Dayanamadım azdan corladımm...

cok komik anlatmışsın... bunu da kenera yazdım bir daha ısrarcı biri cıkarsa böyle yürürüm hahahahaha

Çok sinirleniyorum böyle menopoz teyzelere. Bişeyi bilmezler etmezler cahil cahil konuşurlar. Dedikodudan insan çekiştirmeden başka bişey bilmezler. Çok iyi yapmışsın. Bi daha görürsen bi daha yap. Annende ayıp olduğu için değil sonra onunla karşılaşınca bu konu olur da söyleyecek bişey bulamam diyerek ağlamıştır unutur o da. Millete mi kaldı ya

Insanların özeline Israrla neden bu kadar müdehale ederler anlamıyorum
bende... hani bir muhabbetim olur yaşıt oluruz sohbet oraya döner, konuşuruz bunu anlarım da ayak üstü bu kadar olur olur demesi ayrı bir durum.... anlamasız ve manasız....

umarım dedigin gibi annemde o durum için aglamış olsun....

Canım seni çok iyi anlıyorum.ayni yollardan geçtim 2 kez tüp bebek negatif sonuçlandı ve sonrasında doğal yoldan gebelik oldu.
Anlıyorum hissettiğin duyguların kat be katını yaşadım.insanlar artık benden gebeliklerini gizliyordu bu daha da acı.ne yani bebeklerinde gözüm mü vardı yada nazar mı değdirirdim
İnsanlara açıklama yamaktan bıkmıştım.
Gereksiz insanlar için kendini üzme.hakkinda hayirlı olan ne ise o olsun.sen elinden geleni yapmıssın yada yapıyorsun boşver gerisini.

teşekkür ederim :) dedigin gibi elimizden geleni yaptık...ve gene dedigin gibi gerisi boşvermek lazım...
eminim ki başkasının gebeligine sende benim gibi sevinip mutlu oluyordun ama böyle anlamıyorlar... cok ilgincler cok..

Eminim zor şeyler yasamissinizdir ama siz de bilirsiniz ki kadıni en iyi kadın anlar. Bazısı vardır, samimiyet ten uzak ayy canım senin de olur vs...toplarına girer. Bilirsin ki bunu yürekten demez, sana çare olmak için söylemez. İşte oylelerine bu şekilde davranmaliydiniz. Eğer teyze dediğiniz gibi sadece iyi niyetli olarak söylediyse biraz tepkiniz ağır olmuş malesef kiminin parası kiminin duası derler...belki yürekten istemiştir sizinle konuşurken. Dolmussunuz bu da son noktayla patlama olmuş

Aslında 2. Tup bebekte başarısız olunca çok canım sıkılmıştı.2 arkadaşim hamile kalmıştı o dönem ve ben onlara çok imrenmiştim.çok ağlayıp allahım imrendirme diye dua ettim.çok acı günlerdi.kimsenin çocuğu için kötü niyet beslemedim ama insan kendininde olsun istiyo.
Bize dr sperm çok iyi genetikte temiz ama yumurtayı dölleyemiyo demişti.hatta BİLİMINDE AÇIKLAYANADIĞI şeyler var demişti (ona ALLAH deniyo)
Sonra dr eşime sigarayı bırak dedi keçiboynuzu pekmezi iç dedi.bende arısütı balık yağı kapsülü inofolik combi ve aktardan bir macun kullandım.2 ay sinra gebe kaldım.
5 sene içinde 1 kez aşılama,3 kez rahim filmi, 1 kez dış gebelik,1 kez boş gebelik,2 kez tüp bebek negatif sonuçlandı.
Çok şey yaşadım.allah kimseye evlet aratmasın.rabbimde sana dilediğini hayırlı zamanda versin

Teyze iyi niyetli başlayıp şöylesi densizce bir cümleyle iyi niyeti götürmüş ;'' Zaten annen, anane de- babanne de oldu sen dogurmasan da olur" Hiç şaşırmadım tepkisine. Yeriniz de olsam daha konuşmanın başında (ailemi de hassas bir mevzu olduğu noktasında bilgilendirir) bu konuda konuşulmasından hoşlanmadığımı söyler tepkimi dile getirirdim. Haliyle konu açılmaz, neden çocuk sahibi olmadığınıza dönmez, tatsızlıkla neticelenmezdi. Bu tür konuların bazı anlayış abidesi (!) insanlarımızca bu yöne kayması olağandır. Bunu görmeniz gerekirdi bence. Herkesten bilinçli tavır bekleyemezsiniz.

pek dolmuş degildim ama neyse...artık olan oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…