Dayanamadım ve yalakalara yalaka dedim

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Geçmişi unutamıyordum yani hamileykn iş petformansun düşük diyr hem mdür hem de çalışanlar taradından hakarete uğradığumı.yeni gelenletr iş verilmiyor. E o zaman neden hamileliğimde benden iş istendi diyorum.yapılan hakaretleri unutamıyırum.her yeni gelen de bana sarınca ben de onlsra yalaks işeyaramax yağcu dedim dolaylı biçimdr veEn sonunda yalakalarla tartıştım.yalakalardan biri elinde kitapla gelmiş 'kendimi geliştirmek için kitap okuyorum' diyordu.diğeri de sakın alzaymer olmamak için olmasın demez mi.ben demkitap alzaymer olmamak için okunmaz kendini geliştirmek için okunur.daha önce bana kocan senle evlendiğine pişman mı diye soemuşrun ve halen özür dilemedin.önce kitap oku da bir bayanla nasıl konuşacağını öğren dedim.önce adil olmayı çalışmayboşalakalık yapmamayı öğren dedim.diğer yalaka x abiyle böyle konuşamazsın.saygılı olmalısın dedi.'siz karışmayın sizinle ilgili konuşmuyırum.bana bu odada böyle denildi ben de bu odada cevap veriyorum'ben yakınımda böyle konuşmanıza rahatsız oldum defi.'ben de burada iş sırasında sürekli konuşmanızdan rahatsız oluyorum.benimle sadece iş için konuşun.benim için sadece işiniz kadarsınız dedim.bu hala konuşuyor'zaten siz burada kimseyle kobuşmuyorsunuz' 'benimle şahsi konuşmayın sadecr iş için demiştim dedim ve defoldu gitti kadın.zaten bana tavırları ukalaydı arada bişi yok ama böylesi iyi oldu.o da boşaldı ve o adama da aile hayatım hakkında dedikodu ysptığı için özür dilemesi herektiğini yoksa bu konuyu kapatmayacağımı söyledim.bana iş yapmıyır diyordunuz bu müdürlükte zaten kimin ne kadar çalıştığı ortada dedim.tutturmuşlar sen herkesle kötüsün diye.e müdürle kötü olsuktan sonra eışlandım hele de yeni gelen yalakalarla çoonsorun yaşadım.şimdi daha yalnızım.bu kısır döngüden nasıl çıkılır

Valla tam okuyamadım zorlandım ama anladığım kadarıyla gereksiz diyaloğa girmişsiniz, insanlarla ne kadar yüz göz olursanız o kadar çirkinleşir. Muhattap olmayın.
Ya yaşadığımız haksızlıklar ne olacak hep yalakalar mı kazanask

Sizin bütün konularınız bu tarzda ama. Ne iş yerindekilerle anlaşabiliyorsunuz ne çocuğun okulundakikerle. Bize anlattığınız kadarını biliyoruz sadece. Yorum yapmak güç ama genele bakınca acaba sizin tavırlarınızda mı insanları iten bir şey var ya da olan şeyleri siz mi gözünüzde büyütüyorsunuz diye merak ediyor insan.

Yazdıkların anlaşılmıyor. Düzenle lütfen. Devir yalakalık devri .Her ortamda var bunlardan hangi birini bozacaksın. Söyleyince hiç bir şey değişmeyecek. İnsanlar bencil ve iki yüzlü çoğu yerde. Mesafeli ol.İşini iyi yap. Kolay gelsin.

Ya bu işyeri sorunlarınızı fazla mı abartıyorsunuz acaba? Hem deli gibi çalıştığınız çok yoğun durumda olan işyerinizde ha gayret konu açıyorsunuz.

Sizin bütün konularınız bu tarzda ama. Ne iş yerindekilerle anlaşabiliyorsunuz ne çocuğun okulundakikerle. Bize anlattığınız kadarını biliyoruz sadece. Yorum yapmak güç ama genele bakınca acaba sizin tavırlarınızda mı insanları iten bir şey var ya da olan şeyleri siz mi gözünüzde büyütüyorsunuz diye merak ediyor insan.
Çocuğun okulunu çözdük müdre ile iyiyiz.tatlıya bağlqdık.sorunsuz yalakalarsız iş hayatı mıvvar.belki insanlar buraya yazmıyor ben yazıyorum bu suç mu

Gerçekten size yapılan bir yanlış varsa yapıldığı zaman tepkinizi koymalısınız. İçinizde biriktirip büyütüp, aylar sonra taşar, önünüze gelene ağzınıza geleni söylerseniz, dışardan şahit olanlara epey sorunlu bir birey olarak gözükürsünüz.

Nasıl bir kısır döngüden kurtulmak istiyorsunuz? Arkadaş edinmek mi? Daha ağır başlı, daha sakin olmalı

O kadar çok yalaka yazmışın ki gözlerim kör oldu ve de yazın okunmuyor konun ile ilgili olarakta gereksiz olmuş yaptığın şimdi sen yalaka dedin diye hemen düzelecek mi ortam birde senin her ortamda bariz şekilde tartışman oluyor çocuğun okulu işyeri gibi acaba sen mi ters yine gidiyorsun bi baksan

Çocuğun okulunu çözdük müdre ile iyiyiz.tatlıya bağlqdık.sorunsuz yalakalarsız iş hayatı mıvvar.belki insanlar buraya yazmıyor ben yazıyorum bu suç mu
Suçlamak için yazmadım. Dediğim gibi yazdığınız kadar yorum yapabiliyoruz.
Tabi ki her yerde yalaka da oluyor, iş yapmayan da oluyor. Bu kadar sorun yaşayan çok insan olmuyor ama.

• Beğen
Reactions: KV_
Suçlamak için yazmadım. Dediğim gibi yazdığınız kadar yorum yapabiliyoruz.
Tabi ki her yerde yalaka da oluyor, iş yapmayan da oluyor. Bu kadar sorun yaşayan çok insan olmuyor ama.
ya da insanlar anlatmıyorlar ya da alttan alıyorlar uyım sağlıyorlar vs iş hayatı başka bişi.aile hayatımın bile deikodusu yapıldı bu kadar pislik insanlar olduğunu bilmiyorduö

ya da insanlar anlatmıyorlar ya da alttan alıyorlar uyım sağlıyorlar vs iş hayatı başka bişi.aile hayatımın bile deikodusu yapıldı bu kadar pislik insanlar olduğunu bilmiyorduö
Malesef iş hayatı böyle. Bazı şeyleri görmezden gelip, yeri geldiğinde diş gösterip, bazen de kulağı kapatmak gerekiyor.

Ve aile hayatımın bile dedikodusunu yaptılar.benim için adamla parası için evlendi.kocam için çoxuk olmasa boşanır diyor daha neler neler.laf çakmalar.bunlar geçmişte kalmadı unutmadım ve herkesin önümde de konuşırum.içim acıyo bu insanlar rahat çalışsınlar bana da baskı yapılsın yok hayır bunlatı konuşucam

Back
X