- Konu Sahibi herseyguzelki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle kafanı dağıtacak bıseyler bul rahatla stres adamı farkında olmadan böyle yapıyor
Allah razı olsun sevgilim benim de hep yanımda ama bu sıkıntılı anlarda o bile bıkacak diye korkuyorumdua her zaman ediyorum ama o kadar kötu bi duumdayım ki ya Allah yoksa ya bu dunyada yalnızsam bana yardım edecek bi güç yoksa boşa dua ediyosam gbi düşünceler bile geliyo aklıma
gercekten cok yoruldum nolur siz de bana dua edin
okulum da gercekten cok sıkıntılı her gun ayrı bi stres hocalar cok zor her acıdan bunalıyorum
sevgilimde askere gidecek su an izinde 4 gunlugune falan yanıma gelecek zaten baska sehirde yasıyolar
![]()
Tatlım öyle iyi anlıyorum ki dinle:
1- sevgln sendn bıkmaz sen iyıleşmek istedgnı göster ve buna çabala yeter kı. Askerdeyken mesafeye yenılme asla. Ben düzelcem ve sen hep yanımda olcksın de . Bunu yapmaya uğraş. Ben senı asla bırakmam de . Sevglm bana bktı o kaza geçırdı ben onu bırakmadım. Bunlar ilişkının temelı o istedgı içın kalmalı sana acımasn zaten acınck halın yok.
2- hemşırelık okumak zordur. Bir çok arkadaşm zona olmustu. Ama oda arkadaşm azmettı sinır hapları alıyodu ailesel sorun kendını okula verdı 3 bucuk .yılda fakulte bıtırdı.
3- dua et yaradanın varlgnı bende düşunurdum ölumdn dönmuş insan olmama rağmen .ne zamankı sevglm kaza geçırdı kan içınde gördum kaza yapgı aracın toplanşını o araçtan sağ kurtlmasnı gördum o gün anladm. Yaradan kuluna dert vermez o kulunu daha beterndn korur . O kaza daha beter olablrdı dıyorum. İnanmak zorundasn tamam mı?
4- allah de ötesini bırak adlı bir kitap var bir psikologa ait. Oku bence;-)
Gene gece oldu ve ben çok korkuyorum ;(((( yatağa girmeye cesaret edemedim hala ;' uykum var ama uyuyamicam biliyorum gebe düşünceler ;(
Neyden korkuyorsun bu kadar
Hç bir psikolog sana tam derman olamaz çünki sorunu kendın istedgn zaman çözeceksn zor ama korkunu yen.
D ve b vitamini bir de magnezyum seviyelerine baktirmani tavsiye ederim canım. özellikle d vitamini seviyem çok düşük çıkmıştı ve benzer sorunları yaşıyordum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuruntu yapıyorsun o bende de var. Manyak gibi olmayacak şeyler düşünürdüm. Hayatımla alakalı. İçinde ne ararsan var. Korkuların üstüne gidebiliyorsan git derim. Yani neyden korktuğunu bilmiyorum o yüzden örnek veremeyeceğim ama korkuların üzerine gitmeden yenemezsin onları.
Sakın para alan hocalara gitme hepsi isi ticarete dökmüsler bide hocayız biz diye geciniyolar bol bol ayetel kürsü felak nas surelerini oku boynuna cevsen tak cok sıkılsanda cıkarma arada namaz kıl icini ferah tut öyle seylere kapı acma düsünme öle seyler Allah büyük
Seker kissss
Bide ben bunu cok arkadasımdan duydum coluk cocuk sahibi insanlar hepsi bu gecici bi depresyon hali birine falan bisi olucagı yok ama sana öle geliyo ölüm korkusuymus bu heralde ama geciyomus ben öle duydum
Seker kissss
yani sadece ölüm korkusu değil binbir türlü düşünce bıktım artık 3 sene oldu inşallah atlatırım dua edin lütfen![]()