• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yemek çok zor

seheralper

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
68
13
13
40
slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız

canım herkesin zoruna gider çocukmuyuz yani.Ama bence ilk aşmanız gereken konu alkol sorunu .

slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
Eşin sana el kaldiriyo ve cok mutlusun, evliligin cok guzel??
Emin misin bundan
Ben senin lafini dinlemeyen, icki icen ve esini darp eden bir erkek profili cizdim gozumde

evlilikte en zor şey dayak ve aldatılmak insanın içinden cıkmayan aslında bitmiş ve insanın aynı evin içinde devam etmesii demek bbir defa olsa affet ama ikinci affetme

kendiniz cevaplamışsınız sorunuzu, ben olsam affetmezdim, ne zaman sarhoş ve sinirli olacağı zaman bir daha denk gelecek acaba korkusuyla yaşayamam ben, o kadar güçsüzüm.

O sana vurduğunda sende ona vur insanın öncelikle onuru kırılıyor.
Allah yardımcın olsun içki içmeyi bıraktır eşine.

Nasıl mutlusun evliliğinde ben anlamadım açıkçası.. Ama madem eşini çok seviyorsun, alkolü bırakmasını sağla. Çünkü alkol aldıkça sana şiddetleri tekrarlanacaktır. 1 kerelik affet ama bir daha sana el kaldırırsa, affetme. Yani dayak yemekten mutlu olmuyorsan tabi..

Eşinizden şiddet görüyorsunuz e cok mutlusunuz???
Bence mutsuzluğunuzun ilk günleri başlamış

Siz bir erkeğin onurunu kıracak bir şey yapsanız...

Sonra üzgünüm diyerek ağlasanız...

O sizin gibi güzel günlerinizi düşünüp affeder mi?

Hiç sanmıyorum...
:KK12:

Bizim ne söyleyeceğimizin pek önemi yok gibi çünkü iki lafınizdan biri çok mutluyum, güzel bir evlilik vs tarzında. İlkse ve normalde alkol kullanmıyorsa tolere edebilirsiniz diyeceğim ama alkol düzenli kullanıyorsa devamı gelir bence bu şiddetin. Dilerim bir daha yaşamazsınız bu durumu.

Sisede durdugu gibi durmuyor malesef siddetin hicbir bahanesi olamaz biran once esinizin alkolu birakmasini saglayin yoksa devami gelebilir...
Bir daha yasamazsiniz umarim.

Son düzenleme:
ortalığı bulandırmak istemem ama bizim psikoloji öğretmenimiz sarhoşken yapılan şeyler ayıkken düşünülmüştür derdi
zil zurna sarhoş adamın önüne annesini getir asla küfretmez dayak atmaz ama karısına kendimde değildim sarhoştum kendimde değildim aldattım
normal olanşarı diyorum annesinden nefret edip ana babasını dövenleri demiyorum

Umarım yanılırım ama devamı gelir bunun.
Tek bir tokat ile, her gün tekme tokat dayak arasında ben hiç bir fark göremiyorum.

Bir de şiddetten sonra ağlamaları var ki beni benden alıyor. Aynı model sanki hepsi.

Elbette tolere edilebilir bunun dışındaki her şey yolundaysa fakat göz ardı edilemez.

bence alkolu birakmasi sartiyla tekrar DENENEBILIR.

mutlu uyumlu evlilik dedigin icin soyluyorum. normal sartlarda siddetin affi olmamali.

arkadaşlar işte 2 güne kadar çooook mutluyduuum diorum kusursuz nerdeyse bana düşkünlüğü evine asla geç kalmaması her yere benle gitmesii heryere özgür gitmem giyinmem işte arada alkolu abartıooo bu güne kadar bir zararıı olmadıı ikigündür bu haldeyiim bu güne kadarkii iyiliklerini unutup bir kerede silmelimiyim çok ağlayıp tövbe etiii yeterkii affet çok utanıyorum dediii

Umarım yanılırım ama devamı gelir bunun.
Tek bir tokat ile, her gün tekme tokat dayak arasında ben hiç bir fark göremiyorum.

Bir de şiddetten sonra ağlamaları var ki beni benden alıyor. Aynı model sanki hepsi.

Elbette tolere edilebilir bunun dışındaki her şey yolundaysa fakat göz ardı edilemez.
kesinlikle edilemez belki zamanla unuturum

Sisede durdugu gibi durmuyor malesef siddetin hicbir bahanesi olamaz biran once esinizin alkolu birakmasini saglayin yoksa devami gelebilir...
Bir daha yasamazsiniz umarim.
tövbe etti ama çok güvenemiyorum zaafı var yapamassam ameteme giderim dedii inşallah yapar ve evliliğim devam eder

Back
X