Dayak yedim!!!!!

Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Darp raporu al hemennnn boşanma davası aççç ve bir dakika bile o evde durmaa 🙏

Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
İlk Dayak ve siz birşeyler yapmazsanız devamı gelir bu adam sizi öldürürse anneniz o zaman yanmıcakmı

Ya birde diyorki ben seni isteyerek dovmedim cinnet gecirdim
Adam salak değil elbette öyle diyecek.
Sözle değil davranışıyla "ben ruh hastasıyım. Seni döve döve hayatını zehir edeceğim. Özgüvenini yok edip hayatını mahvedeceğim" diyor.
Bunu ağzıyla itiraf edecek kadar gerizekalı değil.
Ama kadınlarımız bunları görmezden gelecek kadar aptal.

Kaç yaşında çalışan kadınsın. Reşit ve özgürsün. Boşanıp ayrı ev açıp kendi hayatını sürecek kadar aklın vardır diye düşünüyorum. Ne bu 10 yaşında ailesine muhtaç çocuk halleri?

Kardeşinize Allah rahmet eylesin.

Kulak zarınız patlayabilirdi.
İnanabiliyor musunuz?
Sağlığınızı kaybettikten sonra boşanmanızın bir önemi yok bana kalırsa.

Aileniz de sizi sağlığını kaybetmiş boşanırken değil, sağlıklı boşanırken görmeyi tercih eder.
Başınız sağolsun, kardeşinizi Allah hayırlı etsin.
Eşinize vicdan versin.

Siz de ya bu adamın sinirini hiç bozmamak adına evde bir eşya gibi yaşayın.
Ya da haddini bildirmek adına kapı önüne koyun.
Başka çareniz yok.

Tutamicam kendimi, cocugu bahane edip bosanmiyorsunuz diyen kadinlari anlamiyorum, anlamayacagimda sanirim.
Herkesin ortami, cevresi, ailesi ayni olmuyor malesef.

Bosan, calis cocuklarina bak!
O calisirken senmi bakacaksin cocuklarina ??
Aile destek olmuyorsa COK ZOR.
hic kimse, siddet gordugu, sevilmedigi, aldatildigi evlilikte kocasinin pis donunu yikayarak hayat gecirmek istemez.

Cocuk bir bahane degildir ( bircogunda)
Mecburiyet, caresizlik, pismanlik hepsiyle yogrulan kadinin, gidecek yeri yurdu yoksa ne yapsin ??

Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Öncelikle başinız sağ olsun. Bosanmayacaksanız bir kosede sus pus oturup dayak yememeye bakicaksıniz. Anneniz eminim size bu şekilde davrandiginizi bilse daha cok uzulurdu. Bu bence bahane.çalisan bir kadinin hic bir bahanesi olmamali. Kocanizi bu saatten sonra yontamazsiniz. Size vurdu ve siz o evdesiniz. Eminim ki şiddetin dozu artacak. Dediği herseyi yapip zıtlaşmayin. Başka denecek birsey yok maalesef

Eşinle cok zitlaşiyorsun akışına birak
Gzli sgara iciyosa icsin sen nie ona inat sgaraya bende baslarim diosun
Yemege yardim etmiyor bende yemek yapmiorum diosun boyle olmaz
Guzel sozlerle adama yumuşak ol erkek gibi davraniosun adamin hosuna gitmiyor inan zamanla duzelir
Adama ewin erkegi oldugunu hissettir erkekler tavı cok sewer
Bende ilk ewlendgm zamanlari hergun kwqa ederdk herseye karisrdm calisiodum ozmnlari kendmi ewin erkegi gbi gorurdum yaptgm yanlismiş paspas yamuksa tm askm duzeltirm de hemen carlama inan birbirimze gicik gderdik smdi o kdar iyiyz ki bosuna uzmuşuz hayat boş hic kendni uzme takma he de geç

Dayak yiyip hala neye cesaretiniz yok Allah aşkına? Evlilikte olabilecek sen son nokta bu. Ötesi yok. Bu adam sana vursa bir daha düşüp ağır yaralansan annen daha mı az üzülecek. Ayrılıp babanın evine dönmen gerekmiyor zaten. Aslanlar gibi tek başına hayatını sürdüreceksin. Kadın isterse her şeyi yapar. Biraz güvenin kendinize.

Zat
Bosanma secenegi yoksa, huyunu suyunuda biliyosan hoduk kocanin susup diklenmemeyi becerebilmelisin.
Baska secenek kalmiyor malesef.
Allah merhamet versin icine.
zaten istegi o o ne söylerse söylesin yumuşak huylu olmam onun sözünün üstüne söz söylememem lazımmış dayak yememem icin

Anneni dusun babani dusun hatta vefat etmis kardesini dusun babanin huysuzlunu dusun dusun Dur ve dayak ye Kim' seni dusunuyor hic kimse kocan sana siddet uyguluyo sen bosanmamak için kilif buluyorsun nie konu aciyon ki

Anneni dusun babani dusun hatta vefat etmis kardesini dusun babanin huysuzlunu dusun dusun Dur ve dayak ye Kim' seni dusunuyor hic kimse kocan sana siddet uyguluyo sen bosanmamak için kilif buluyorsun nie konu aciyon ki
Lütfen yargılamadan önce anlamaya calisin

Lütfen yargılamadan önce anlamaya calisin
Ne anlicam bee dayak yiyiorsun bosananmam diyorsun ee ene yazalim birdahakine popona vursun o kadar acimaz mi diyim ne diyim sizde de cene var yalniz belliki dirdircisiniz hah birde beni yas zamanimda döven kocama sigarayi biraktirmaya ugrascam icsin gebersin banane siz polyanamisiniz acaba

Hic bi durum dayagı haklı gostermez. Iyi gecinmek istiyosan da yeri geldiginde alttan almayı bilmelisin bence. Adamın inadına inadına davranmıssın. Adamın sigara icmesine bu kadar cok uzuluyosun madem ac kalmasına nasıl katlaniyosun. Buyuk tezat icindesin. Erkegin kalbine giden yol midesinden gecer demisler. Karnını doyur sonra istedigin seyleride temas kurarak tatlı dille soyle. Bide boyle dene. Zıtlasmak yerine.evlilik çaba ister. Boşan demek kolay bura ama bosanma dusuncesi yerine nasıl duzeltebilirim evliligimu diye düsün

Kız kardeşiniz için başınız sağ olsun. Bakın o gencecik yaşındaydi ama artık hayatta yok. Sizin ne kadar ömrünüz kaldı peki? Belli değil. Kimsenin belli değil. Kalan hayatınızı dayak yiyerek mi geçirmek istiyorsunuz? Eğer öyleyse madem susun bari vücudunuz sağlam kalsın. Ruhunuzu korumanın bir yolu yok sanirim çünkü.

boşanmanız annenize dert oluyo ama hakaret, psikolojik şiddet ve dayak yiyince anneniz için hayat güllük gülistanlık mı? boşanıp işe gireceksin annene destek de olacaksın hayatını da kurtaracaksın.boşanırken tazminatını da bir güzel alırısn.e yapmak senin elinde yapmıyorsun.bi de çocuk yap oh ne güzel koca diyelim o zaman napalım.kendine bu muameleyi reva görenlere acımıyorum artık.

Back
X