- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi SendebenBendesen
-
Harikasın iradeni koru böyleEvet suan karnim ac.. beynim belkide:)
Ama sabahki oğunümden 4 saat dolmasini bekliyorum. Yemek yiyeceģum
Ben 15 gundur sekersiz hayattayim.Harikasın iradeni koru böyle
bakalım en uzun süre ne kadar aç kalacağım bende en uzun sürem 4 gün
Böyle dayanması zor bir olay direk yapamam bir günlük 3 günlük yaptım en uzun 4 günBunu direkmi yapiyorsun?
Biraz alistirsaydin kendini acliga..
Ben 3 gün yapmistjm.
Ilkte 3 gün oneriliyor.
Şekersiz hayat benim için aç kalmaktan daha zor kolaylıklar dilerimBen 15 gundur sekersiz hayattayim.
1 ay dolsunda aclikta yaparim insallah.
Neler yapılıyor pek anlamadım sadece su mu içiliyor67 saat aç kaldım az önce sevdiğim etli yemeği yedim. 100 saat rekoru kıramadım. Olsun yarın yeniden
Canım yalnis anlama ama bizim bir arkadaşta sağlık için karaciger temizliği için aç kaldı günlerce güzelde kilo verdi ama 2 haftada 13 kilo almış bağırsaklar dolunca malesef geri geliyor67 saat aç kaldım az önce sevdiğim etli yemeği yedim. 100 saat rekoru kıramadım. Olsun yarın yeniden
Haklısın arkadaşım dünyanın en iyi kilo verme yöntemi şu boğaz yolunu kesmeyince etkisiz kalır evet ben yedim mi alıyorum kontrollü gittim mi almıyorum. Aç kaldığım zaman çok rahat hissediyorum kendimi benimki duygusal açlık kısmında bozuluyor. Tamamıyla irade gücü.Canım yalnis anlama ama bizim bir arkadaşta sağlık için karaciger temizliği için aç kaldı günlerce güzelde kilo verdi ama 2 haftada 13 kilo almış bağırsaklar dolunca malesef geri geliyor
Evet canım duygusal açlık zaman zaman bende yaşıyorum ama en sağlıklısı bunu bir diyet değilde yaşam tarzı haline getirmek herşeyden azar azar yemek gerekiyor hiç birşeyi hayatımızdan cikaramayiz ama porsiyon küçülterek bunun önüne gece bilirizHaklısın arkadaşım dünyanın en iyi kilo verme yöntemi şu boğaz yolunu kesmeyince etkisiz kalır evet ben yedim mi alıyorum kontrollü gittim mi almıyorum. Aç kaldığım zaman çok rahat hissediyorum kendimi benimki duygusal açlık kısmında bozuluyor. Tamamıyla irade gücü.
Cok güzel diyorsun ama ben defalarca denememe rağmen başaramadım az öz yemeği doğrusu bu biliyorum ama yediğim zaman aşırı yiyorum deli gibi nedense.Evet canım duygusal açlık zaman zaman bende yaşıyorum ama en sağlıklısı bunu bir diyet değilde yaşam tarzı haline getirmek herşeyden azar azar yemek gerekiyor hiç birşeyi hayatımızdan cikaramayiz ama porsiyon küçülterek bunun önüne gece biliriz
Peki ne zamana kadar yememeyi dusunuyorsun böyle bir dunya yok malesef keşke olsada bizde yemesekCok güzel diyorsun ama ben defalarca denememe rağmen başaramadım az öz yemeği doğrusu bu biliyorum ama yediğim zaman aşırı yiyorum deli gibi nedense.
70 kiloya cikivermisim belki daha çok çıkacağım en iyisi dedim kökten çare bulmak yani hiç yememek bu bana yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?