Dayanacak gucum kalmadı

Bir hastaneden darp raporu al yaninda dursun muhakkak. Bosanmak bu kadar tepki aliyorsa kacmaya da herhalde iyi bakmamislardir bunu goze aldoysan bosanmayi da goze alabilirsin sanirim.

Keske yapilsa keske

Hayatim soyle bir gercegi var birey toplum devlet farketmez eger bugun ustumuze dusen zorunluluklari gorevleri yerine getirmezsek ilerde cikacak sorunlari telafi etmek icin cok daha buyuk gayret emek

sarfetmemiz gerekecek..malesef zamaninda yapilmayam yatirimlar yuzunden suan belki bin kat fazla para cephane olarak dondu o bolgeye...yine zamaninda fakir ailelere yeteri kaynak verilmedigi icin bir suru zeki cocugumuz gencimiz son zamanlarda bahsi gecen serefsizin kuklasi oldu..once birey aile ve toplum olarak sorumluluklarimizi yerine getirmedikce ne kadin mutlu olur ne mutlu cocuklar yetisir nede saglikli bir toplum olabiliriz

Madem sülalenizde boşanmak yoktu neden evlenme konusunda dikkatli davranmadınız, hic dusunmediniz mi ailemin istemedigi birisi ile evlenirsem daha da kotu olur diye? Hadi evlendiniz neden korunmadiniz hamile kaldiniz, bosanan kadini dislayan toplum, cocuklu bosanan kadina daha cok psikolojik baski uygular, dayanacak gucun kalmadiysa kac herkesten, ailenden de kocandan da kac!

Güneydoğulu bir aileye sahibim. Tam adamına söylediniz bunu. Ne ailemde ne sulalemde kaçan bir tane kız yok.

Kaçmanın aile ile alakası olduğunu dusunmuyorum açıkçası. Kendilerini yanlış adamlara kaptırıp gidiyorlar ışte. Burda ailenin kötü olması değil adamların kötü olması mesele. Aklı başında bir adam kız kaçacam dese bile durdurur onu.

Aklı başında bir adam kız kaçacam dese bile durdurur onu.

Aynen oyle. Kardesimin kiz arkadasi ailesinden bunalmis (ki dogulu degiller) kacicam falan demis. Kardesim de olmaz oyle sey gelip isteyip babanin evinden alicam seni demis. Yani sevdigine deger veren bir erkek degil isine gelen erkek kacalim der.

İnanin yapacağmi bilemiyorum aileme gitsem aileler devreye girer tekrar baristirirlar birkez gitmistim yine aynisi olmuştu eve gelince daha kötü olaylar olmuştu kacsam bulup öldürürler namus meselesi diye çaresiz cekiyorum bebeğimi asla aldirmam çok seviyorum onu

Kaçarken her şeyi göze almışsınız. Demek ki bazı şeyleri değiştirmeye cesaretiniz ve gücünüz var. Öyleyse yine aynı gücü kendinizde bulabilirsiniz.
Boşanma davası açın. Aileniz sizi istemiyor, evden kovuyorsa devlete sığının. Bunu bebeğiniz ve kendiniz için yapmalısınız. Başta çok zorluk çekeceksiniz ama sonra iyi ki bu cesareti göstermişim diyeceksiniz. Allah yardımcınız olsun.

Kocanin sorunu ne tam olarak ? Sinirinin sebebi ne, neden bu kadar ofkeli?
Bosanamam diyorsan bu sorunu cozmeye calis sakinken iyi diyorsun al karsina konus tatli dil yilani deliginden cikarir belki?

Her cocuk ailenin ona kattiklariyla verdikleriyle gelisir..herkes bir sekilde cocugu buyutuyor ama akil beden ve ruh sagligi yeteri duzeyde gelismis evlatlar yetistirebilmekte meziyet..cocuk artisiyla eksisiyle herseyi aileden aliyor..bilincsiz yetismekte kesinlikle cocugun sucu degildir...
Misal biz suan akil veriyoruz bu akillari annesi verseydi hayati insanlari yeterince anlatsaydi suan burda bunlari paylasmak zorunda olmazdi.

Bir mesleğin var mı diyeceğim ama yasin gereği olmadığı çok açık. Madem kurallar bu kadar katı nasıl kaçtın? Aynı senin durumunda olan bir arkadaşım vardı. Evde üni sınavlarına hazırlanmış gizlice. Ankara'da 2 yıllık bir bölüm kazanmış kaçmış gelmişti. Gündüz okuyor gece çalışıyordu. 1 tane oğlunu da bırakıp kaçmıştı düşün. Şuan kendi hayatını kurdu, oğlunu alacağı günü bekliyor.

Aynen oyle. Kardesimin kiz arkadasi ailesinden bunalmis (ki dogulu degiller) kacicam falan demis. Kardesim de olmaz oyle sey gelip isteyip babanin evinden alicam seni demis. Yani sevdigine deger veren bir erkek degil isine gelen erkek kacalim der.

Cok dogru yazmissin...
Hayat boyunca karimiza her turlu insan cikiyor cikabiliyor ailelerin gorevi degilmidir kiz evladini insanlara erkeklere karsi bilinclendirmek..her zaman baskasinin vicdanina emanetmi yasayalim...
Kardesine helak olsun akli basinda mert bir insanmis ama aksi olanlarun sayisi daha fazla

Cok uzuldum ya ne desem bilmiyorum keske kadin siginma evine filan mi gitsen

Canım boşanmak yok ama benim bildiğim doğulular kardeşlerine falan cok düşkün olurlar durumunu ailene anlatmayı düşündün mü hic?

Dayak yiye yiye 10 sene sonra iki büklüm olmak istemiyorsan nasıl baba evinden kaçtınsa koca evindende devlete kaç kurtul

Lutfen daha yirmisinr girmemis kiza boyle akillar vermeyin devlet,kac gun bakcak ya sonrasi Allah korusun..

Konuyu nerelere getirmişsiniz tebrik ederim.
Ezan Arapça okunmaya başlaması göz boyamak için mi, tuhafsınız gerçekten

Lutfen daha yirmisinr girmemis kiza boyle akillar vermeyin devlet,kac gun bakcak ya sonrasi Allah korusun..
Kaldığı sürede iş baksın kendine.
Bi çaresi bulunur elbet.
Tabii Allah korusun belalı bi tip değilse eşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…