• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

rem123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
4
0
1
25
Merhaba bugün adetimin 15. Günü, hamile kalmak istiyorum ovülasyon testi aldım birkaç gündür kullanıyorum pek düzenli kullanamadım ama bugün iki çizgi belirgin şekilde çıktı gibi, yumurtlama var mı yok mu emin olamadım yardımcı olur musunuz? Bu arada adetim pek düzenli değildir çoğunlukla gecikme oluyor

Eklentiler

• IMG_6024.webp
    IMG_6024.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba bugün adetimin 15. Günü, hamile kalmak istiyorum ovülasyon testi aldım birkaç gündür kullanıyorum pek düzenli kullanamadım ama bugün iki çizgi belirgin şekilde çıktı gibi, yumurtlama var mı yok mu emin olamadım yardımcı olur musunuz? Bu arada adetim pek düzenli değildir çoğunlukla gecikme oluyor
Evet pik gözüküyor biraz daha koyu olabilirdi. Belki yarın daha koyu olur düzenli yapmanız daha iyi olucaktır

Çok sık ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyormuş sanırım o yüzden kafam karıştı 😞

Teşekkürler yorumlarınız için bugün de testi yapıp kontrol edeceğim 🙏🏻

yarında pik olabilir ya da çatlayabilir , sadece pik gününü değil pikten sonra silikleşince yani çatladığındaki gün de birliktelik olsun
Banada yardımcı olur musunuz ? 11ini ve 13ünün sabahını değerlendirdim ilişkiden sonra test yaptığımda silikleşmişti en sonrakinden bahsediyorum daha sonra akşam 22:30da tekrar yaptım yine şişlikti ama bu kadar değildi sanırım akşam çatladı ama ilişki olmadı dün . Bugün olur mu bilmiyorum şansım var mıdır ? 9 aydır deniyorum bu ilk ovülasyon testim
IMG_8326.webp

Eklentiler

• IMG_8317.webp
    IMG_8317.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 8
Banada yardımcı olur musunuz ? 11ini ve 13ünün sabahını değerlendirdim ilişkiden sonra test yaptığımda silikleşmişti en sonrakinden bahsediyorum daha sonra akşam 22:30da tekrar yaptım yine şişlikti ama bu kadar değildi sanırım akşam çatladı ama ilişki olmadı dün . Bugün olur mu bilmiyorum şansım var mıdır ? 9 aydır deniyorum bu ilk ovülasyon testimEki Görüntüle 3658276
benimde üst üste iki günüm pikti bende birini değerlendirdim birini değerlendirmedim çatladığı günü değerlendirdim ilk ovülasyon testimdi şuan 37. haftama girmek üzereyimmm inşallah tutmuşturr hayırlısıyla . havuç ye ve ben bi iki dakika ilişki sonrası belimi kaldırdım , birgebeningunlugu diye instagramda bir sayfa var oraya da bakarsan

benimde üst üste iki günüm pikti bende birini değerlendirdim birini değerlendirmedim çatladığı günü değerlendirdim ilk ovülasyon testimdi şuan 37. haftama girmek üzereyimmm inşallah tutmuşturr hayırlısıyla . havuç ye ve ben bi iki dakika ilişki sonrası belimi kaldırdım , birgebeningunlugu diye instagramda bir sayfa var oraya da bakarsan
Yani çatladı mı bilmiyorummmm gece pili gördüm sabah ilişki oldu üç saat sonra test yaptım hafif T silikti dünde olmadı çok istiyorum ya , belimi kaldırdım hepsini yapıyorum ama bakalım bugün ilişki olsa biraz daha garanti hissedicem bide o en pik yaptığı günü değerlendiremedim o yüzden gerginim :(((((

Çok mutlu oldum senin için sağlıkla kucağına al inşallah 🤍

Back
X