dayanamiyorum artik :'(

benderdimihangidaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
96
17
98
Avusturya
Canim aciyooorrr. Aciyor aciyor dayanamiyorum. Biktim usandim ic yanginlarimdan caresizligimden. Halim kalmadi artik vallaho bittim tükendim. Dünyaya dair hic bir istegim kalmadi. Allah'im canimi al ben bu dünya imtihanina katlanamiyorum artik. Yorulduuummm. Bittiiimmm. Tükendiiimmm. Cikmazlardayim. Hayat bombos yasamasi mümkün olmayan bir yer benim icin. Neden hersey bu kadar zor neden. Yandim ben. Usandim su hayattan. Aglamaktan icimin yanmasindan biktim usandim. Allah'im yardim et. Yardim et Allah'im. Allah'im beni selamete ulastir.

eşinle ayrı yaşıyorsun ve boşanmak üzeresin galiba. diğer konularına göz attım... tekrar birleşmek istiyorsun ama olmuyor. o nedenle mi böylesin.

her işte bir hayır vardır derler... sana hayır yok gibi geliyor belki şimdi ama üzüntüden. çok şey yaşadığını yazmışsın. belki daha hayırlıdır yaşadığın süreç.. biliyormusun?

zor belki ama akışına bıraksan...

Su hayatta elimi neye atsam olmuyor. Sonuc hep kötü oluyor. Yasamak her insanin harci degil. Benimde öyle. Hep bi tarafim buruk yasadim. Eskiden sadece hayallarim var diye mutluydum artik onlarda yok. Nerden baslayimki cocuklugumda dedemin bana taktigi lakap yüzünden hep kendimi bi sifir yenik hissettim. Icimdeki ezikligi bi sekilde yendim. Ama bydükce icime attiklarim hep disina cikti. Babam bana hep senin lafina güvenilmez dedi durdu. Kimse tarafindan itibar görmedim. Yemin ederim ayseye gitsem fatmaya gidiyorum derim. Bilmiyorum hep benim yaptiklarini begenmezler diye durmadan gercegi söyleyemiyorum. Icim kirik dökük. Evleneyim dedim sevdigimle evlendim sonuc ise bosanma asamasindayiz üc aydir babamin evindeyim ne arayan ne soran var biktim artik. Madem esim.bana deger vermiycekti ne demeye benimle olmayan hayallerimle oynadi. Artik yasamak azap geliyor bana. Kaldiricak tahammülüm yok. Intihar aklima bu seneki kadar hic gelmemisti. Ama artik yasayamiyorun. Boguluyorum.

Cikmazlardayim arkadaslar. Vallahide billahide cikmazlardayim. Halim harap. Ölüme kurban olayim yeterli gelsin beni bulsun. Ben kötü biri degilim arkadaslar inanin degilim. Kimseyi kirmak istemesemde herkes kirilir benim yüzümden elimde olmayan sebeplerden dolayi. Krizlerdeyim. Ölüm.ne kadar tatli.

Sizin küçüklüğünüzden beri psikolojiniz bozuk farkında mısınız? Tedavi olmayı düşünün bence.
Böyle bir psikolojiyle ne sağlıklı bir aile kurabilirsiniz ne de yaşamdan tat alabilirsiniz.
Yazdıklarınızda sorunun kaynağı küçüklüğünüzden geliyor çünkü. Özgüvensiz bir birey olmuşsunuz.
Eşinizle sorunlarınızı bilmiyorum ama lütfen psikolojik destek alın !

senin kafan yerınde değil canım psıkolojın bozuk insan doğmadan önce nıkah ve ölum tarıhı yazılırmıs yanı ıkısıde bellı canım ıstedııınkadar yalvar vaktı gelmedıkçe senın bulmuyccak ALLAH kıtabında diyor kı ben kuluma yetmez mıyım ,, sen ona gercek anlamda gitsen o senı huzura kavusturur ama sen napıosun isyan edıosun farkında mısın namaz kıl kuran oku Allahh a yakın olmayı dene böyle yandım bıttım erıdım le olmaz ınsanların basına neler gelıo neler atlatıyolar nerelerden nerelere gelıolar bence hayat her daım yasanmayı ve hakedıyor nerde olursa olsun tek boşanan sen değilsın adam kötuyse zaten kurtuluyorum dıye sukretmen lazım adam kötu dıılde sen kötuysen kendını duzeltmen lazım ısyanlarda olmakla bısey kazanamassın yırt kabuunu çık ondan dısarda çok guzel bı hayat var görmek ıstersen

Canımm kalk bi elini yüzünü yıka.. istersen ağla.. bağir.. yerleri yumrukla.. ama geçecek inan.. her şeyin sonuna geldiğini hissettiğin an aslında yepyeni bi hayat başliyordur senin için.. sen sana kendin için lazımsın.. boş ver onu bunu.. ailen de olsa kocan da olsa boş ver herkesi.. sen sana lazımsın.. kendine yepyeni bir hayat da kuracaksın. bu enkazdan alnının akıyla da çıkacaksın evelallah.. acılarımız bizi güçlendirir canım benim... intiharı falan unut at kafandan.. bu düşünce seni acizleştirir, daha çaresiz hissedersin.

Şu dünyaya bi kere geliyoruz bin kere değil..
Ve herkesin mutlaka yapmış olduğu hatalar , ve yanlış verdiği kararlar vardır..

Nefes alıyorken , haline şükret ve hayatta olmanın keyfini çıkar derim..
Kimse için değmez..

John C. Parkin "S*ktir et" isimli kitabında "Ne zaman bir şeyler çok önemliyse, ne zaman kendini gergin,endişeli ve korkmuş hissediyorsanız sadece s*ktir et diyin, iç çekin ve nefes verin. İlaç gibi hemen iyileştirir sizi" diyor:) bence kafanı başka şeylerle meşgul et. Kitap oku, spora git, sinemaya git vs. Yazık etme kendine ve hayatına.

Evet özgüvenim eksim. Hersey vardir bende sucluluk psikolojisi. Kaybetme korkusu. Vicdan azabindan korkmak. Hersey var. Eziklik. Bunalimdayim. Iyi degilim. Ve bu ben onsekiz yasindan beri böyle suan yasim yirmidört. Kaybolan yillar. Kaybolan düsler.

Tekrar ayağa kalkmak istiyorsan Elmayra'nın konularını oku. O da çok kötü şeyler yaşamış dimdik durmuş. Hayatımız bu kadar bi erkeğe bağlanmamalı. Kötü şeyler yaşamış olabilirsin. Ama inan daha kötüsünü yaşayanlar var, aç kalanlar sokakta yatanlar, evladını kaybedenler. Seni mutlu edecek biri elbet bulunur. Dalından kopan yaprağın akibetini rüzgar belirler derler, sen dalından kopma akibetini kendin belirle.

Bence her insan değerlidir. Kendini değersiz görürsen etrafındakiler daha beter değersiz görür seni. Nice işe yaramaz insanlar tanıyorum burnu havada, kendilerine fazlasıyla güveniyorlar ve etraftanda olumlu tepkiyi alıyorlar. Kendini sev, yaşamayı sev..

Sen kendini böyle ezdikçe ve değersiz gördükçe kusura bakmada ne eşin ne baban ne dostun kıymetini bilemez. Görüyoruz işte insanın kendine yaptığı eziyeti bir başkası asla yapmaz. Al aynayı kendini sorgula, yargıla ama hemen bir karar ver. Öyle ağlamakla ölmek istemekle olmuyor bu işler ve zannetmeki intihar ettiğinde herşey bitecek bilakis daha büyük ve içinden hiç çıkamayacağın ateşler arasında kalacaksın.( Allah korusun) Ya her acı insanı daha da güçlendirir neden eğilmek yerine doğrulmayı birde denemiyorsun ve neden Allaha tevekkül etmiyorsun. İsyankarlık bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük...Allaha yaklaş şüphesiz ki O ne güzel Vekildir....

Sanıyorum bu durumda "Allah'ım hakkımda hayırlıysa canımı al" diye dua edilirmiş. Tabiki kendi kendine gerçekleştiremezsin hayırlısı buysa olur.

Ben çok acı çektiğimde bile bu duruma gelmedim hiç. Herzaman dünya yaşantısı aklımın bir köşesinde olur. Amaçsız dahi olsam. Ölüm yok oluş değil biliyorsunuz. Bu hayatta yapmayı ihmal ettiğimiz fiiller olabilir ve öldüğümüzde geç olabilir. Belki benim gibi bundan sonra amacınız sadece bu olursa daha iyi hissedersiniz.

Allah sabır ve çözüm versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…