dayanamıyorum artık yardım edin bana

julijuli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
11
0
45
Herşey üstüme geliyor çok yoruldum ağlamadık Bi günüm geçmedi allahım bana verdiği Bi cezamı bilmiyorum

alım satım bölümüne açmışsınız konuyu.

ve derdinizi açar mısınız?
yoksa kerpeten mi getirelim?

Annem benim için hayattı güvendiğim sığındığım tek dalımdı kaybettim onu ardından evliliğim bitti 2. Evliliğimdi ilk evliliğimde şidet çok gördüğüm için bitirmek zorunda kaldım Bi çocuğum var ikici eşimle 8 yıl yalnız kalmıştım tanıştığımda çok inandım ama ilk evliliğimi arar oldum çocuğuma baskı bana şidet uygulaması ailemle goruşturmemesi ya onlar ya ben sürekli bu cümleler dayanamadım annemi yeni kaybetmiştim babamın bizlere ihtiyacı vardı ama göndermiyordu hatta annemin 40 da mevlut okutuldu beni yollamadı baba evine mesafeyi sorarsanız 15 dakika dahanamdım baskılarına bitirdimm ama bakıyorum hep ben kaybediyorum ama hep ben

yooo bence kaybetmemişsin tatlım,kazanmışsın aksıne,ne yanı öle koca ile oturan kadınlarmı kazançlı,ıyı düşün,asıl hayatlarını kaybedenler onlar,kımseyle kıyaslama kendını,oooo çok mutlu gördüğün ınsnalar bır kısmı sırçaköşkde yaşıyor,ama sen doğalsın olduğun gıbı,bence çok güçlüsün,tercıhlerın yanlış olmuş ama sende uzatmadan bıtırmısın süper

Evimi duzenimi çok özlüyorum baba evimde çok yalnız hissediyorum eski eşe bakınca hayatından gittiğim için o kadar memnun ki sanki bilerek yaptı benim gitmem için gerçi hakkını yemiyeyim gitmem için ne gerekiyorsa yaptı Allah var.almak içimde yalan dolan ı zmanda hakkını yemiyeyim çok çaba sarf etti hevessini aldı kadınlık gururum yerle bir sanki o kadar mutsuzum ki eve sığamıyorum işe girmek için bayram bitimini beklemem gerek sudan çıkmış balık gibiyim aldığım nefes bile ağır geliyor çocuğumun babası ilk eş bu durumdan oldukça memnun herkes Bi eleştiri ağlarsın koca için oğlıyor diyorlar susuyorsun ne kadar arsız diyorlar anne hayatımdaki en önemli varlıkmış karşılıksız tek seven kişiymiş çok özlüyorum onu çok

En azindan siginabilecegin (cocugunla yani ) bir baba evin var mecburiyetten o adama omur boyu eyvallah demek Zorunda kalmamissin vs vs kac konu okudum kac kadin taniyorum gidecek yerim olsa bir dakka durmam diyen yani beterin beteri var hamdet sukret haline canim

Lütfen üzülme annenizin mekanı cennet olsun.Herkes iyi kötü bir şeyler yaşıyor bu hayatta sınanıyoruz sonuçta önemli olan bu sınavı iyi vermek ne olursa olsun isyan etme kendini zincirlere vurma dışarı çık gökyüzüne bak hala mavi ve bulutlar var :)

Onu bunu ne yapacaksın sen? Bu senin imtihanın, çekiyosun kime ne. Kendine çevir o aynayı. Toparlan. İşini gücünü bul, çocuğunun yanında devlet gibi dur! Dayak yediğin ve ezildiğin için bu acılar, bu ağlama krizleri bu hırs. Hiiç gerek yok. İşini bul paranı kazan, ağzının fermuarını çek kimselere laf düşürme. Üzülüyosan da evinde odanda üzül. 2. Evlilik bitmiş ya eksik arayan, eleştirip ağız yoklayan çok olur. Fırsat verme elaleme, öz babanın helal evindesin. Orası senin evin. Baktın maaşın iyi kafana eserse çıkar başka ev açarsın. Dik dur!

Ah bu o kadar kolay yazılıyor ama uygulamaya geldi mi şaşkın ördek gibi kala kalıyorsun onunda canı öyle yansın çok isterdim onu umursamaz görünce dahada canım yanıyor demek Bi hiç için bu kadar fedakarlık etmişim çok zor inanın bana ilk defa bu kadar dibe vurdum

birtek anneni kaybetmişsin başın saolsun...geri kalanlar ise senin sınavındı diye düşün ve çok şükür ki kurtulmuşsun..Rabbim evladına sana babana sağlık versin...yanlış kararlar vermişsin ama sonunda baba evindesin..rahat ol kimsenin söylediklerine kulak asma..zamanla sende unutursun o konuşanlarda...

anneni kaybetmişsin başın sağolsun.
rabbim sabırlar versin.
kocan için kurtulmuşsun.
böyle bi adamla ömür geçer mi ?

Istedigin gibi rahat aglayabilirsin. Koca icinde aglanir, evlat icinde, ana icinde, baba icinde. Onu diyen densizler kendi islerine baksin.

Biraz streslisin gibi üzüntüyle beraber. Sakin olmaya calis canim. Ikinci esinden ayrildin mi tam anlayamadim?

Evet bitti o çok seven adam anında el oldu öfkeliyim hayata bana sunduklarına hak. Ettim ama fazla taviz fazla ilgi gösterdim ben hak ettim canım öyle yanıyor ki acıdan nereye atsam diye aklım gidiyor anne yok seni anlamayan Bi baba eline bakan Bi çocuk of allahım

X