakılmaz.
Sonra da milletin başına bela olan evlatlar yetiştirirler.

Simdi kardeşinizi öldüresiye dövmekten bahsediyorsunuz yarin bebeğiniz şimdi ki kadar sessiz sakin ve uyuyan bir bebek olmayacak yeri gelecek delirtecek yani o zamanda bir tane vurayim mi diyeceksiniz( ben gördüm poposunu cimcimkleyen, eline vuran sonra cok pişmanim diyen)... bizim bebekte çıldırtıyor başka odaya geçip bağırıp aglayip çıkıyoruz..ama sizd3 birini dövebilme potansiyeli var bunu laf olsun diye yazmadınız inşallah çocuğunuza yapmazsiniz

Simdi kardeşinizi öldüresiye dövmekten bahsediyorsunuz yarin bebeğiniz şimdi ki kadar sessiz sakin ve uyuyan bir bebek olmayacak yeri gelecek delirtecek yani o zamanda bir tane vurayim mi diyeceksiniz( ben gördüm poposunu cimcimkleyen, eline vuran sonra cok pişmanim diyen)... bizim bebekte çıldırtıyor başka odaya geçip bağırıp aglayip çıkıyoruz..ama sizd3 birini dövebilme potansiyeli var bunu laf olsun diye yazmadınız inşallah çocuğunuza yapmazsiniz
Asla dovemem kusura bakmayın bikere oldu opmedim doğduğunda beri adam olun

Back
X