merhaba su an 6 buçuk aylık olduk , gaz sancıları bitti çok sükür ama ağlamalar son gaz devam yalnız bir saniye kalamıyor, depresyona girmek üzereydim annemlere tatile gittim cocuk orda gündüzleri mışıl mışıl uyuyor ( gece uyku sorunumuz yok sadece beslenmeye veya bir rüyaya bilmiyorum bir şeyler oluyor mızıldanıp kalkar geri yatar o uyanmalar da tek beslenme saatine dönüştü şu an gece ile ilgili sıfır sorun yani sorun derken gündüz beni uykusuz ve sınırlı yapan faktör ortadan kalktı) evet cocuk memlekette gündüzleri mışıl mışıl uyuyor , asla ağlamıyordu (benim çocuk ilgi meraklısı erkek bebekler böyle olur diyorlar) etrafında insan hiç insan eksik olmadı dikkati cezboldu anladımkı gaz sancısından sonra diğer bir sorunumuz çocuk insan görmek istiyor bakın dışarı çıkarmak falan değil gerşekten insanlara çok meraklı hayvanlar arabalar binalar falan değil.. Aslında bu yüzden olabileceğini aklıma getirmiştim ama napabilirim hergün konu komşuya da gidilmezki.. her cocuğun kendine has bir yapısı var cidden benimki oldugu yerde tek başına duramıyor ve ben de onunla beraber bütün gün oturuyorum hareketsizlikten ve ekmek arası yemekten kabız oldum şu an hemoroid sorunum var . gözlerimi gözlerinden ayırdığım an hık hık hık diye ağlicam bak tehditlerine başlıo

ben kpss ye hazırlanamıyorum onu bırakın akşamları yorgunluktan duş alamıyorum en çok ders çalışamadığıma ve kendimi bakımsızlıktan bitirdiğim için bu yüzden ruhum etkileniyor sağlık sorunlarım var zaten ilaç kullanıyorum o bi dünya hastalığa yol açıyor sağlık sıkıntısı da var bende. off of