• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık :(

bazı arkadaşlar sevmeye çalışsanız gıbı sözler yazmışlar ,düşüncelerinize saygım sonsuzz ama böyle bir insan sevilmemzz, sevmeye çalıştıgım zaman tepeem cıkıyorr , beni köle gibi ,hizmetçi, gibi kullanmaya calısıyor, bu şekilde uzak durup sert davrandıgım zaman fazla ugrasamıyor benımle..

onunla yaşayan bilirr nasıl biri oldugunu...

.............
dün akşam 2. defa duydumm ağzındann
2. defa bana sarfetti oo gurur kırıcı sözleri

"sen kadın mısın ? kalk git gelme bir daha yanıma. bir haltı beceremıyorsun , ne zevk var ne istek ne arzu ,kendinden tiksindirdinn..vs vs ..."
bunlarr ne olursa olsun hıc bır kadına söylenmezzz

bendee dedım madem beceremıyorumm ,kadın gıbı görmuyorsun benıı ..kapı açıkk gitt ozaman ,asla da yanına gelmem bir daha dedım...

istedıgın gıbı bırını buu boşa benı dedım..

..........
sonunda olacagı o dedii yorganı kafasına cektı yattı..
.........
inanırmısınızz hıcc umrumda bile olmadıı onun öle düşünmesi, gururum cok kırıldıı ama bir damla gözyaşı bile akıtmadım ..Allah'a şükürr dim dik ayaktayım.. kadınlıgımlada gurur duyuyorum, kendime olan güvenım de tam ,ben 2 evlat vermişimm daha büyük bir nimet yok benım için..

karşımda sadece bir zavallıı O
SADECE ZAVALLI
5 dkikalık bir zevk ugruna karısını hiçe sayabılecek kadarr düşüncesizzz ,acizzz ve zavallıı...

..........
demekkii kadınsal bir hastalıgım olsaa, rahmım alınsaa veya kadınlık yapamasam kapı dışarı edılırım anında..
sizce bu koca sevılır mıı ,saygı duyulur muu
evlılık sızce bu mu
..............
NOT :
dün gece benden istedıgı iğrenç seyi yazmadım yazamadım
bu adam namaz kılıyor,Kur'an-ı Kerim kursuna gıdıyor
benden istedıgıdee yasak yoldan yaklaşmak
ayrıca ben 4 gündür adetliyim, bu halde benden kadınlık beklıyorr
..........
benım sucum gunahım nee..

bazı arkadaşlar sevmeye çalışsanız gıbı sözler yazmışlar ,düşüncelerinize saygım sonsuzz ama böyle bir insan sevilmemzz, sevmeye çalıştıgım zaman tepeem cıkıyorr , beni köle gibi ,hizmetçi, gibi kullanmaya calısıyor, bu şekilde uzak durup sert davrandıgım zaman fazla ugrasamıyor benımle..

onunla yaşayan bilirr nasıl biri oldugunu...

.............
dün akşam 2. defa duydumm ağzındann
2. defa bana sarfetti oo gurur kırıcı sözleri

"sen kadın mısın ? kalk git gelme bir daha yanıma. bir haltı beceremıyorsun , ne zevk var ne istek ne arzu ,kendinden tiksindirdinn..vs vs ..."
bunlarr ne olursa olsun hıc bır kadına söylenmezzz

bendee dedım madem beceremıyorumm ,kadın gıbı görmuyorsun benıı ..kapı açıkk gitt ozaman ,asla da yanına gelmem bir daha dedım...

istedıgın gıbı bırını buu boşa benı dedım..

..........
sonunda olacagı o dedii yorganı kafasına cektı yattı..
.........
inanırmısınızz hıcc umrumda bile olmadıı onun öle düşünmesi, gururum cok kırıldıı ama bir damla gözyaşı bile akıtmadım ..Allah'a şükürr dim dik ayaktayım.. kadınlıgımlada gurur duyuyorum, kendime olan güvenım de tam ,ben 2 evlat vermişimm daha büyük bir nimet yok benım için..

karşımda sadece bir zavallıı O
SADECE ZAVALLI
5 dkikalık bir zevk ugruna karısını hiçe sayabılecek kadarr düşüncesizzz ,acizzz ve zavallıı...

..........
demekkii kadınsal bir hastalıgım olsaa, rahmım alınsaa veya kadınlık yapamasam kapı dışarı edılırım anında..
sizce bu koca sevılır mıı ,saygı duyulur muu
evlılık sızce bu mu
..............
NOT :
dün gece benden istedıgı iğrenç seyi yazmadım yazamadım
bu adam namaz kılıyor,Kur'an-ı Kerim kursuna gıdıyor
benden istedıgıdee yasak yoldan yaklaşmak
ayrıca ben 4 gündür adetliyim, bu halde benden kadınlık beklıyorr
..........
benım sucum gunahım nee..
erkekleri anlamak çok güç burda bazı konularda erkekler karılarına yanaşmıyor bazıları da çok sık boğaz ediyor seks konusunda bunun bi ortası yok mu çok merak ediyorum seni aşağılayarak rencide ederek senden nasıl kadınlık bekliyor?

eşinizin istediği ilişki dinimizce hoş görülmeyen bi ilişki şekli zaten kadınlarınıza adet halindeyken yaklaşmayın diye de buyuruyor dinimiz. eşinizle tartışmak yerine oturun konuşun bence öncelikle sizi rencide etmeyi bıraksın bıraksın ki siz de ona müsait olduğunuz günlerde istekle yaklaşın bu iler zorlamayla aşağılamayla olmaz söyleyin bence

erkekleri anlamak çok güç burda bazı konularda erkekler karılarına yanaşmıyor bazıları da çok sık boğaz ediyor seks konusunda bunun bi ortası yok mu çok merak ediyorum seni aşağılayarak rencide ederek senden nasıl kadınlık bekliyor?

eşinizin istediği ilişki dinimizce hoş görülmeyen bi ilişki şekli zaten kadınlarınıza adet halindeyken yaklaşmayın diye de buyuruyor dinimiz. eşinizle tartışmak yerine oturun konuşun bence öncelikle sizi rencide etmeyi bıraksın bıraksın ki siz de ona müsait olduğunuz günlerde istekle yaklaşın bu iler zorlamayla aşağılamayla olmaz söyleyin bence

çok konuştum , o anlıkk tamam dıyorr
ama yine aynı
yine aynııı
....
işin en kötü yanı isee bu konuda dayanamayıp babama bıle anlattım yüzümü yere indirdimm utancımdan yerın dıbıne battımm
ama anlattım
babamın kılı bile kıpırdamadıı
benı kahreden de bu

Bnce yapabilecegin tek sey bu sartlar altinda delil toplayip kadin siginma evine siginmak cocuklarinida alirsin yanina sana orda is ogretip sonra is bilurlar ama once darpdi taciz dayak kifur gibi bosanma sebeblerini belgelendir sonra ara orayi onlar evine kadar geliyorlar zaten netden ayrintili bilgide alabilirsin. Orda sana ne baban nede kocan karisabilir:28::ssz::41:

Yaşadıkların çok zor anlıyorum diyemem yaşayan bilir çünkü. Allah yardımcın olsun..

Peki kadın sığınma evlerini aramayı, yardım almayı neden düşünmüyorsun ?? Burda ki pek çok arkadaş onu söylemiş ama cevabını göremedim.

okudum, okudum.. okudukça üzüldüm, içim parçalandı.. ta ki "evlilik yıldönümü" krizine kadar.. boşanmak istediğiniz, sevmeye çalışmak şöyle dursun "sevgi" kelimesini bile anmak istemediğiniz, birlikte uyumaya bile layık görmediğiniz adama, evlilik yıldönümünüzü unuttuğu için surat yapıyorsunuz.. size bir kola bile almayan adam, üzüldüğünüz için size gidip kaşe mont alıyor.. ama bu da, akşam istediği "iş" için sizi mutlu etmiyor..

özetle sizin konunuzdan yaptığım çıkarım; siz hayatı karşılıklı birbirinize zehir etmişsiniz.. siz eşinizi sevmeye çalışmamışsınız, şimdi ise bu sevgisizlik kine dönüşmüş durumda.. eşinizin tepkileri çok ağır, kabul edilemez.. ama sizin de sorunlara yaklaşma şekliniz aynen öyle.. boşanmayı kafaya koymuşsunuz, öyleyse çok geç olmadan uygulayın.. ama ailenizin yanında hayatınız daha güzel mi olacak, onu da hesaplayın..eğer desteğiniz yok ise; eşinizle konuşun, bir aile terapistine gidin beraber..

boşanmayı bu kadar istediğiniz bir adamın evlilik yıldönümünüzü unutmasına kızmanız bir çelişki değil mi acaba?

Back
X