Dayanamadım

rosesse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar dayanamadım bugün ovitrelle sonrası dpo 10.kan verdim sonucumu bekliyorum nolur dua edin bana

Canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah kalbine göre versin🌸 var mıydı belirtin

Canımmm inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah kalbine göre versin🌸 var mıydı belirtin
Kasıklarım çok ağrıyor birde göğüs uçlarım çok kızarık hassas amiiiin inşallah allah razı olsun 🙏🙏

10. Gün erken değil mi? Biraz daha bekleseydin keşke
Stresle daha fazla mücadele edemedim içim içimi yiyor kaç zamandır deniyoruz olmadı çünkü. Negatif çıkarsa 14ünde tekrarlarım dedim kendi kendime

Stresle daha fazla mücadele edemedim içim içimi yiyor kaç zamandır deniyoruz olmadı çünkü. Negatif çıkarsa 14ünde tekrarlarım dedim kendi kendime
Negatif çıkarsa daha da stres olucaksın bence moralin bozulacak ya da. Ama 10. Günde pozitif çıkarsa da kesin sonuç denilemez çünkü 14. Güne kadar iğne kalıntısı olabiliyor
Gönlüne göre olsun inşallah

Evet o ihtimali düşünemedim 2.95 negatif çıktı sonuç bu saatten sonra değişmez herhalde artık
Negatif çıkarsa daha da stres olucaksın bence moralin bozulacak ya da. Ama 10. Günde pozitif çıkarsa da kesin sonuç denilemez çünkü 14. Güne kadar iğne kalıntısı olabiliyor
Gönlüne göre olsun inşall

Back
X