Dayanamadım ve yalakalara yalaka dedim

Is ortaminda böyle tartışılmaz kusura bakmayın.
Hepimizin rahatsiz oldukları vardir ama kardesinizle konusmuyorsunuz.
Bu şekilde haklı olsaniz bile asla dinlenip anlasilamazsiniz.
Bir sürü is konunuz var herkes size karsi, kendi yaptıklarıniza bakin dışarıdan bir gözle.

Daha önce de böyle konunuz vardı sanırım.
Birilerinden hoşlanmıyor olmamız onlarla küsmemizi ya da kötü olmamızı gerektirmez.Siz herkese Allah'ın selamını verin,herkese güler yüzlü ve saygılı olun samimi olmayın ama düşman da edinmeyin.
Herkese laf yetiştirmeye kalkarsak ne iç huzurumuz kalır ne de dış.Mesafe candır,görünmez bir kalkandır.

Bir önceki konunuza da yazdım,yine yazacağım.
Bakın hemen hemen her konunuzda anlaşamadığınız birileri var ve hep onlar kötü.
Hayat böyle geçmez.
Biraz kendinize dönüp bakıp,özeleştiri yapın. Herkes kötü,ahlaksız geçimsiz,yalaka vs olamaz değil mi?
Herkes size karşı durmak için yaşıyor olamaz.
Herkes sizi kıskanıyor olamaz.
İnanın böyle bir dünya yok.
Bu mantıkla hareket ederseniz üzgünüm ama kaybeden hep siz olacaksınız.
Herkesi sevmek zorunda değilsiniz,sevmeyin de zaten sizide çevrenizde herkes sevemez ama belirli bir mesafede durur,uslubunuzu bozmazsanız olaylar böyle içinden çıkılmaz hale gelmez.
Kreş konusundaki fevri tavrınız size ders olmalıydı ama ondan bile ders çıkaramamışsınız.

Geçmişi unutamıyordum yani hamileykn iş petformansun düşük diyr hem mdür hem de çalışanlar taradından hakarete uğradığumı.yeni gelenletr iş verilmiyor. E o zaman neden hamileliğimde benden iş istendi diyorum.yapılan hakaretleri unutamıyırum.her yeni gelen de bana sarınca ben de onlsra yalaks işeyaramax yağcu dedim dolaylı biçimdr veEn sonunda yalakalarla tartıştım.yalakalardan biri elinde kitapla gelmiş 'kendimi geliştirmek için kitap okuyorum' diyordu.diğeri de sakın alzaymer olmamak için olmasın demez mi.ben demkitap alzaymer olmamak için okunmaz kendini geliştirmek için okunur.daha önce bana kocan senle evlendiğine pişman mı diye soemuşrun ve halen özür dilemedin.önce kitap oku da bir bayanla nasıl konuşacağını öğren dedim.önce adil olmayı çalışmayboşalakalık yapmamayı öğren dedim.diğer yalaka x abiyle böyle konuşamazsın.saygılı olmalısın dedi.'siz karışmayın sizinle ilgili konuşmuyırum.bana bu odada böyle denildi ben de bu odada cevap veriyorum'ben yakınımda böyle konuşmanıza rahatsız oldum defi.'ben de burada iş sırasında sürekli konuşmanızdan rahatsız oluyorum.benimle sadece iş için konuşun.benim için sadece işiniz kadarsınız dedim.bu hala konuşuyor'zaten siz burada kimseyle kobuşmuyorsunuz' 'benimle şahsi konuşmayın sadecr iş için demiştim dedim ve defoldu gitti kadın.zaten bana tavırları ukalaydı arada bişi yok ama böylesi iyi oldu.o da boşaldı ve o adama da aile hayatım hakkında dedikodu ysptığı için özür dilemesi herektiğini yoksa bu konuyu kapatmayacağımı söyledim.bana iş yapmıyır diyordunuz bu müdürlükte zaten kimin ne kadar çalıştığı ortada dedim.tutturmuşlar sen herkesle kötüsün diye.e müdürle kötü olsuktan sonra eışlandım hele de yeni gelen yalakalarla çoonsorun yaşadım.şimdi daha yalnızım.bu kısır döngüden nasıl çıkılır
Kımseyle takılmak zorunda degılsın senın gıbı yalnız kalıp dıslanan bır yıgın ınsan var boşver işine bak laf sokuyorlarsa sende sok pis yalakalar.

Bu kısır döngüden nasıl çıkılır diye sormuşsunuz; psikiyatriste gitmek dışında hiçbir şey size yardımcı olmaz. Aşırı alıngan takıntılı ve mutsuzsunuz. Girdiğiniz her ortamda insanların size karşı gruplaştığını sanıyorsunuz hatta ailenizini bile yanınızda değil karşınızda hissediyorsunuz. böyle yaşamak kendinize ağır gelmiyor mu.

Kim dediyse "kitap oku" diye, doğru demiş. Yazıdan başka bir şey de anlamadım. Devamını okumaya da çalışmadım. Sizin doğru düzgün yazmaya bile tenezzül edemediğinizi ben okumaya hiç uğraşmam. Kendinizi yazarak ifade edecekseniz düzgün yazın.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar; ama iyi yapmışsınız ,kıraldan çok kralcılar vardır ya bende tahammül edemem öylelerine, müdürle aram iyi değilse kısır döngü devam eder, bir açığını bulman lazım

Kızlar, ben işimde gücümdeyken var gücümle çalışırken henüz hiçbir iş verilmeyen yeni gelenin dalga geçmelerine maruz kalıyorum.....çıldırtıcı bişi.sustum sustum sustum ama bir yere kadar

Genel olarak geçimsiz birisiniz belli ki
Biraz daha sakin yaşayın

Back
X