Önce bi haddinizi bilin burda binlerce çalışan kadin var evine ekmek götüren kocalari olacak dingil eşşek gibi yattigi icin evladina bakan yahut ec gecindiren kendinize gelin önce ben çalışmıyorum su an ama sinir geldi bu nasil bir yorumdur kusura bakma eğer kadinda sabahin körü çıkıp akşam vakti ece giriyorsa tabi ki yapicak yemegide temizligide
Sen kocana aman is temizlik yaptırma bir eki yagda bir eli balda olsun anlayamiyorum ya nasil sinirim uyandı bu ne tuhaf bir zihniyet keşke azalarak bitseniz keşke
Sizin zihniyetibiz değil mi kadın erkek eşittir diyen?
Erkek çalışırsa bizde calisiriz diyen..
Ee şimdi sabahın köründe ise gitmek niye zor geliyor ki siz calismiyormussunuz..
Ama evet ben sabahın köründe kalkıp 2 vesait yapıp ise gidiyorum.
Bu beni ayrıcalıklı kılmıyor.
İş çıkışları yemeğimi yaparım. .elimden geldiğince evimi toplarım. .
Eşimde yapar sağolsun. .ama yapmıyor diye adamı yılan gibi dilimle niye sokayım?
Evde huzursuzluk çıkarmak ile ne geçecek elime?
Bütün gün oda sende çalışmış yorulmuşsun kadin erkek eşit ya hani yorgunlukta eşit.
Rica edersin yardım istersin yaparsa ne ala yapmadı diye evi b*k götürsün o zaman..
Kendinizi buralardaki yaşanmışlıkları okuyup okuyup dolduruyorsunuz..
Farkında değilsiniz. .
Oldu o zaman adam yemek yapmasına yardım etmedi ve sigara içiyor diye boşasın sizin aklınızla. .
Ama yine kadın erkek eşit liginde ötürü adama nafaka ödesin olur mu?
Hayat müşterek nasılsa?
Yuvanizda sorun çıkaran değil çözüm odaklı olun demek ki suç?
Sizin zihniyetiniz ile esas insanlar 1 yılda boşanıyor..
Sizin kafa yapınız örnek öyle mi?
Kadın çalışırken adam yatıyor örnekleri de istisna ki yine derim ki kadın erkek eşit ya hani..niye dert ettiniz?