Dayak yedim!!!!!

Ilk evlendiği zamanlar susuyordum her dedigine ama sonra sonra tutamaz oldum bende kendini sabredemiyorum artik

Konu sahibi öncelikle başınız sağ olsun. Bu dediğimi lütfen yanlış anlamayın ama bu olaydan ibret almanız gerekir. Bakın kız kardeşiniz genç yaşında vefat etmiş, ölümün ne zaman geleceğini bilemiyoruz. Şu değerli, kısacık ömrünüzü böyle bir adamla geçirmeye değer mi? Anneniz dayak yediğinizi bilse daha çok üzülür. Lütfen aklı selim davranın, cesaretinizi toplayın ve ayrılın şu adamdan.

Neyine üzülüyorsunuz.
Büyükler hep ciftlere demez mi..
İnatlasmayin. .biriniz sinirli iken diğerı sakın olsun vs.
O sigara içiyor diye bende başladım o yardım etmiyor diye yemek yapmadım. .
Bunlar o hodugun eline koz vermektir..
Üstelik cinnet hali diye birşey var..
Tokat değil bıçağa sarılsa desekı beni tahrik etti ağır konuştu diye..al sana ceza indirimi..
Evet ben erkekleşen sırf bende çalışıyorum ne olmuş deyip eşine diklenen erkeği saymayan kadınlara kızıyorum.

Kadınız biz naif olan taraf biziz..
Sidik yaristiriyor şimdinin kadını erkek ile boşanmalar kadına şiddete mazeret oluşturuyor.

Adam ağzı bozuk saygısız biri ise niye onunla kavga edip kendime sovdureyim ya..
Şimdi sorun kocasına neden vurdun diye..
Çenesi yüzünden der..
Aynen aynı dusuncedeyım. Oncelıkle konu sahıbıne allah sabır versın kardesınıze rabbım ganı ganı rahmet eylesın... Eger bosanmayı dusunmuyorsanız yazıcam.Ben calısmıyorum surkelı mutfaktauım hem severek yapıyorum yemeklerımı hem de calısmıyorum ya oyalandıgım tek sey mutfak ve temızlık. Esım yarfım etmıyormu edıyor. Zaman zaman yorgun gelıyor ısten gelen adamı mutfaga beklemekte ayrı huzursuzluk. Bazen erken cıkar ya da evdedır ogun gelır salatada olsa sofrayı kurmada olsa yardm eder ufaktan.calısıyorsanız esınız durumun farkındadır zaten bıraz dınleneyım bıseyler hazırlarım dıyın ya da dınlenelımde bırazdan bırlıkte cabucak bıseyler yapalm dıyın.benm ablamda calısıyor dınlenıyor mutfaga gırıyor saat gecte olsa yıyolar yanı. O yardım etmıyor dıye evde yemek pısmezmı. Mesela yemeyı yaptın masus de askım yemek pıstı 2 dk sofrayı falan acsana ben su uzerımı soyayım yemek koktum de. Esın o sırada gıder hazırlat. Ya da sen salatayı yapar msn acıl tuvaleye gıtmem gerek de gıtmıslık yap. hanı boyle boyle madem hıc yardım etmıyo bu sekılde alıstırman ıcın dıyorım alısınca zaten bakat el bırlıgıyle hemen hazır oluyor hrp yardm eder.Ama konu shaıbı asırı ınatcı. Ne demek sıgara bırakmadı dıye ben de basladım. Ne demek kufur ettı dıye bennde ettım. Asıl oyle zıtlasınca hıc pısman olmuyolar cıdden erkek gıbı davranıyorsunuz. Sıze hakaret ettıyse sız etmeyın o onun terbıyesızlıgı, sız etmeyince sonra zaten pısman oalcak yahu kadın bana hıc sesını cıkarma dı cokmu uzerıne gıttım kufur ettm ayıp ettım dıye pısman olur sonra o senn ayagına gelırdı. Sıgaramı ıcıyor ıcmeyen erkek yok zaten suan bellıki sen rahatsız oluyorsun ama bunu belırtmenın farklı yolu yokmu?gıtsın balkomda ıcsın sonrada dısını agzını fırcalasın sıze ne zarrı olacak kendı kendıne edıyor. Ya da Rahatsız olyorum ıcme de ıcıyorsanda sonrsdan agız bakımını yap de. Hıc ıcmesını ıstemıyosanda hıc yaklasma sen uzak durdukca hayırdır dıycek.sıgara kokuyosun yaklasmak ıstemıyorum de oyle oyle bırakır belkı. Yanı ona ınat olsun dıye nasıl o zehrı taddınız anlamadım.genelde erkekler eslerı Sıgara kullansın ıstemez tabı kendıkerı püfür püfür ıcer orası ayrıda onuda caydırmanın tek yolu dedıgm gıbı yapmanız. Cok fevrısınız. Hemen herseye bagırır mısınız. Apartmanda yasıyorsanız bıraz medeni olun ya ınsanları rahatsız etmeyin boyle kavgalarla. Nasıl evlendınız bu 2 ınatla merak ettım. Gercekten erkekler naıf kadınlardan hoslanır tartısma sırasında kendınızı tutun. Baktınız kavga cıkacak uzaklasın odaya gecın oturun ya da gıdın cay koyun gıdın mutfakla ugrasın o zaten sakınlesınce sıze soyledıklerı ıcın pısman olup doner bu raddeye gelmesın olaylar sevıyorsanız.bıde gun ıcındekı ıs stresını eve gelip bırnırınzdem cıkaetıyorsunz bununda farkında olun

yapmanız gereken belli aslında...
madem kesinlikle boşanmayı düşünmüyorsanız o zaman adamın damarına basmayın bari de şiddet uygulamasın..
ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz maalesef..

Son durumu yazayım arkadaşlar bugün sabah kalktım kendime bir yumurta haşladim yedim bunu gördü söylenmeye başladı onun içinde yapacakmisim sustum hiç bişey demedim sonra geldi akşam bana 1900 tl para getireceksin aldığım para zaten 2300 beni döven adama para veremem ben dedim öyle deyince köprüdür ben seni niye doyuyorum o zaman ben köpek gibi çalışayım sen para verme akşam o parayı getirme bak ne oluyor seni ananın evine bırakırım senden nefret ediyorum sana sevgim de yok saygimda yok diye bağırıp durdu

Önce bi haddinizi bilin burda binlerce çalışan kadin var evine ekmek götüren kocalari olacak dingil eşşek gibi yattigi icin evladina bakan yahut ec gecindiren kendinize gelin önce ben çalışmıyorum su an ama sinir geldi bu nasil bir yorumdur kusura bakma eğer kadinda sabahin körü çıkıp akşam vakti ece giriyorsa tabi ki yapicak yemegide temizligide
Sen kocana aman is temizlik yaptırma bir eki yagda bir eli balda olsun anlayamiyorum ya nasil sinirim uyandı bu ne tuhaf bir zihniyet keşke azalarak bitseniz keşke :kızgın:

Sizin zihniyetibiz değil mi kadın erkek eşittir diyen?
Erkek çalışırsa bizde calisiriz diyen..
Ee şimdi sabahın köründe ise gitmek niye zor geliyor ki siz calismiyormussunuz..
Ama evet ben sabahın köründe kalkıp 2 vesait yapıp ise gidiyorum.
Bu beni ayrıcalıklı kılmıyor.
İş çıkışları yemeğimi yaparım. .elimden geldiğince evimi toplarım. .
Eşimde yapar sağolsun. .ama yapmıyor diye adamı yılan gibi dilimle niye sokayım?
Evde huzursuzluk çıkarmak ile ne geçecek elime?
Bütün gün oda sende çalışmış yorulmuşsun kadin erkek eşit ya hani yorgunlukta eşit.
Rica edersin yardım istersin yaparsa ne ala yapmadı diye evi b*k götürsün o zaman..

Kendinizi buralardaki yaşanmışlıkları okuyup okuyup dolduruyorsunuz..
Farkında değilsiniz. .
Oldu o zaman adam yemek yapmasına yardım etmedi ve sigara içiyor diye boşasın sizin aklınızla. .
Ama yine kadın erkek eşit liginde ötürü adama nafaka ödesin olur mu?
Hayat müşterek nasılsa?
Yuvanizda sorun çıkaran değil çözüm odaklı olun demek ki suç?
Sizin zihniyetiniz ile esas insanlar 1 yılda boşanıyor..
Sizin kafa yapınız örnek öyle mi?

Kadın çalışırken adam yatıyor örnekleri de istisna ki yine derim ki kadın erkek eşit ya hani..niye dert ettiniz?

Sizin zihniyetibiz değil mi kadın erkek eşittir diyen?
Erkek çalışırsa bizde calisiriz diyen..
Ee şimdi sabahın köründe ise gitmek niye zor geliyor ki siz calismiyormussunuz..
Ama evet ben sabahın köründe kalkıp 2 vesait yapıp ise gidiyorum.
Bu beni ayrıcalıklı kılmıyor.
İş çıkışları yemeğimi yaparım. .elimden geldiğince evimi toplarım. .
Eşimde yapar sağolsun. .ama yapmıyor diye adamı yılan gibi dilimle niye sokayım?
Evde huzursuzluk çıkarmak ile ne geçecek elime?
Bütün gün oda sende çalışmış yorulmuşsun kadin erkek eşit ya hani yorgunlukta eşit.
Rica edersin yardım istersin yaparsa ne ala yapmadı diye evi b*k götürsün o zaman..

Kendinizi buralardaki yaşanmışlıkları okuyup okuyup dolduruyorsunuz..
Farkında değilsiniz. .
Oldu o zaman adam yemek yapmasına yardım etmedi ve sigara içiyor diye boşasın sizin aklınızla. .
Ama yine kadın erkek eşit liginde ötürü adama nafaka ödesin olur mu?
Hayat müşterek nasılsa?
Yuvanizda sorun çıkaran değil çözüm odaklı olun demek ki suç?
Sizin zihniyetiniz ile esas insanlar 1 yılda boşanıyor..
Sizin kafa yapınız örnek öyle mi?

Kadın çalışırken adam yatıyor örnekleri de istisna ki yine derim ki kadın erkek eşit ya hani..niye dert ettiniz?
Henüz çalışmıyorum okulumu bitirmeye calisiyorum 8 senelik mutlu bir evliliğim var kendi tuhaf fikirlerin kendinde kalsin sen yumuşacık ol pamuklara sar kocisini burda kimsenin umrunda değil ama bi boşanmayi diline dolamisin sanki garantin varmis gibi dikkat et başına gelmesin derim :sinirli:

Son durumu yazayım arkadaşlar bugün sabah kalktım kendime bir yumurta haşladim yedim bunu gördü söylenmeye başladı onun içinde yapacakmisim sustum hiç bişey demedim sonra geldi akşam bana 1900 tl para getireceksin aldığım para zaten 2300 beni döven adama para veremem ben dedim öyle deyince köprüdür ben seni niye doyuyorum o zaman ben köpek gibi çalışayım sen para verme akşam o parayı getirme bak ne oluyor seni ananın evine bırakırım senden nefret ediyorum sana sevgim de yok saygimda yok diye bağırıp durdu

Sevgimden saygımda yok diyebildiyse siz kendinize olan saygınızı koruyun..ailenizin yanına gidin ama şiddet durumunda polisi aramaktan çekinmeyin. .yarın boşanma durumu olursa dayak yedim ifadesi havada kalmaz zapt tutulmuş olur.

Ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Akşam eve gidecek misiniz ?

Henüz çalışmıyorum okulumu bitirmeye calisiyorum 8 senelik mutlu bir evliliğim var kendi tuhaf fikirlerin kendinde kalsin sen yumuşacık ol pamuklara sar kocisini burda kimsenin umrunda değil ama bi boşanmayi diline dolamisin sanki garantin varmis gibi dikkat et başına gelmesin derim :sinirli:

Ben sizin gibi kotu temennilerde bulunacak kalbe sahip degilim ozur dilerim.Mutlu evliliğinizde daha nice seneler dilerim.
Lakin mutluluk özveri ile oluyor değil mi?
İnatlaşarak değil.

Son durumu yazayım arkadaşlar bugün sabah kalktım kendime bir yumurta haşladim yedim bunu gördü söylenmeye başladı onun içinde yapacakmisim sustum iç bişey demedim sonra geldi akşam bana 1900 tl para getireceksin aldığım para zaten 2300 beni döven adama para veremem ben dedim öyle deyince köprüdür ben seni niye doyuyorum o zaman ben köpek gibi çalışayım sen para verme akşam o parayı getirme bak ne oluyor seni ananın evine bırakırım senden nefret ediyorum sana sevgim de yok saygimda yok diye bağırıp durdu

Akşam toplanıp ailenizin evine mi gitseniz? Hatta işteyken birini arasanız, sizi almaya gelseler?

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşım, neyine mi üzülüyorum. Siz de bir baynasınız. Artık günümüz kapitalist düzeninde kadınlar da çalılıyor ve bildiğiniz kendi için değil o evin giderlerine ortak olmak için. Şimdi kadın dısarıda çalılmaya gelince hayat müşterek eyvallah, evin giderleri paylaşılmaya gelince de hayat müşterek buna da eyvallah. Ama bu konuda bu kadar medenice düşünüp, ev işlerine gelince bunu kadının görevi olarak adletmek nasıl bir vicdan. Seven bir koca yada iyi bir koca yada vicdanlı bir koca hanımına ev işlerinde yardım edip, yeri geldiğinde yemek, çamaşır neyse göz etmeksizin yapabişmelidir. Neye mi üzüldüm çenesini tutan her zaman kadın olmamalıdır. Bu şartlara ve zamana göre değişir. Kaldıki bu bayan 2 ay önce kardeşini kaybetmiş, üstelik halen çalışmaya çalılıyor. Nasıl Bi duygu bilemezsiniz. Yaklasık 10 senedir çalışıyorum, 7 ay oldu annemi kaybettim. Bana bu hususta empati kurup vicdan olarak noksan kalmış bir eş te bende vardı ve ayrıldım. Çok haklısınız iki taraf sinirliyken bir taraf susmalı. Ama hermzan susan tabirinizle çenesini tutan her zaman kadın değildir. Bu bir insanlık gereğiyse bir erkek te insandır kadın da insandır.

Annem 50 yıllık evli.
Yoklukta 6 çocuk büyütüp hepsini okuttu.
Tek maaş ile !
Kavga olmadı mı oldu..kırılmadı gücenmedi mi gırla. .
Ama hep şunu yaptı.
İşten gelen, karnı aç olan kocaya herhangi bi sebeple söylenmedi.
O sinirli iken ateşi daha da harlamadi.
Bu pasiflik kendini ezdirme değil..
O an konuşamayacak kavga edeceksiniz ağzınızdan istenmeyen kelimeler çıkacak. .sıkıntınız ne ise daha sakin bi anda konuşmaya çalışın ziťlasmayin der annem.

Günümüz evliliklerinde kadınlar kadar erkekler de tahammülsüz bunu tabiki görüyorum.
Evlerinde alışmışlar anne sevkatine bi anda karşılarında kendini ezdirmemeye programlanmış kadın görünce kaldıramıyor hee belkide taşıyamiyor korkuyor ama bende diyorum ki karakter yarıştırmak catistirmak ile yuvada huzur mu olur?

o biraknadan sen kalk git bence. yada tek gecinecek gücün varsa esyalarini topla kapiya koy

Ben onun hayat arkadaşiyım kölesi değil ne demek ya işten aynı saatte gelelim ben mutfakta cebelleseyim beyefendinin sofra önüne gelsin önünden toplansın o yan gelip yatsın bu nasıl bir zihniyettir sakın çocuklarımıza da bunu aşılamayın

Bende bunu anlamam niye kendinizi köle hissediyorsunuz?
Yengem özel bi bankada banka müdürü.
Her akşam evde bi sonraki günün yemeğini yapar.
Yemeğini 2 günlük hazırlar.
Eşi dayım 5 yıllık emekli..elinden mutfak işi ev işi gelmiyor yeteneği yok..
Yengem 40 yıllık evliliginde köle mi yani? Sorsanız kendisine benim yaptığım yemekleri yemesi cook hoşuma gidiyor der.
Banka müdürüyüm ben sen bütün gün evde oturuyorsun deyip dırdır yapmayı bilmiyor mu sanki..
Yukarıda bi arkadaş da demiş bende diyorum..zitlasmayin eşinizle.
Dayak yedim diyorsunuz ama hala boşanma taraftarı değilsiniz.
Ne olmasını bekliyorsunuz inatlaşarak. .evden soğusun sizi aldattın mi Allah korusun.
O raddeye getirmeyin yuvanizı. .
Siz biraz yumuşak olun, sakın kalın, her dediğine cevap vermek zorunda değilsiniz..
Şiddet anında eve polis çağırmaktan çekinmeyin o fena korkutur..

Ben sizin gibi kotu temennilerde bulunacak kalbe sahip degilim ozur dilerim.Mutlu evliliğinizde daha nice seneler dilerim.
Lakin mutluluk özveri ile oluyor değil mi?
İnatlaşarak değil.
Ah tabi ben kötü kalpliyim siz gibi pamuk temiz kalpli olmak ne mümkün ama anlamadığın ve israr ettigin birşey var
Annem 35 yillik evli cok maharetli eli her işe yatkin tertemiz ve ciddem cokta güzel bir kadin bir günden bir güne ben bunu isterim demedi heo kendini feda etti asla kocasi olucak adama kiyamazdi aman borcu derdi olmasin diye harcamazdi bile peki 35 yilin sonunda babamin dedigi ne
Nankör annem nankörün tekiymis nasil güzel mi ben cevremde ne kadar fedakar cefakar kadin varsa hic deger gormedigini cok net anladim bende evliyim karakter falan da yaristirmiyoruz ama kizginsam tartisirim aman erimin ofkesi gecsin diye beklemem bakış açısı farki umarim anlatabilmisimdir.

Kusura bakmayın ama iki tarafta kusurlu.. Tabii ki tokat atması affedilir birşey değil ama sizinde öfke kontrol sorununuz var hayır yani adam sigara içiyor bunu biliyordunuz muhtemelen evlenince mi sorun oldu ve kısas yapıp al bende içicem demek daha yangına körükle gitmek demek değil mi ne gerek var? yemeğe yardım etmiyor diye evde yemek yapmıyormuşsunuz bunu da anlamadım herkesin kocası yemekten anlamıyor ki düşünün eve geliyor yemek yok pekala haftasonundan birkaç çeşit yapabilirsiniz kolay birçok tarif var. Sizde sürekli bağırmışsınız. Sigaram nereden diye bağırmak çok mu akıllıca şeyler. İkinizin de sorunları var biraz daha ılımlı yaklaşın herşeyden bir sorun çıkarmayın haa şiddete varmış olay boşanın o zaman ona da yok diyorsunuz

Kusura bakmayın ama iki tarafta kusurlu.. Tabii ki tokat atması affedilir birşey değil ama sizinde öfke kontrol sorununuz var hayır yani adam sigara içiyor bunu biliyordunuz muhtemelen evlenince mi sorun oldu ve kısas yapıp al bende içicem demek daha yangına körükle gitmek demek değil mi ne gerek var? yemeğe yardım etmiyor diye evde yemek yapmıyormuşsunuz bunu da anlamadım herkesin kocası yemekten anlamıyor ki düşünün eve geliyor yemek yok pekala haftasonundan birkaç çeşit yapabilirsiniz kolay birçok tarif var. Sizde sürekli bağırmışsınız. Sigaram nereden diye bağırmak çok mu akıllıca şeyler. İkinizin de sorunları var biraz daha ılımlı yaklaşın herşeyden bir sorun çıkarmayın haa şiddete varmış olay boşanın o zaman ona da yok diyorsunuz

yemek yapamayan adam olur tabi, o arada esi yemek yaparken kocada o zaman evi süpürür camasir asar katlar evi toplar gerekli baska islerle ilgilenir. ama bizim türk milletinin kafasinda adam isten geldiyse tv karsisina gecer dinlenir kadin cocuk yemek temizlik camasir bilmem ne tüm isi yüklenir. niye? neden?

Evlendigimizde sigara icmiyordu benden gizli başlamış ben yakalayınca ortaya çıktı ayrıca yemek yapmıyorum değil eve gidince mutlaka ortaya birşeyler koyarım basit te olsa makarnadir menemen dir corbadir bunlari da yemekten satmaz beyefendi memnun olmaz bu sefer benim onuda yapasim gelmiyor icimden

Bende bunu anlamam niye kendinizi köle hissediyorsunuz?
Yengem özel bi bankada banka müdürü.
Her akşam evde bi sonraki günün yemeğini yapar.
Yemeğini 2 günlük hazırlar.
Eşi dayım 5 yıllık emekli..elinden mutfak işi ev işi gelmiyor yeteneği yok..
Yengem 40 yıllık evliliginde köle mi yani? Sorsanız kendisine benim yaptığım yemekleri yemesi cook hoşuma gidiyor der.
Banka müdürüyüm ben sen bütün gün evde oturuyorsun deyip dırdır yapmayı bilmiyor mu sanki..
Yukarıda bi arkadaş da demiş bende diyorum..zitlasmayin eşinizle.
Dayak yedim diyorsunuz ama hala boşanma taraftarı değilsiniz.
Ne olmasını bekliyorsunuz inatlaşarak. .evden soğusun sizi aldattın mi Allah korusun.
O raddeye getirmeyin yuvanizı. .
Siz biraz yumuşak olun, sakın kalın, her dediğine cevap vermek zorunda değilsiniz..
Şiddet anında eve polis çağırmaktan çekinmeyin o fena korkutur..
Bu bir yaşam tarzı.. seçenek.. yengenize benzemek zorunda değil hiç kimse. Bana göre köleliktir kimine göre değildir. Ben çalışıp eve gelicem o da yorgun bende.. ben yemekle uğraşıp yorulmaya devam edeceğim. O gelsin yemekler gitsin çaylar.. adam olan zaten kalkar kendi yapar. Yemek yapamıyorsa temizlik yapar. Üstelik birde emekli adamsa hepten yani kölelikmiş yengenizin durumu. İnsanda acıma olur. Ayrıca beraber vakit geçiremezsin kadın çalışıp da tek başına iş yapıyorsa..

yemek yapamayan adam olur tabi, o arada esi yemek yaparken kocada o zaman evi süpürür camasir asar katlar evi toplar gerekli baska islerle ilgilenir. ama bizim türk milletinin kafasinda adam isten geldiyse tv karsisina gecer dinlenir kadin cocuk yemek temizlik camasir bilmem ne tüm isi yüklenir. niye? neden?

Aynen öyle.. yemek yapmamak ta işlerine geldiği için anlamıyora yatıyorlar. Bizi de öyle yetiştirseler bizde öyle olurduk.

Canım sen bunlar devam ederse çalışıyormuşsun kendine bir düzen kur hiç çekme değişmeyecekse bence.. boşanmak dünyanın sonu değil. Yumuşak olmak zorunda değilsin yanlış yapan eşe. Kadınlar rehabilitasyon merkezi değildir. Hayat müşterekse özellikle çalışıyorsan o da yemek yapacak. Makarna menemen yumurta et bunları da yapamıyorsa o korksun boşanmaya bence sen hiç üzülme.

Back
X