• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayak yemek çok zor

herkes bı boşanmayı dolamış dılıne.arkadasım eger gercekten mutluysan bir şansı hak eder.aldatma değil bu.aldatma olsa affetmen hata derım.ama sımdıde dırekt ayrılman hata olur.burnunu surt.surundurme politikasını uygula ..tovbe ettir.oyle barıs..ama ısıtıp onune hergun o konuyu acma.bence şansı hak edıyor bu evlılık..sevmesen neyse

Kusura bakmayın ama bu önerdiğiniz çok tehlikeli alkol ile tehlikeli hale gelen bir adama karşılık vermek çok daha kötü sonuçlanabilir. Üstelik evliliği Laçka hale getirir. Adam pişman olmak yerine sende bana vurdun diyebilir. Hatta belki karşısında savunacağı biri bile olmayabilir. Ay nefret ediyorum okadar sorun yaşanıyor hala insanlar sarhoş olana kadar inatla içiyor şu içkiyi. Bari ağzınla iç.

Nasıl mutlusun evliliğinde ben anlamadım açıkçası.. Ama madem eşini çok seviyorsun, alkolü bırakmasını sağla. Çünkü alkol aldıkça sana şiddetleri tekrarlanacaktır. 1 kerelik affet ama bir daha sana el kaldırırsa, affetme. Yani dayak yemekten mutlu olmuyorsan tabi..
Sizi yakalamisken bi sey sorucam. Sizin blogunuz mu var? Bi blogda gezinirken altta sizin fotonuzun aynisi bi fotoya sahip bi kac yorum gordumde onun icin merak ettim

Sizi yakalamisken bi sey sorucam. Sizin blogunuz mu var? Bi blogda gezinirken altta sizin fotonuzun aynisi bi fotoya sahip bi kac yorum gordumde onun icin merak ettim
Benim kişisel bloğum var, fakat bloğumda kendi fotoğrafım var buradaki profil fotoğrafını kullanmıyorum. wordpress'e kayıtlı bir blog. Aynı blogdan mı bahsediyoruz :)

Benim kişisel bloğum var, fakat bloğumda kendi fotoğrafım var buradaki profil fotoğrafını kullanmıyorum. wordpress'e kayıtlı bir blog. Aynı blogdan mı bahsediyoruz :)
Evet sarisin alimli bi bayanin fotosu var:KK56: ama yorumlar kisminda vardi ya bu foto eminim:KK57:

slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız
alkol sorunu hep varsa affetmeyin. en azından süründürün hatasını anlasın . alkol daha büyük sorun bence

Evet sarisin alimli bi bayanin fotosu var:KK56: ama yorumlar kisminda vardi ya bu foto eminim:KK57:
Ben fotoğrafımı değiştirsem iyi olacak sanırım, geçen bu fotomdan beni başka üyede sandılar eskilerden biri kullanıyormuş sanırım, galiba biraz fazla kullanılan bir foto, teşekkür ederim bu arada uyarı olarak alıp değiştireceğim buradaki profil fotoğrafımı. Bahsettiğiniz bloktaki yorumlarda bana ait değildir, gelen yorumlara cevap vermem genel olarak, sadece paylaşımlarda bulunuyorum :)

6 senelik evliyim hiç siddet görmedim rabbim yaşatmasın çok ağır dır eminim. Eşiniz bir kere alkollü olduğu için bunu yapmış bayaa pişmanda olmuş. Ona unuttuğunuzu affettiğinizi söylemeyin tabiki ama bir şans verebilirsiniz ve içkiye tövbe etmeli ilk olarak içki için insan sarhoş olunca her kötülüğü yapabilir. Kontrol ünü rahatlıkla kaybedebilir. Bu yaptığını sadece içkiyi birdaha içmezse affedebileceğinizi söyleyebilirsiniz mesela.
ve artık mutluyum eşim 3gündür 5vakit namaza başladıı tövbe etti her sabah özür diliyerek gidio her şerde bir hayır var kelimesi böyle anlar içinmiş meyer

ve artık mutluyum eşim 3gündür 5vakit namaza başladıı tövbe etti her sabah özür diliyerek gidio her şerde bir hayır var kelimesi böyle anlar içinmiş meyer
Ay bu foruma kaç yıldır giriyorum karşılaştığım en süper haber bu oldu. Rabbim ağzının tadını bozmasın. Namaza başlamayı bizde nasip etsin inşallah

O pisligin içine girip iyi sonuçlandıgi bişey görmedim daha.rabbim yardım etsin uzaklaşır inslh.

Bunu devamı geldiğinde gözünün yaşına bakmadan gider avukata boşardım , alkol çekilmez kesinlikle aşkı batsın kesin onunda 2 evliliğidir ve kadında bundan boşanmıştır , boşanmış adamla asla,asla evlenilmez
slm arkadaşlar 30 yaşındayım 2 yıllır evliyim ikinci evliiğim çok mutluyum çok evlilik çok güzel dedertti bana ama biraz alkolü var biraz tartışmalarımz bu 2gün önce cok içmişti yolda yürüyemiyordu elimi bırak dedim utanıyorum insanlar bize bakıyo utanıyorum ben böyle birini taşımam yanımda dedim eve geldik kavga başladıı ve ilk defa el kaldırdııı bana hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadıım o kadar zorkiii bide seviyorsan iki gündür çok ağlıyorum oda çok ağladıı affet dövbe dediii bu kadar güzel günlerimi düşündüüüm davranışlarıı herşeyii güzeldii çok mutluyum bunu affetmeliyim dediiim bimiyorum siz olsanız ne yapardınız

canım ilk önce allah birdaha böyle birşey yaşatmasın diyecegim ama eşinle karşılıklı oturup neden içtigini sor sebebini ögren bir sebebi muhakkak vardır ve birlikte çözeceginize eminim mutlulugunuz daim olsun inşallah .

canım ilk önce allah birdaha böyle birşey yaşatmasın diyecegim ama eşinle karşılıklı oturup neden içtigini sor sebebini ögren bir sebebi muhakkak vardır ve birlikte çözeceginize eminim mutlulugunuz daim olsun inşallah .
sebebii çok keyif almasıymış seviyooo çok şükür bir sorunumuz yok evliliğimze mutzuzluktan içiyo değil keyif alıyorum diyoo şuan 3haftadır namaza başladııı söz verdii inşalla bir daha dönmez

Back
X