Dayak yedim!!!!!

Eşinle cok zitlaşiyorsun akışına birak
Gzli sgara iciyosa icsin sen nie ona inat sgaraya bende baslarim diosun
Yemege yardim etmiyor bende yemek yapmiorum diosun boyle olmaz
Guzel sozlerle adama yumuşak ol erkek gibi davraniosun adamin hosuna gitmiyor inan zamanla duzelir
Adama ewin erkegi oldugunu hissettir erkekler tavı cok sewer
Bende ilk ewlendgm zamanlari hergun kwqa ederdk herseye karisrdm calisiodum ozmnlari kendmi ewin erkegi gbi gorurdum yaptgm yanlismiş paspas yamuksa tm askm duzeltirm de hemen carlama inan birbirimze gicik gderdik smdi o kdar iyiyz ki bosuna uzmuşuz hayat boş hic kendni uzme takma he de geç

Erkeklik her b.ka kusur bulup, huysuz öküz gibi davranmakla olmuyor yalnız.
Taş atana gül atacak kadar güzel ahlaklı olmaya peygamber sabrı gerek.
Paspas yamuksa eğilip düzeltsin.
Söylemekten daha kolay.
Bu ne terbiyesizlik?

Yüz veren kadınlar yüzünden normal bir şey sanıp böyle öküzler çoğalıyor.

Anneniz evladının dayak yiyip susmasına mı daha çok üzülür yoksa boşanmasına mı?

Ah nomu ah, bazı hemcinslerimi anlamayacağım, konu şiddet olunca kadınsın azıcık alttan al, sesini yükseltme, huyuna git tarzı yorumlar yapıyorlar, evliliği idame ettirmeyi kadının sorumluluğu gibi görüyorlar ve şiddeti gelir geçer bir şey sanıyorlar ya ne diyeceğimi bilemiyorum.

Kafanıza aldığınız darbeler o kadar tehlikeli ki, bir tokat deyip geçilmemeli, kulak zarı patlayabilirdi, başını sert bir yere çarpabilirdi, hiçbiri olmadı diyelim ki olmasın da zaten başa alınan darbeler hafıza kaybına neden olabiliyor.

Şiddetin hiçbir haklı gerekçesi yoktur ve isterse bir defayla sınırlı kalsın hem psikolojik hem fiziksel hasarlar bırakabiliyor.

Bir akrabam yıllar yıllar evvel eşiyle ettiği bir kavga esnasında, adamın elinde zaten var mıydı yoksa kavga anındaki sinirle mi eline aldı bilmem zira akrabam olan kadın kötü bir olay olduğundan anlatmak istemezdi pek, keser alıyor eline ve kadının başına keserin arka kısmıyla vuruyor, kafatası çatlıyor tedavi görüyor, o süreçte belki çocuklar yüzünden, belki boşanmanın ayıp karşılandığı küçük bir çevrede olduklarından eşiyle barışıyor, zaten benim bahsettiğim yıllarda 70'ler, adam bir daha şiddet uygulamıyor ama o kadın başına aldığı darbe yüzünden yıllarca tedavi gördü, hiç dinmeyen baş ağrıları oluyordu çünkü. Adam vefat etti iyisiyle kötüsüyle gitti ama kadın başındaki dinmeyen ağrılar ve üstüne eklenen bir sürü hastalıklarla yaşamaya çalışıyor.

Şiddet gören biri boşanır ya da boşanmaz, herkesin kendi kararı ama lütfen çocuklarım için, ailem için, çevre baskısı vb demeyin, atılan her tokatta yalnızca fiziksel zarar görmüyorsunuz, yüzünüzdeki izler kapanır belki ama ruhunuzda bıraktıklarını silemiyorsunuz.
Boşanmayacağım diyor sevgili Mune. O zaman kavga etme dedim. Adam beni terslemezsen dövmem yoksa döverim diyor. Kadın boşanmam diyor. Ben de boşanmayacaksan terapiste gidin kavga etmeyin dedim. Ne diyeyim başka?

Esas anneniz şu yaşadıklarınızı duysa kahrolur farkındasınız değil mi ?
Annenizi bahane etmeyin lütfen . Çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız kendinize bunu mu reva görüyorsunuz. Gidip darp raporu alsaydınız bari..

Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Ölüm haberinize dayanacak mı? Yakında bu adam onu Da yapar. Sağır olsanız ya da sakat kalsanız dayanacak mı anneniz

Bnm esim 2 yil bna hic el kaldırmadi bigun bi olay oldu. Ama suc gercekten bnmdi sadece el kaldirmamasi gerekiyordu.polisi aradim o bile yetti ona bnce bidahada kaldrmadi. Keske sende arasaydin bi gozdagi vermis olurdun enazindan

Yorum yapmayacaktım dayanamadım. Sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler kendilerini üstün görüp şiddet uygulayabiliyorlar. Siz kendinizi ezdirmeye bayılıyorsunuz galiba? Köle misiniz siz ya?hiç bir insan bir canlıya şiddet uygulayamaz sırf kadın bunları çekmesin diye susup her şeye evet mi diyecek?. O adam o evde yaşıyorsa eve yardım etmesini de kadına saygı duymasını da öğrenecek. Paşa gibi yetiştiriyorlar sonra her şeyi yapabileceklerini zannediyorlar şaka gibi resmen.
Guzel sozlerle adama yumuşak ol erkek gibi davraniosun adamin hosuna gitmiyor inan zamanla duzelir
Bende ilk ewlendgm zamanlari hergun kwqa ederdk herseye karisrdm calisiodum ozmnlari kendmi ewin erkegi gbi gorurdum yaptgm yanlismiş paspas yamuksa tm askm duzeltirm de hemen carlama inan birbirimze gicik gderdik smdi o kdar iyiyz ki bosuna uzmuşuz hayat boş hic kendni uzme takma he de geç

Yorumlarinizi tek tek okudum yardımcı olmaya çalışan akıl veren herkese çok teşekkür ederim bugün kendisiyle hiç muhatap olmadım kalkıp evi temizledi beyefendi camlara varana kadar sildi bana nispet yapıyor güya ben yapmıyorum diye salonda oturuyordum cik burdan başka yere geç kirletme burayı dedi hiç sesimi çıkarmadım ve oturmaya devam ettim kendim ne zaman istediysem o zaman kalktım ve konuşmuyorum suan nereye kadar gidecekse de konuşmayı düşünmüyorum

Yorumlarinizi tek tek okudum yardımcı olmaya çalışan akıl veren herkese çok teşekkür ederim bugün kendisiyle hiç muhatap olmadım kalkıp evi temizledi beyefendi camlara varana kadar sildi bana nispet yapıyor güya ben yapmıyorum diye salonda oturuyordum cik burdan başka yere geç kirletme burayı dedi hiç sesimi çıkarmadım ve oturmaya devam ettim kendim ne zaman istediysem o zaman kalktım ve konuşmuyorum suan nereye kadar gidecekse de konuşmayı düşünmüyorum
Öğretmensin bir de.
Yazık...

Eşiniz normal psikolojide bir insan değil bence tedavi görmesi gerekiyor.Öfke problemi mi var neyi varsa bir tedavi olsun.Yaşadıklarınız için çok üzgünüm.Keşke yaşamasaydınız.Ama karşınızda nasıl bir insan var geç de olsa anlamış oldunuz.Buna göre hareket etmeniz sizin iyiliğiniz için olur

Kadın zıtlaşıyo diye dayak yemeye hakkı yok bende eşimle zıtlaştığım zaman oluyo bende darbel aldım o anki hissi bilemezssiniz

Dayak 2.0 is loading... Ya arkadaşım sen kendini orda bu psikopatin yanında böyle tehlikeye atıyorsun farkındasın değil mi?!

Sözünden çıkmayın, diklesmeyin, bir dediğini iki etmeyin. Tamam kocacıgım deyin. O sagy yanaginiza vurursa siz ona sakin el kaldırmayın sol yanaginizi cevirin.
Yazdıklarından bu çıkıyor

Insanları meslek gruplarına göre mi yargiliyorsunuz ne kadar bencilsiniz kimim ne şartlarda nasıl yaşadığını bilmeden atıp tutmak çok kolay değilmi
Evet kolay.
Çocuk yok, mesleğin var, reşitsin. Ama çocukça bahaneler öne sürüyorsun.

Benden sana tavsiye her dediğine karşılık vermek zorunda mısınız?Siz sözel karşılık vermeyi aşmış birde fiziksel karşılıkda vermişsiniz...Bir taraf ılımlı ve alttan almayı bilecek sesini kesmesi gerektiği zamanı bilecek....İki tarafta birbirine üstünlük kurma yarışına girerse samanlık seyran olur...7 den 70 e insan ilişkilerinde en büyük sorunumuz ne yazık ki empati kuramama kriz yönetememe..

Annen evlat acısı yaşamış acıların en büyüğünü yaşayan kadına sen boşanarak nekadar acı verebilirsin ki buyüzden boşanmamak akıl işi değil. Böyle tekme tokat kedi köpek gibi daha mı iyi?

Annen evlat acısı yaşamış acıların en büyüğünü yaşayan kadına sen boşanarak nekadar acı verebilirsin ki buyüzden boşanmamak akıl işi değil. Böyle tekme tokat kedi köpek gibi daha mı iyi?
Gerçekten boşanmak isteyen bahanelerin arkasına sığınmaz ve önüne bakar.
Herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.

Back
X