Dayanamıyorum artık

Bi salincak edinseniz ben hamak tarzi tasinabilir bi salincak aldim o biraz rahat ettirdi yemek yerken salliyodum tek elimde biraz oyaliyodu onu.
En fazla 5 dk duruyor sıkılıyor geri hadii kucağa ya da oyuna şarkı söylemekten sesim kısıliyor yani şöyle akla gelen ilk ve ikinci şeyleri denedik aslında zaten başlıktan belli gerçekten çaresiz bir durum içindeyim bı de şu var evde misafir varken gıkı çıkmıyor

En fazla 5 dk duruyor sıkılıyor geri hadii kucağa ya da oyuna şarkı söylemekten sesim kısıliyor yani şöyle akla gelen ilk ve ikinci şeyleri denedik aslında zaten başlıktan belli gerçekten çaresiz bir durum içindeyim bı de şu var evde misafir varken gıkı çıkmıyor
En sinir durum da cocugu o haliyle gorenlerin duruyo cocuk abartiyosun demeleri. İste o zaman agizlarina kepceyle vurasim geliyo. Duran cocuga neden durmuyo agliyo diyelim anlamiyolar. Biz de durmasini istiyoruz zaten.

Bak yine sizin gece uykularınız var maşallah biz dün gece 3ten beri hiç uyumadık valla. Emziqe gelince benimki resmen parmağında oynatıyo beni işine gelince tutuyo işine gelmeyince tutmuyo. Bak canım bende senle aynı şeyleri yaşıyorum bana çok bağlı sürekli ilgi kucak isteyen bi bebeğim var eşim gelene kadar lavaboya bile gidemiyorum desem inanır misin bilmem. Benim de evim darmadağın oluyo toplayamiyorm yemek yapamıyorum kendime bakmamıyorm ama çokta takmıyorum bi gülüşü bütün dünyaya değer diyorum. sen psikolojik olarak çok yıpratmışsn kendini az sabır kuzum bu günler de geçecek baksana ne çabuk büyüyorlar bunlar hep ani olarak kalacak kıymetini bilmek lazım. Hem düşünsene milyonlarca insan çocuğu olsun diye ne kadar çaba harcıyor? Allah bizi layık görmüş vermiş çok şükür kıymetini bilelim di mi :) Rabbim çocuğu olan herkesin çocuğunu bağışlasın olmayan herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bak yine sizin gece uykularınız var maşallah biz dün gece 3ten beri hiç uyumadık valla. Emziqe gelince benimki resmen parmağında oynatıyo beni işine gelince tutuyo işine gelmeyince tutmuyo. Bak canım bende senle aynı şeyleri yaşıyorum bana çok bağlı sürekli ilgi kucak isteyen bi bebeğim var eşim gelene kadar lavaboya bile gidemiyorum desem inanır misin bilmem. Benim de evim darmadağın oluyo toplayamiyorm yemek yapamıyorum kendime bakmamıyorm ama çokta takmıyorum bi gülüşü bütün dünyaya değer diyorum. sen psikolojik olarak çok yıpratmışsn kendini az sabır kuzum bu günler de geçecek baksana ne çabuk büyüyorlar bunlar hep ani olarak kalacak kıymetini bilmek lazım. Hem düşünsene milyonlarca insan çocuğu olsun diye ne kadar çaba harcıyor? Allah bizi layık görmüş vermiş çok şükür kıymetini bilelim di mi :) Rabbim çocuğu olan herkesin çocuğunu bağışlasın olmayan herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Desteğiniz için çok teşekkür ederim öyle bı yazdijizki evet anticim abartma beterin veteriner var dedim ama sonra Ya off çok çırkinim dedim

En sinir durum da cocugu o haliyle gorenlerin duruyo cocuk abartiyosun demeleri. İste o zaman agizlarina kepceyle vurasim geliyo. Duran cocuga neden durmuyo agliyo diyelim anlamiyolar. Biz de durmasini istiyoruz zaten.
İşte o an kasiniz kolunuzdaki kıllar çıkmışsa biyiginiz çıkmışsa renginiz solgun cildiniz kuruysa içinizden aman Allahım inanmadı ve su an beni bakımsız pespaye olarak görüyor kesin diyorum ve moral falan kalmıyor

Canım gece yatmadan önce doğadanin kimyonlu rezene çayı iç sütle çocuğa geçiyo hem gazi alıyo hem de bebekler rahat uyuyo

canım seni o kadar çok anlıyorum ki benim oğlum da aynıydı gaz sancısı ve ilgi delisi doktora götürdük sosyal bebek dei 1 yaşına geldiğinde işe başladım tatile çıkmışım gibi hissetmiştim 1 yıl hiç uyumadım nerdeyse gece bile koynumda uyuduğu için dalamıyordum uykuya çok zor gerçekten ve ne yazık ki hiçbir çözümü yok bunun sabır edip büyümesini bekleyeceksiniz zor ama çabuk geçiyor günler şimdi 9 yaşında oğlum sevmek istesem kucağıma alıp asla gelmez sağlıkla büyüsünler yeterki ve zamanla azalıyor büyüdükçe ilgisi sizin dışınızda başka şeylere kayacak oyuncaklarıyla oynamaya başlayacak kendine oyunlar kuracak az daha sabır ;)

YouTube de Ayşe öner in gaz sancısı için masajları var. Mutlaka yapın zeytinyağı ile. Ayaklarının altına acı elma yağı ile masaj yapın. Bir damla yeterli olacaktır . Biogaia tavsiye ederim ama bıkmadan kullanmanız gerek malesef. Etkisini göstermeye başladığında ise yaradigini anlarsınız. Çünkü bağırsakları ancak düzene giriyor. Ender saraç in da gaz kürü var. Google den bulabilirsiniz. Özellikle masajı şiddetle tavsiye ediyorum. Ağlasa da izin vermese mutlaka pes etmeden yapın. Ben faydasını gördüm.

YouTube de Ayşe öner in gaz sancısı için masajları var. Mutlaka yapın zeytinyağı ile. Ayaklarının altına acı elma yağı ile masaj yapın. Bir damla yeterli olacaktır . Biogaia tavsiye ederim ama bıkmadan kullanmanız gerek malesef. Etkisini göstermeye başladığında ise yaradigini anlarsınız. Çünkü bağırsakları ancak düzene giriyor. Ender saraç in da gaz kürü var. Google den bulabilirsiniz. Özellikle masajı şiddetle tavsiye ediyorum. Ağlasa da izin vermese mutlaka pes etmeden yapın. Ben faydasını gördüm.
Bı masajdan fayda görüyoruz zaten. Çıkarıyor 10 dk sonra yine aynı bu çocuk yanında biri olmasın sürekli ağlıyor canı mı sıkılıyor çok napıyor anlamadım.

2 ay gecmis bu konunun üzerinden. Merak ettim ne durumdasınız. Ben de ağır kolik bi bebek buyuttum 4 bucuk yasinda simdi. Nasil zordu anlatamam. 24 saatin en fazla 3-4 saati sakindi abartmiyorum. Allah kolaylik versin

2 ay gecmis bu konunun üzerinden. Merak ettim ne durumdasınız. Ben de ağır kolik bi bebek buyuttum 4 bucuk yasinda simdi. Nasil zordu anlatamam. 24 saatin en fazla 3-4 saati sakindi abartmiyorum. Allah kolaylik versin
merhaba su an 6 buçuk aylık olduk , gaz sancıları bitti çok sükür ama ağlamalar son gaz devam yalnız bir saniye kalamıyor, depresyona girmek üzereydim annemlere tatile gittim cocuk orda gündüzleri mışıl mışıl uyuyor ( gece uyku sorunumuz yok sadece beslenmeye veya bir rüyaya bilmiyorum bir şeyler oluyor mızıldanıp kalkar geri yatar o uyanmalar da tek beslenme saatine dönüştü şu an gece ile ilgili sıfır sorun yani sorun derken gündüz beni uykusuz ve sınırlı yapan faktör ortadan kalktı) evet cocuk memlekette gündüzleri mışıl mışıl uyuyor , asla ağlamıyordu (benim çocuk ilgi meraklısı erkek bebekler böyle olur diyorlar) etrafında insan hiç insan eksik olmadı dikkati cezboldu anladımkı gaz sancısından sonra diğer bir sorunumuz çocuk insan görmek istiyor bakın dışarı çıkarmak falan değil gerşekten insanlara çok meraklı hayvanlar arabalar binalar falan değil.. Aslında bu yüzden olabileceğini aklıma getirmiştim ama napabilirim hergün konu komşuya da gidilmezki.. her cocuğun kendine has bir yapısı var cidden benimki oldugu yerde tek başına duramıyor ve ben de onunla beraber bütün gün oturuyorum hareketsizlikten ve ekmek arası yemekten kabız oldum şu an hemoroid sorunum var . gözlerimi gözlerinden ayırdığım an hık hık hık diye ağlicam bak tehditlerine başlıo :D ben kpss ye hazırlanamıyorum onu bırakın akşamları yorgunluktan duş alamıyorum en çok ders çalışamadığıma ve kendimi bakımsızlıktan bitirdiğim için bu yüzden ruhum etkileniyor sağlık sorunlarım var zaten ilaç kullanıyorum o bi dünya hastalığa yol açıyor sağlık sıkıntısı da var bende. off of

merhaba su an 6 buçuk aylık olduk , gaz sancıları bitti çok sükür ama ağlamalar son gaz devam yalnız bir saniye kalamıyor, depresyona girmek üzereydim annemlere tatile gittim cocuk orda gündüzleri mışıl mışıl uyuyor ( gece uyku sorunumuz yok sadece beslenmeye veya bir rüyaya bilmiyorum bir şeyler oluyor mızıldanıp kalkar geri yatar o uyanmalar da tek beslenme saatine dönüştü şu an gece ile ilgili sıfır sorun yani sorun derken gündüz beni uykusuz ve sınırlı yapan faktör ortadan kalktı) evet cocuk memlekette gündüzleri mışıl mışıl uyuyor , asla ağlamıyordu (benim çocuk ilgi meraklısı erkek bebekler böyle olur diyorlar) etrafında insan hiç insan eksik olmadı dikkati cezboldu anladımkı gaz sancısından sonra diğer bir sorunumuz çocuk insan görmek istiyor bakın dışarı çıkarmak falan değil gerşekten insanlara çok meraklı hayvanlar arabalar binalar falan değil.. Aslında bu yüzden olabileceğini aklıma getirmiştim ama napabilirim hergün konu komşuya da gidilmezki.. her cocuğun kendine has bir yapısı var cidden benimki oldugu yerde tek başına duramıyor ve ben de onunla beraber bütün gün oturuyorum hareketsizlikten ve ekmek arası yemekten kabız oldum şu an hemoroid sorunum var . gözlerimi gözlerinden ayırdığım an hık hık hık diye ağlicam bak tehditlerine başlıo :KK70: ben kpss ye hazırlanamıyorum onu bırakın akşamları yorgunluktan duş alamıyorum en çok ders çalışamadığıma ve kendimi bakımsızlıktan bitirdiğim için bu yüzden ruhum etkileniyor sağlık sorunlarım var zaten ilaç kullanıyorum o bi dünya hastalığa yol açıyor sağlık sıkıntısı da var bende. off of
Ay ay ay benden bir tane daha varmış. Yanlız değilsin kuzum.

Back
X