Dayanamıyorum artık delirmek üzereyim allahım yardım et

HAYIRLISIOLSUNARTIK

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
71
4
16
Kocaeli
2yıldır ewliyim 1.5 yıldır korunmuyorz 4 ay önce 4 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce tekrar doktora gttm sat 11 aralık olmasına rağmen çok güzel dedi yumurtalıklarn folbiol ve duphaston werdi bu ilaçları kullanıpta sonuç alan warmı

cnm bu ilaçları kullanmadım ama haline çok üzüldüm kafana takma oyüce allah neyi ne zaman vereceğini iyi bilir sabret bak ne güzel doktor takibi altındasın eminim önümüzdeki bir kaç ay içinde hamiş kalırsın

2yıldır ewliyim 1.5 yıldır korunmuyorz 4 ay önce 4 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce tekrar doktora gttm sat 11 aralık olmasına rağmen çok güzel dedi yumurtalıklarn folbiol ve duphaston werdi bu ilaçları kullanıpta sonuç alan warmı

arkadaşım zamanın çözemediği ilaç yok... bende senin acının çok daha büyüğünü yaşadım 3.5 aylıktı ve bebeğimi bir hastane tuvaletinde yitirdim aldım elime küçük parmak adamımın cansız bedeni dakikalarca avuçlarımda kalakaldı. ve ben bunları yaşarken acımı hissedemeyecek kadar şoktaydım soranlara ve sormayanlara bebeğim öldü diyip tebessüm ediyordum ve artık herşeyi yapabileceğim diyip kocamdan kola istemiştim.... şoktan çıkmam tam 3 4 gün sürdü.ve ancak 3 4 gün sonra acılarımı hisstmeye başladım..... neyse

sabretmek o kadar zor ki.... forbiol sadece protein desteği ama bebek ve senin sağlığın için hayati bir önemi var diğerini bilmıyorum...bu ilaçlar hamile kalmayı kolaylaştırmak için değil de hamileliği sağlıklı geçirebilmek için öneriliyor... bence yumurtlama günlerini takip etmen çok önemli ben bir başlık açmıştım bakmak istersen yardımcı olabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yenlere-nacizane-onerilerim-yasadiklarim.html

Back
X