dayanacak gücüm kalmadı

Hayatta saygı duyulacak hiç bir duygum kalmadı.Buna rağmen ben hiçbirşey olmamış gibi yaşadım.saygıda kusur etmedim..dönem dönem dayanamadığım zamanda anneme herşeyi anlattım.bana verdiği cevap; ''ben ne yapmışımkiii'' oldu..
Bigün tartışma sırasında daha ne yapabilirsiniz dedim.10 yaşına kadar odanızda yatırdınız zorla.hayır demeye hakkım bile yoktu.Ne demek istediğimi anladı ve anlamazdan geldi..
Sadece o değilki babam şu yaşımızda cinselliği kastedip annemi küçümser.istediğim bi kadın değil der soğuk der..
Annem öyle olsa bile ben neden buna şahit olayım...neden bileyim....
Ve korktuğum şeyse bunlardan dolayı bende evlenirsem eşime öyle davranacağım..Kendimi daha ne kadar kandırabilirim bilmiyorum..yurda çıkmayı bile düşündüm
canım sen boşver onları artık ok say hayatına bak ve psikologtan destek al bunları anlat sana yardımcı olur hayat güzel iyi yönleriyle bak dışarda temiz hava var şuan kar yağıyor ama güneş çok güzel pırıl pırıl

psikolojim o kadar harapki..o kadar yalnızımki bu evde..para kazandığım an psikoloğa gidicem..hatta çok kötü olduğum zamanlar tedavi ücretini babama söyleyeyim diyorum utana sıkılada olsa..madem beni sizler bu hale getirdiniz bari tedavime maddi destek verin demeyi düşünüp sonra vazgeçiyorum..Minnetine değmez diyorum çünkü babam kazandığı tüm parayı kendi isteğine göre arazilere yatırır.tapularınıda abimlerin üstüne.ilerde kız çocukalrı hak sahibi olmasın diye.

Kız çocukları hak kazanmasın ileride elin adamlarına muhtaç olsunlar tabi.Baban ve baban zihniyetli olanlarda bundan haz alsınlar.Sana diyeceğim tek şey İnşallah kurtulursun bu aileden bir an önce.Dualarımdasın.Rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah.

Back