Dayanamadım ve söyledim ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/surekli-para-para-para.814161/

Merhaba bayanlar bu konuyu belki hatırlarsınız bu yazılar yine bu konunun devamı olarak da sayılabilir .
Kısacası özetlersek ben 6 aylık evliyim . Eşimin 2 erkek kardeşi var en büyükleri eşim .
Birisi çalışıyor ama kendi harçlığı çıkacak kadar . Öteki çalışmıyor . Annesiyle babası ayrı babası başka şehirde yaşıyor çok gerekli olunca para yolluyor o da zamanından geç ve on kere söylemek gerekiyor .
Annesi de bi işe girince 1 hafta en fazla 1 hafta çalışyıor sonra ben çok yoruldum deyip bırakıyor :) Geçen akrabalarındaydık onlar aralarında dalga geçiyorlardı yeni bir işe girdi sen yine çıkarsın ordan yoruldum deyip hiç devam etme bence diye ahh çok yoruldum der sızlanırsın kesin dediler . Kendi bile haklısınız diyor :) .
Kısacası kira fatura alışveriş vs.. günlük harçlık keyfi sigarası vs.. herşeyini biz veriyoruz . Vermeyince nankör verince canım aşkım tatlım oluyor eşim .
Herneyse kısaca konu bu . Eşim de sürekli para veriyor . Bazen bıktım artık ben de ne yapacağımı şaşırdım dese de sinirlense de sonra fikirleri yine değişiyor yine para veriyor yine veriyor hep veriyor . Biz evlenirken 10 milyar kredi çekti annesi kendi üzerine bizim için ben ççalışır öderim siz ödemezsiniz dedi ona o lafa güvendik şimdi onu da ödemiyor . Biz ayriyetten araba için kredi çektik araba aldık . Onun kredisinide ödüyoruz her ay . Bu annesinin çektiğine de kaç aydır ödenmediğinden icra mı ne geleckemiş onu da biz ödüyoruz zaten hep biz ödedik . 750 o kredinin borcu var 450 bizim araba krediimizin borcu var . Onlarında bir miktar paraları vardı üzerine sen kredi kartından bize bikaç milyar çek araba al kardeşini işe sokalım kredi kartının borcunu baban öder dediler babası ödemedi . 2 tane şahin aldılar o parayla bizim kredi kartından çektiğimiz para + onların parasıyla . Baktık babası ödemiyor kredi kartından çektiğimiz parayı bizim de borç gırtlakta şahinin birini saattık parasını çektiğimiz kredi kartına yatırdık . Bu seferde annesi demeye başladı o para bizim nasıl bana sormadan gidip kredi kartına yatırıyorsun .. Bankadan çektiğimiz paraya benim pram demeye başladı ..

Dayanamadım söyledim başlığına gelirsem :

Geçenlerde yine annesindeyiz oturuyoruz .Eşimin çalışmayan yan gelip yatan erkek kardeşi kendine iki buçuk milyarlık telefon almış yeni neyle ödeyecekse bilemiyorum herneyse . Eşim dedi ki bizim iiki buçuk milyarlık telefon alacak durumumuz yok bunlar zengin dedi bana annesinin yanında . Nasıl ödeyecekse artık falan biz alamıyoruz dedi .
Ben de abisi var ya o öder ya nolcak dedim . Annesi de yani kayınvalidem de öder tabi dedi . Ödeyemezse de borç çeker yine öder abisi ya nolcak dedim . Annesi de herkes birbirine ihtiyacı oldukça yardım edecek dedi . Ben de nedense hep benm eşimin ihtiyacı olmuyor da her şeye sizin ihtiyacınız oluyor dedim . Dayanamadım ya artık patladım . Sen bu konuya karışma dedi bna eşim de benim verdiğim para seni ilgilendirmiyor sen ne karşıyorsun dedi . Ben de banane canım beni ilgilendirmez dedim . Senin kardeşin çalışmıyor oturuyor neyse kendisi bilir kendine daha zor olur banane canım dedim sustum .
Onun üstüne pek iyi değil aramız kayınvalideyle ama çok da umrumda bi üzüldüm ki anlatamam yani . Üzerine o kadar borç var dert var kadın beni öldürecek ya inanabiliyomusunuz kimse çalışmıyor herşeyi biz veriyoruz borç dolu kadın yaşam ünitesi istiyormuş :KK70: Yeni koltuk takımlarına bakıyor yeni koltuk takımı istiyormuş .
Bir tane biz eşimle evlenmeden önce biz para biriktirmeye çalışırken almıştı aldırmıştı daha doğrusu şimdi de diğer ordaya istiyormuş :KK70:
Ben nasıl çıldırmıyım ya bu işe . Kısaca şuan bi şahinle kardeşine üstüne para koyup başka araba almayı düşünüyorlar babası alacak şahini satabilirlerse tabi . İlla arabayla çalışcakmış beyefendi başka işte çalışamazmış . Herkes arabayla çalışyor zaten ... O gün bunu da dedim annesine zaten neyse . Bizim kredi kartı borcu kapandı derken yine kredi borcuna çektik yine 3 4 milyar borç oldu 20 25 milyar borç var yeni araba alıncak ? Geçim derdi var 2 evin birden tek kişi tarafından .. Ha bir de kaynanaya koltuk takımı yaşam ünitesi falan lazım :KK70::KK70::KK70: Ben derdimi nasıl anlatacğaım bu insanlara ya . Çözümü yok bu yolun sanırım . Eşim sürekli para verecek borçlar mı ödencek evler mi geçincek nasıl olacak bilmiyorum .. Bizim de birgün bebeğimizz olacak nasipse . evler ayrı paralarda ayrılmalı . Evler ayrı paralar bir olur mu hiç hangi mantığa sığıyor bu ya _?
Geçen kardeşiyle bir yere gittik adamın biri ne iş yapıyorsun dedi kardeşi de eşimin yaptığı işi kendi yapıyormuş gibi işte söyledi .. Çalışmıyorum ben diyemiyor tabi .
Bu borçlar nasıl bitecek .. Bu anası bizden ne zaman para istemeyecek .... ne zaman bitecek bu insanların kirası faturası alışverişi ya ..

Yuh yani:KK57:
Ne desem bilemedim. Hadi ihtiyaçları olsa anlarımda çalışmıyoken 2 bin 500 liralık tlfn alıp size güvenmelte biraz kaz var yolayım gibi olmuş.
Siz çalışıyo musunuz?
Ben olsam bol bol yer içer gezer tozardım. Onların keyfine para yatıracağıma kendi keyfime bakarım.

Ooof ben sistim valla
Kaynanana yasam unitesi olarak munasip birsey soylemek isterdim su an:KK66: bu gidisle allah muhafaza size bir solunum destek unitesi alinacak gibi geldi bana yaziktir gunahtir ya hic mi acimiyorlar ogullari deli gibi calissin onlar para ustune para sizdirsin terbiyesizlik bu resmen
Soyledigin lafi ayakta alkisliyorum oh olsun iyi yapmis soylemissin
Esin de kusura bakma tam embesil kendini koyun gibi sagdirmaya devam etmek icin sen karisma demis seni orada yari yolda birakmis ama unuttugu birsey var senin rizkindan kisip onlarin bir taraflarina siviyor paralari senin de esinin kazandigi parada hakkin var kimin parasini kime verdigini zannediyor cok sinirlendim yaaaa

2 tane şahin aldılar o parayla bizim kredi kartından çektiğimiz para + onların parasıyla . Baktık babası ödemiyor kredi kartından çektiğimiz parayı bizim de borç gırtlakta şahinin birini saattık parasını çektiğimiz kredi kartına yatırdık
Şahinin tekini de hayvanat bahçesine satın

Ooof ben sistim valla
Kaynanana yasam unitesi olarak munasip birsey soylemek isterdim su an:KK66: bu gidisle allah muhafaza size bir solunum destek unitesi alinacak gibi geldi bana yaziktir gunahtir ya hic mi acimiyorlar ogullari deli gibi calissin onlar para ustune para sizdirsin terbiyesizlik bu resmen
Soyledigin lafi ayakta alkisliyorum oh olsun iyi yapmis soylemissin
Esin de kusura bakma tam embesil kendini koyun gibi sagdirmaya devam etmek icin sen karisma demis seni orada yari yolda birakmis ama unuttugu birsey var senin rizkindan kisip onlarin bir taraflarina siviyor paralari senin de esinin kazandigi parada hakkin var kimin parasini kime verdigini zannediyor cok sinirlendim yaaaa

Annesinin yanında onu kırmamak için söylemiştir kesin öyle . O da çünkü bıktım artık diyordu . Sonra fikri değişiyor kızgınlıkla bıktım diyor sonra da para veriyor ya ben bile deli oluyorum . :d Borç dolu kadın koltuk takımı bakıyor ya çok komik bence . Ayrıldığı eşi bile onla ilgili batakçı diyormuş :KK70:

Bebeğimiz olacak kısmetse derken ben veriyorum sen karışma seni ilgilendirmez diyen eşinizden çocuk mu düşünüyorsunuz? Banane deyip konuyu kapatmışsınız ne demek banane sizin hakkınız yok mu o yedikleri parada?çok sinirlendim daha fazla devam etmeyim en iyisi

Biz sıkıntı çekmiyoruz şükür yeme içme koonusunda eşim evine de bakıyor ama para biriktirebilirdik şimdiye onlara paara vermeseydik 5 6 milyardan fazla paramız vardı bankada ya da borçlarımız kapanmıştı . Konuşsam da annesi anlamayacağı için daha fazla konuşup sinirimi bozmak istemedim zaten elllerim titremeye başlamıştı sinirden

Annesinin yanında onu kırmamak için söylemiştir kesin öyle . O da çünkü bıktım artık diyordu . Sonra fikri değişiyor kızgınlıkla bıktım diyor sonra da para veriyor ya ben bile deli oluyorum . :d Borç dolu kadın koltuk takımı bakıyor ya çok komik bence . Ayrıldığı eşi bile onla ilgili batakçı diyormuş :KK70:
Tovbe estagfurullah yaaa :KK66: bir yasimadaha girdim ne kaynanaymis arkadasim ya:KK66:

Bu borçlar nasıl bitecek .. Bu anası bizden ne zaman para istemeyecek .... ne zaman bitecek bu insanların kirası faturası alışverişi ya ..
Ogluyla evli oldugun sürece hiiiicccccc bitmeyecek, yani ömür boyu onlara bakmakla hükümlüsünüz.
Kocanda hep verecek, hep verecek, sende hep üzülecek hep üzüleceksin. Cocuklar yapacaksin belki esin düzelir, belki cevren senden ümidi keser diye ama yinede hic bir sey degismeyecek ve yeri gelecek cocuklarin riskinida onlara vereceksiniz.
Bunlari nerdenmi biliyorum ? Cünkü cok yakin ailemde yasadim, gördüm ve seyrettim hayretler icinde. Yeri geldi o insanlarla konustum bak yuvan dagiliyor dedim, ama, ne yapayim o benim annem dedi ve kardeslerim, atamam, dedi....

Bu ne arkadaş? Bazı anneler neden böyle? Oğlu kendi oğlu değil mi ona da mı acımıyor? Bence de eşinize o noktada müdahale etmeye hakkınız var. Yani tabii fabrikatörseniz onu bilemeyeceğim de...

Biz sıkıntı çekmiyoruz şükür yeme içme koonusunda eşim evine de bakıyor ama para biriktirebilirdik şimdiye onlara paara vermeseydik 5 6 milyardan fazla paramız vardı bankada ya da borçlarımız kapanmıştı . Konuşsam da annesi anlamayacağı için daha fazla konuşup sinirimi bozmak istemedim zaten elllerim titremeye başlamıştı sinirden
Annesini kırmamak için sizi kırıyor annesi nasıl sevinmiştir Ohh oğlum ağzının payını verdi susturdu aslan oğlum demiştir. Sizi değersizleştirmiş işte kendisi göndermek istemiyor olsa onun içinde tam yeri ve zamanıydı. Bıktım falan ayakları sizi susturmak içinmiş

sende sinirden gulmeye vurmussun kendini:KK49:esin annesinin yanindami sana sen karisma dedi.eger oyle dediyse burnundan getir derim:anneadayı: acik firimde su ki;boyle evlilikte butcede olmaz.

Ogluyla evli oldugun sürece hiiiicccccc bitmeyecek, yani ömür boyu onlara bakmakla hükümlüsünüz.
Kocanda hep verecek, hep verecek, sende hep üzülecek hep üzüleceksin. Cocuklar yapacaksin belki esin düzelir, belki cevren senden ümidi keser diye ama yinede hic bir sey degismeyecek ve yeri gelecek cocuklarin riskinida onlara vereceksiniz.
Bunlari nerdenmi biliyorum ? Cünkü cok yakin ailemde yasadim, gördüm ve seyrettim hayretler icinde. Yeri geldi o insanlarla konustum bak yuvan dagiliyor dedim, ama, ne yapayim o benim annem dedi ve kardeslerim, atamam, dedi....

Eşim annesine artık para olarak sizden ayrıyım dediğini söyledi bugün . Artık bir dahaki ay para vermeyeceğim diye söz alıp kayıt yapıyorum :) şimdilik böyle idare etmeye çalışıyorum yararsa bakalım . Nasıl bir akıl mantık ben de anlamıyorum hayatımda görmedim ya evi ayrı parası bir olanını

X