Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pastasın yamuk olduğunu görüyorsa eşin düzeltsin.evde bir problem ya da kusur gören kimse o düzeltsin. Neden bunlar kadının işi gibi gösteriliyor ki. Ayrıca kadın kimseyi yağlamak ballamak zorunda değilEşinle cok zitlaşiyorsun akışına birak
Gzli sgara iciyosa icsin sen nie ona inat sgaraya bende baslarim diosun
Yemege yardim etmiyor bende yemek yapmiorum diosun boyle olmaz
Guzel sozlerle adama yumuşak ol erkek gibi davraniosun adamin hosuna gitmiyor inan zamanla duzelir
Adama ewin erkegi oldugunu hissettir erkekler tavı cok sewer
Bende ilk ewlendgm zamanlari hergun kwqa ederdk herseye karisrdm calisiodum ozmnlari kendmi ewin erkegi gbi gorurdum yaptgm yanlismiş paspas yamuksa tm askm duzeltirm de hemen carlama inan birbirimze gicik gderdik smdi o kdar iyiyz ki bosuna uzmuşuz hayat boş hic kendni uzme takma he de geç
Ben onun hayat arkadaşiyım kölesi değil ne demek ya işten aynı saatte gelelim ben mutfakta cebelleseyim beyefendinin sofra önüne gelsin önünden toplansın o yan gelip yatsın bu nasıl bir zihniyettir sakın çocuklarımıza da bunu aşılamayınBu eşlerin çenelerini tutmaması yok mu? Çekilmez. Carcar. Ne hissettiklerinden, ne istediklerinden bize ne değil mi? Birde üstüne hayatımızda söz sahibi olmak istemiyorlar mi?! Sanki bizi onlar doğurdu. Peehhh..
Eşime hemen söyliyim kadınlaşmayı bırakıp artık evde yemek yapmasın asla. Cünkü o bana insan gibi davranmasa bile ben kadınlık görevlerimden taviz vermem. Mutfakta annesi gibi yemek yapar, ortalığı temizlerim. Geceleri cariyesi olurum. Ama onun yardım etmesi? Haşaaa. Amaç ne?![]()
![]()
Ben onun hayat arkadaşiyım kölesi değil ne demek ya işten aynı saatte gelelim ben mutfakta cebelleseyim beyefendinin sofra önüne gelsin önünden toplansın o yan gelip yatsın bu nasıl bir zihniyettir sakın çocuklarımıza da bunu aşılamayın
K.bakmayin bende o kişiye yazmıştım size degilBenimkisi zaten ironi. Eşler elbette birbirine yardım etmeli. Heleki iki tarafta çalışıyorsa eşlerin dahada beraber hareket etmesi lazım. Ben onu size "ceneni tutmayı öğren" ve "kadınsı değilsin" diyene ithafen yazdım :) ev işleri yapmak elbette kölelik değildir. Ama ev işleri sadece "kadın" işi de değildir. Evet kadın bütün gün evdeyse çoğunluğu zaten o yapıyor. Ama Peygamberler bile eslerine yardım etmişken, bizim bazı "annesinin-pasasi-larina" ne oluyor anlamıyorum bende.
Valla hayvan demeyin bence evde kedim var muhabbet kuşu beslemiştim ördek yavrusu beslemiştim arkadaşlarımın köpekleri var hiçbirinin el kaldırdığını ya da böyle şeyler yaşattığını görmedimŞunca şey yaşatmış size hayvan oğlu hayvaaaan. Boşanın demekten başka mantıklı bir kelime yok.
Dayak yediğiniz için eşinize teşekkür mü edelim?
Boşanmayacaksanız konuyu neden açıyorsunuz. Yazik bunca yaşanan şeye rağmen kendinizi bir erkeğe bağımlı kılıyorsunuz en çok buna üzülüyorum.
Bosanmayi inanin o kadar istiyorum ki ama cesaretim yok
Cesaretiniz yoksa, dayağa devam o zaman
Mrb hanimlar onceden konu acmıştım buraya ama şuan öyle darlandımki dün akşamdan beri aglamaktan gözlerim şişti baş agrisindan kafamı kaldiramiyorum eşimle hep aramızda tartışma olurdu en basit şeyleri bile sorun yapıp önüme getire getire artık patlama noktasına geldim ıslak mendilin açık kalan ağzına takar banyo paspasının yamukluguna takar yaptığım yaptığın onca işi görmez bu süreçte hep sözel şiddete maruz kalirdim ağzımı burnunu kirarim koca dayağı yersen aklın başına gelir gibi daha neler neler söylerdi işten aynı saatte geliyoruz kalkıp yardım etmiyor yemek yapmaya bende elimi sürmuyorum oyle yapinca. Bu sefer sen ne biçim hanımsin yemek yapmiyosun vs. Birde sigara mevzusu vardı benden gizli içmeye başlamış önceki konumda bahsetmistim bende gidip kendime sigara aldım madem sen birakmiyosun bende başlıcam diye aldığım sigarayı çantamdan almış balkonda sigara içiyordu sigaram nerde dedim geç içeri diye bağırdı o bağırınca bende bağırdım nerde diyorum sana diye gözlerini patlattı bana bende ağzıma geleni saydım kulağımdan yüzüme öğle bir tokat atti ki kulağımda cinlama sesi duydum o an sabaha kadar kulağım ağrıdı
Ben ağlayarak içeri geçtim ağlıyor birde utanmaz bilmem ne hala hakaret ediyor bana bende dayanamadım ona ettim hakaret bu sefer yine tokat atmaya başladı bana bende sen bana nasıl vurursun diye ona vurdum bu sefer daha çok sinirlendi ve vurmaya başladı bana kendimi sadece yere atabildim bağıra bağıra ağladım sabaha kadar
Sabah oldu çıktım gittim evden 2 3 saat gelmedim eve sonra çıktım geldim hala bana diyor ki sen yumuşak ol bana karşı erkek gibi olma ben sana vurmayı istemiyorum seni seviyorum zirvaliyo
Ha diyeceksiniz boşan inanın buna gücüm yok kız kardeşimi 2 ay önce kaybettik annem onun acısıyla yanıyor kadın erkek kardeşim hayırsız atandim diye yalan söylemiş meğer hiç atanmamış bide ona yandı kadın birde benim böyle bir haberimi alırsa dayanamaz zaten yaşlı ve hasta babam desem aksi huysuz adamın teki beni asla kabul etmez eve bile almaz
Çok yoruldum gücüm kalmadı kız kardeşimin açısına mi yanayım kendi halime mi napayim bilmiyorum paylasacak anlatacak kimsem yok
Çok üzüldüm yorumunuz. Yazık çok yazık. İnanınki çok içimden gelerek yazıyorum çok yazık
Önce bi haddinizi bilin burda binlerce çalışan kadin var evine ekmek götüren kocalari olacak dingil eşşek gibi yattigi icin evladina bakan yahut ec gecindiren kendinize gelin önce ben çalışmıyorum su an ama sinir geldi bu nasil bir yorumdur kusura bakma eğer kadinda sabahin körü çıkıp akşam vakti ece giriyorsa tabi ki yapicak yemegide temizligideEvet ben erkekleşen sırf bende çalışıyorum ne olmuş deyip eşine diklenen erkeği saymayan kadınlara kızıyorum.
Önce bi haddinizi bilin burda binlerce çalışan kadin var evine ekmek götüren kocalari olacak dingil eşşek gibi yattigi icin evladina bakan yahut ec gecindiren kendinize gelin önce ben çalışmıyorum su an ama sinir geldi bu nasil bir yorumdur kusura bakma eğer kadinda sabahin körü çıkıp akşam vakti ece giriyorsa tabi ki yapicak yemegide temizligide
Sen kocana aman is temizlik yaptırma bir eki yagda bir eli balda olsun anlayamiyorum ya nasil sinirim uyandı bu ne tuhaf bir zihniyet keşke azalarak bitseniz keşke![]()
Sevgili arkadaşım, neyine mi üzülüyorum. Siz de bir baynasınız. Artık günümüz kapitalist düzeninde kadınlar da çalılıyor ve bildiğiniz kendi için değil o evin giderlerine ortak olmak için. Şimdi kadın dısarıda çalılmaya gelince hayat müşterek eyvallah, evin giderleri paylaşılmaya gelince de hayat müşterek buna da eyvallah. Ama bu konuda bu kadar medenice düşünüp, ev işlerine gelince bunu kadının görevi olarak adletmek nasıl bir vicdan. Seven bir koca yada iyi bir koca yada vicdanlı bir koca hanımına ev işlerinde yardım edip, yeri geldiğinde yemek, çamaşır neyse göz etmeksizin yapabişmelidir. Neye mi üzüldüm çenesini tutan her zaman kadın olmamalıdır. Bu şartlara ve zamana göre değişir. Kaldıki bu bayan 2 ay önce kardeşini kaybetmiş, üstelik halen çalışmaya çalılıyor. Nasıl Bi duygu bilemezsiniz. Yaklasık 10 senedir çalışıyorum, 7 ay oldu annemi kaybettim. Bana bu hususta empati kurup vicdan olarak noksan kalmış bir eş te bende vardı ve ayrıldım. Çok haklısınız iki taraf sinirliyken bir taraf susmalı. Ama hermzan susan tabirinizle çenesini tutan her zaman kadın değildir. Bu bir insanlık gereğiyse bir erkek te insandır kadın da insandır.Neyine üzülüyorsunuz.
Büyükler hep ciftlere demez mi..
İnatlasmayin. .biriniz sinirli iken diğerı sakın olsun vs.
O sigara içiyor diye bende başladım o yardım etmiyor diye yemek yapmadım. .
Bunlar o hodugun eline koz vermektir..
Üstelik cinnet hali diye birşey var..
Tokat değil bıçağa sarılsa desekı beni tahrik etti ağır konuştu diye..al sana ceza indirimi..
Evet ben erkekleşen sırf bende çalışıyorum ne olmuş deyip eşine diklenen erkeği saymayan kadınlara kızıyorum.
Kadınız biz naif olan taraf biziz..
Sidik yaristiriyor şimdinin kadını erkek ile boşanmalar kadına şiddete mazeret oluşturuyor.
Adam ağzı bozuk saygısız biri ise niye onunla kavga edip kendime sovdureyim ya..
Şimdi sorun kocasına neden vurdun diye..
Çenesi yüzünden der..
Ve inanın ki hem işe gidip çalışop hem de evde her türlü işi yapmak, karsılıklı sevgi saygı empati ve paylaşım olunca yardımseverlik olunca Bi anlamlı olur. Yoksa adı eve para getiren kölelik oluyo. SevgilerSevgili arkadaşım, neyine mi üzülüyorum. Siz de bir baynasınız. Artık günümüz kapitalist düzeninde kadınlar da çalılıyor ve bildiğiniz kendi için değil o evin giderlerine ortak olmak için. Şimdi kadın dısarıda çalılmaya gelince hayat müşterek eyvallah, evin giderleri paylaşılmaya gelince de hayat müşterek buna da eyvallah. Ama bu konuda bu kadar medenice düşünüp, ev işlerine gelince bunu kadının görevi olarak adletmek nasıl bir vicdan. Seven bir koca yada iyi bir koca yada vicdanlı bir koca hanımına ev işlerinde yardım edip, yeri geldiğinde yemek, çamaşır neyse göz etmeksizin yapabişmelidir. Neye mi üzüldüm çenesini tutan her zaman kadın olmamalıdır. Bu şartlara ve zamana göre değişir. Kaldıki bu bayan 2 ay önce kardeşini kaybetmiş, üstelik halen çalışmaya çalılıyor. Nasıl Bi duygu bilemezsiniz. Yaklasık 10 senedir çalışıyorum, 7 ay oldu annemi kaybettim. Bana bu hususta empati kurup vicdan olarak noksan kalmış bir eş te bende vardı ve ayrıldım. Çok haklısınız iki taraf sinirliyken bir taraf susmalı. Ama hermzan susan tabirinizle çenesini tutan her zaman kadın değildir. Bu bir insanlık gereğiyse bir erkek te insandır kadın da insandır.
Ilk evlendiği zamanlar susuyordum her dedigine ama sonra sonra tutamaz oldum bende kendini sabredemiyorum artikSevgili arkadaşım, neyine mi üzülüyorum. Siz de bir baynasınız. Artık günümüz kapitalist düzeninde kadınlar da çalılıyor ve bildiğiniz kendi için değil o evin giderlerine ortak olmak için. Şimdi kadın dısarıda çalılmaya gelince hayat müşterek eyvallah, evin giderleri paylaşılmaya gelince de hayat müşterek buna da eyvallah. Ama bu konuda bu kadar medenice düşünüp, ev işlerine gelince bunu kadının görevi olarak adletmek nasıl bir vicdan. Seven bir koca yada iyi bir koca yada vicdanlı bir koca hanımına ev işlerinde yardım edip, yeri geldiğinde yemek, çamaşır neyse göz etmeksizin yapabişmelidir. Neye mi üzüldüm çenesini tutan her zaman kadın olmamalıdır. Bu şartlara ve zamana göre değişir. Kaldıki bu bayan 2 ay önce kardeşini kaybetmiş, üstelik halen çalışmaya çalılıyor. Nasıl Bi duygu bilemezsiniz. Yaklasık 10 senedir çalışıyorum, 7 ay oldu annemi kaybettim. Bana bu hususta empati kurup vicdan olarak noksan kalmış bir eş te bende vardı ve ayrıldım. Çok haklısınız iki taraf sinirliyken bir taraf susmalı. Ama hermzan susan tabirinizle çenesini tutan her zaman kadın değildir. Bu bir insanlık gereğiyse bir erkek te insandır kadın da insandır.
Neyine üzülüyorsunuz.
Büyükler hep ciftlere demez mi..
İnatlasmayin. .biriniz sinirli iken diğerı sakın olsun vs.
O sigara içiyor diye bende başladım o yardım etmiyor diye yemek yapmadım. .
Bunlar o hodugun eline koz vermektir..
Üstelik cinnet hali diye birşey var..
Tokat değil bıçağa sarılsa desekı beni tahrik etti ağır konuştu diye..al sana ceza indirimi..
Evet ben erkekleşen sırf bende çalışıyorum ne olmuş deyip eşine diklenen erkeği saymayan kadınlara kızıyorum.
Kadınız biz naif olan taraf biziz..
Sidik yaristiriyor şimdinin kadını erkek ile boşanmalar kadına şiddete mazeret oluşturuyor.
Adam ağzı bozuk saygısız biri ise niye onunla kavga edip kendime sovdureyim ya..
Şimdi sorun kocasına neden vurdun diye..
Çenesi yüzünden der..