• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamayorum bazen kafamı taşlara vurmak istiyorum.

Yani yaşlarınız evlenmek için çok genç. 23 de 21 de gezme tozma eğlenme yaşı. Eğer ki 30luk bir adamdan bahsediyor olsaydık derdim ki sen haklısın evli barklı adam kırsın dizini otursun. Ama 23 yaşında çocuk tabi ki arkadaşlarıyla gezip eğlenecek bana normal geldi. Garip olan evlenmiş olması. Madem gezmek tozmak takılmak istiyor niye evlenmiş? Ben burayı çözemedim aslında.

kendi restaurntı varsa seni orda ünv.ye yazdırsın. hangi ülke bilmiyorum ama almanya ise okul ücretsiz. sene başında komik bir ücret alırlar.
okula git hayatını kurtar, sonra bas tekmeyi. aptallık etme evde oturup baykuş gibi herif bekleme.

önce dil kursundan başla, çok geçmeden bu planı uygula.

aslında isyanım kayınbabama Allah katında varsa alıcam hakkımı düğünümü hiç yoktan 4 ay daha uzattı eşim kendini kanıtlamak için bu işlere girdi sabah işi gece gezmesi perişan olan benim

23 eşim ben 21 evet düğünüm yurtdısında olucak büyük bi sevgiyle evlendik gerçekten de öyle hayallerimiz ve hayatlarımız cok zıt oluo zaten ana baba yok tanıdık yok yalnız bi evin içinde günler geçiriorm bu da cabası aynı memleketliyiz tatilde tanıştık

Daha yolun başında ve sana saygısı yok olmasınıda bekleme ve pişman olmuşsun zaten dahada pişman olmadan seni senden etmesine izin verme mecburmusun Yanlış 1evlilik çekmek için hayatını ziyan etme derim hakkında Rabbim senin yardımcın olsun amin

aslında isyanım kayınbabama Allah katında varsa alıcam hakkımı düğünümü hiç yoktan 4 ay daha uzattı eşim kendini kanıtlamak için bu işlere girdi sabah işi gece gezmesi perişan olan benim
adama beddua etme. senin kocanın içinde varmış böyle sorumsuzluk. kendini böyle mi kanıtlıyormuş ?

adama beddua etme. senin kocanın içinde varmış böyle sorumsuzluk. kendini böyle mi kanıtlıyormuş ?
evet kendini başka türlü kanıtlayamazmış çalişması çokkkk çoklkk parası olması lazımmış benim çok parada gözüm yok çok şükür biraz huzurum olmalıydı bana yeterdi

Tamamen yabancı. Suan o orada benim gitmem 3-4 ayı alacak toplamda benden 6 ay once orda olmus olacak yani. Desteğine ihtiyac duyacağım. Beni eve hizmetci yapıp kendi sokaklarda gezcek gibi bi düşüncem yok aslında . Ne ben ona boyun eğcek bi kadınım ne de o onu yapacak bi adam. Güveniyorum.Ama gitmekten korkuyorum,işin kotusu neyden korktuğumuda bilmiyorum.
Tamamen yabanciyla cok farklidir onlarda evimin kadini olsun yemek yapsin, hapis hayati yasasin zihniyetine sahip olan kimse yok denecek kadar az. Gideceginiz yeri bilmediginiz icin bilinmezlik korkutuyordur.

Konu sahibinin durumu sizinki gibi degil, onun ki daha vahim maalesef. Umarim her sey gonlunuzce olur.

Tamamen yabanciyla cok farklidir onlarda evimin kadini olsun yemek yapsin, hapis hayati yasasin zihniyetine sahip olan kimse yok denecek kadar az. Gideceginiz yeri bilmediginiz icin bilinmezlik korkutuyordur.

Konu sahibinin durumu sizinki gibi degil, onun ki daha vahim maalesef. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Umarım, tesekkurler

bi erkek asla bi kadına uymaz dünyanın en saf erkeği bile olsa kardeşim erkeklik egosu doğuştan gelen bişey

böyle böyle meşrulaştırıyorsunuz saçma sapan şeyleri.
tanıdığım 2 alman var türk sevgilileri için türkiye'ye yerleştiler onlarda erkeklik egosu yokmuş demek ki değil mi?

Back
X