• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayakta yedigime gore kirilacak ne kalbim ne kemigim kaldi

O halde hala o evde mi oturuyorsunuz kaburgalarınıza kadar ağrıyor yüzünüz gözünüz şiş kanlar gelmiş ve hiç birşey olmamış gibi oturuyorsunuz ve üstelik Almanya gibi bir yerde. Anında polise giderdim evden uzaklaştırma aldırırdım ve dava açardım. Ne demek hapise atarlar çocuklarımı alırlar niye sizden çocuklarını alsınlar. Benim akrabam Almanya'da öyle dayak yedi ki sizinki kadar bile değildi şikayetçi oldu hem tazminat aldı hem eşi hapise girdi hem de ona çocuğuyla imkan sağlandı hala ailesi gelecek bekliyorum boşanacağımı söyleyeceğim diyorsunuz Allah aşkına konuşacak nesi kalmış ailesine de kendi yediği haltı kendisi anlatsın hiç inandırıcı da bulmadım sizi o halde burada konu açmanız ayrı garip zaten

Vardir mutlaka canim ama ben bilmiyorum ki eger cocuklari alirsa devlet bir daha gostermez bana esim demisd8 cok bagirma senin yuzunden coxuklari alacaklar dusman cok sikayet edecekler dedi

Canım neden göstermesinler sana çocuklarını. Diyelim ki evdeki ortam uygun olmadığı için çocukları aldılar -ki kocanı şikayet edip uzaklaştırma aldırmazsan evdeki ortam böyle sürüp gideceği için çocukların alınma şansı daha yüksek- sen boşanıp evi çocuklarına uygun hale getirdiğinde geri alırsın çocuklarını. O arada da düzenini kurarsın. Eşin seni sindirmek için çocukları ortaya atıyor şuan. Almanca biliyor musun? Türkçe danışma hattı bulabilirim istersen sana için rahat etsin diye.

155 i arayın size yardim etsinler Bir polis takipte kalıp eve girmesine engel olur .

Umarim bu kadar mesaja karsilik polise gitmissindir bu yaptigi onun yanina kalmamali pislik herif. Ayrica ailesini beklemeden git yoksa onlarda gitmemeni engelleyip seni ikna ederler gibime geliyo. Bende almanyada yasiyorum polis cocuklari senin elinden almaz magdur olan sensin sonucta hem sana yardim ederler o halde gorunce esini de iceri atarlar sende kurtulursun

Dayagi daha saat 01.30 sularinda yedim evimdeyim suan uyuyamiyorum her yerim agriyor kaburgama elleyemiyorum kendisi yukarda yarin polise gidip darp raporu alsam acaba esimin haberi olurmu bosanma davasinda ortaya delil olarak sunsam

Direk acile git canım çok acıyor diye zaten seni gördüklerinde ilk müdahalede eşimden dayak yedim rapor almak istiyorum de yaklaşık yarım saat içinde işin biter sonra ifade vermeye gideceksin emniyete sonra da eşini karakola cagiracaklar haberi olur bir güzel de nezarette yatar olduğu gibi anlat olayı hem de hemen !

Çok yanlış biliyorum ama çevrede ne kadar es dost akraba varsa Kocani bi temiz dovsunler , o kadar erkekse onları da bogazlasin pislik.
Boylelerinin kadınlara gücü yeter ancak.
Madem arkadaşların yazdıklarını uygulamiyosun bari dersini alsın savunmasız halde dayak yemek neymiş görsün ...

Senin yerinde olsaydım polis çağırirdim. Hastaneye giderdim. Kocam hapse girsin çocukları da devlet alsin bir süre güvende olsunlar. Siz yeni bir düzen kurunca her halükarda yanınıza alacaksınız o çocukları. Şuan zamana ihtiyacınız var. Eşinizin de belasını bulmaya ihtiyacı var.

evde sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz ailesiyle konussaniz da birsey düzelmez bitirin almanya gibi bi yerdesiniz o koca müsveddesinin emdigi süt murnundan getirilir bude duyar diye korkuyorum diyorsunuz konu sahibi sakat kalinca yada ölünce mi birseyler yapmak gerekir ailenize komsunuza söyleyin gidemiyorsaniz da biri destek olsun saglik ekibini arayin yada polisi evden alirlar rapor icin de onlar götürur sizi

Onceki konularini biliyorum.

Aldatiliyordun.

Eh dayagi da yedigine gore artik bosanirsin sanirim canim.

Hemen darp raporu al.

Umarım iyi gelişmeler olur. son durumunu merak ediyoruz
ama burdakilere katılıyorum. hala ailesi gelsin boşanacağım diyorsun. polise gitmek için daha ne bekliyorsun

GECen gün arabaya ses kaydı koymuştun hatta boş cıkmadı demiştin.
Adam yüzsüz gurursuz ve karaktersiz, seni o hale getireni sende şikayet et ki ilerde pişman olacaksın etmezsen .sen hakkına sahip çıkamıyorsan bırak devlet sahip cıksın

Konuyu takip ediyorum. Bi suredir yazmadigini gordum umarim polise gitmissindirde kotu birsey yokturdur. Kendinden haber et lutfen ...

Birak su kocani polislermi aliyor hapisemi giriyor dusunme ne hali varsa gorsun. Adamin gozunde hicsin sen, hala nasil onu yada ailesini dusunebiiliyorsun ...

Cocuklarin icinde korkma, eger senin sagligin yerindeyse sana verirler geri yada duzelmeni beklerler sonra alirsin (buda cocuklarin icin daha iyi olabilir ;) ) ... ama o kocan olacak canavar cocuklarinin yaninda oldugu surece kork onlar icin.

Back
X